Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mali_Nowa

Mój Tata obgaduje mojego Narzeczonego

Polecane posty

Gość Mali_Nowa

Witam, muszę się z Wami tym podzielić, bo sama już nie wiem co mam myśleć na ten temat. Mam 25 lat a mój Narzeczony jest o rok ode mnie starszy, jesteśmy ze sobą 12 lat. Zaczynaliśmy jako dzieci i tak nam lata leciały. Razem przeżywaliśmy ważne dla nas tematy.. ale do sedna sprawy. Nigdy jakoś nie odczuwałam żeby mój Tata był negatywnie nastawiony w stosunku do mojego Narzeczonego. Ale niestety jakiś czas temu zaczęłam zauważać że chyba coś mu w Nim nie pasuje. Z początku były to jakieś błahostki, typu Narzeczony pożyczył jakąś rzecz, Tata nagle stwierdził że jej potrzebuje i wychodziły niepotrzebne nerwy. Z czasem pojawiało się to częściej, jakieś pretensje/ obgadywania do obcych ludzi. Mi nigdy nic nie powiedział. Doszło już nawet do tego że moja Mama się odezwała, że źle się zachowuje bo przecież "to przyszły mąż twojej córki!".. Dziś niestety przydarzyło się to kolejny raz, mało że z obcą osobą "najeżdżał" na mojego Narzeczonego to jeszcze na jego Ojca. Można powiedzieć - niby nic takiego, ale jednak, przykro mi się zrobiło, gdy usłyszałam tą rozmowę. Nie mogę tego zrozumieć, bo gdy Tata jest sam z Narzeczonym jest wszystko ok, normalnie rozmawiają, żartują itd., wspólnie wykonują różne zajęcia.. Może któraś z Was ma/ miała podobną sytuację? Co o tym wszystkim sądzicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować