Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co powiedzieć w domu

Polecane posty

Gość gość

muszę zawieść koleżankę do odległego miasta i nie będzie mnie cały dzień. Co powiedzieć w domu żeby nie tłumaczyć się zbędnie rodzicom i rodzeństwu? Bo jak powiem prawdę, że zawożę koleżankę to będzie sto milionów pytań co to za koleżanka i po co jadę wiec wolałbym tego uniknąć.

Gość gość
ile masz lat ??

Gość gość
29 :O i dlatego to dla mnie problem

Gość gość123_
w tym wieku powinieneś powiedzieć "Będę wieczorem"

Gość gość
Po za tym, skoro jestes anonimowa, to powiedz tu prawde, w zasadzie doaczego musisz ja zawiezc, ona nie moze sama pojechac ? Po za tym dziwnie cie traktuja w domu skoro musisz cos mowic, w tym wieku, co wiecej, w wieku juz 20 + oowinnas wrecz sama nic nie mowic, lub po prostu bede pozniej lub wychodze. I tyle.

Gość Bezrobotna3i3
jakie Wy liberalne domy mieliście... zazdroszczę... u mnie jak u autora postaa było ;/

Gość gość
A nie możesz powiedzieć normalnie, że jedziesz gdzieś ze znajomymi, albo Ty do kogoś i wrócisz wieczorem

Gość gość
Powiedz, jadę do miasta X, wracam wieczorem.Nie musisz nic więcej mówić.

Gość gość
powiedz ze masz troche spraw do zrobienia i zajmie ci to caly dzien i szlus

Gość gość
ona nie ma samochodu ja jestem facetem chodzi mi głównie o to żeby ktoś sobie z moich bliskich nie zrobił nadziei na to że jestem w zwiazku a ja raczej poza pracą na tak długo z domu nie wychodzę wiem wiem dziwne problemy jak nataki wiek, no ale proszę tylko o radę:)

Gość gość
Do autora, dziwne, nie dziwne, ludzie różne problemy i zachowania mają. To skłam i powiedz, ze jedziesz z kolegą.... np. że do jego rodziny, bo ma kilka rzeczy które musi im dostarczyć, więc łatwiej mu wpakować to w twój samochód, niż targać pociągiem.

Gość gość
Powiedz,że jedziesz na urodziny do kumpla z pracy, albo na wieczór kawalerski, albo że będziesz pomagał koledze w przeprowadzce, albo że musisz do pracy w zastępstwie, bo ktos zachorował.