Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny lubicie gdy Wasz partner okazuje Wam miłość?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli tak to napiszcie jak to robi, albo co chciałybyście, żeby robił ;)

Gość gość
mój czasami podejdzie do mnie i pogłaska po głowie, a tak to siedzi 24/7 przed komputerem i ciągle mi docina, że coś źle zrobiłam. Jednak ma w sobie to coś, że jeszcze nie odeszłam

Mój mi robi kawę i przynosi do łóżka, na przykład. Rzadko to mówi, ale widać to po sposobie w jaki patrzy. Albo czasami robi coś, na czym się totalnie nie zna, ale chce mi zaimponować :D zwykle więcej zepsuje niż naprawi, ale jest taki słodki, że mogłabym go zjeść. Z tymi oczami kota ze Shreka.

Gość Magda Na Drugie
Tak ogólnie to... Mógłby mi trochę życie ułatwić, uczynić je bezpieczniejszym - tak, abym ja czuła się bezpiecznie (choćby dobrym słowem, rada, wsparciem, dobrą rozmową, po której lżej, optymistyczniej). Musi być dobrym człowiekiem - nie tylko dla mnie, ale i w ogóle dla siebie, innych ludzi, dzieci, kobiet, facetów, osób starszych, zwierząt, słabszych, chorych, potrzebujących pomocy. Ma taki być sam z siebie, a nie takiego przez chwilę udawać. No i w ogóle ma jakoś ze mną harmonizować, dogadywać się, pytać co dla mnie ważne i mówić o tym, co dla niego ważne. No i jeszcze to "coś" aby miał i aby było to "coś " między nami. - niby zwyczajność, spokój, ale i z drugiej strony - jakaś magia. To wtedy czułabym, że on mnie kocha.

Gość Magda Na Drugie
Aha. I jak się coś zepsuje (np. jakiś sprzęt elektroniczny, mebel - cokolwiek), to aby umiał i chciał naprawić, aby próbował sam z siebie. I o relacje też aby dbał i w razie czego dązył do naprawy jej.

Mój nie umie, ale nie musi. Po to są fachowcy, żeby dać im zarobić.

Gość gość
Tak lubie ale nie lubilabym jakby sie slimaczyl,mizial, byl przesadnie nachalny,slodki do zrzygania. Lubie jak mysli o mnie tzn np o tym co ja lubie i np zaplanuje niespodzianke z mysla o tym co mi sie bedzie podobalo. Natomiast calowanue i lozkowe sprawy to lubie z pasja i zwoerzecym pozadaniem prawdxiwego faceta a nie slodkim mizianiem sie i jestem pewna ze przynajmniej 99% kobiet mysli jak ja

Gość Magda Na Drugie
do 23:44 A czemu autor postu sobie sam odpowiada ? Najpierw pyta kobiety a potem jako facet sam sobie odpowiada co on by chciał .

Gość gość
Nie odpowiadaj za wszystkie kobiety. Ja uwielbiam mizianie.

Gość gość
Ja uwielbiam mizianie, leżenie w łóżku, przytulanie , całowanie i to wszystko mam z moim ukochanym. Lubie jak leżymy w łóżku przed snem, ja sobie coś tam czytam on też i z nienacka przytuli mnie, pocałuje i powie "kocham cię"