Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nane

Myje się sama woda. Przyjaciel mówi że to obrzydliwe.

Polecane posty

Gość Nane

Tak jak w temacie, myje ciało sama wodą. Od dziecka nie używam żeli ani mydła. Nie mam problemów ze skórą. Oczywiście włosy i twarz to odmienna sprawa. Czy to dziwne? Zawsze sądziłam, że to raczej normalne. Do czasu aż mój przyjaciel stwierdził, że jestem "brudaskiem".

Gość gość
Woda nie zabija zarazków. A one są nie tylko na rękach.

Gość gość
od kiedy ty jestes moim przyjacielem? to ze ciebie pozadalam i masturbowalam sie do twoich filmikow nie czyni cie moim przyjacielem. poza tym zel zawsze stosuje na zakonczenie prysznica aby nie paplac sie w nim 20 min. brud zdrapuje paznokciami po kilku minutach jak para z woda go zaczną złuszczac. jak juz nic nie odchodzi waleczkow potu z brudem to wtedy nakladam zel na gabke i szybko sie tak przemywam. mam sucha skore, staram sie uzywac zeli bez sls peg itd i jak najkrocej by nie miec wiele stycznosci z chemia i nie wysuszyc skory zbytnio. przyjaciel. skakalabym po twoim chuyu :D

Gość Nane
Akurat to mój dobry przyjaciel :) Nie spodziewałam się takiej reakcji. Czy żeby być czystym trzeba używać detergentów?

Gość gość
kocham cie i bym cie rzn.ela jak deche. .. przyjacielu :D moge tu golego fiutk.a tu wstawic twojego .. :)