Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscbladoscnieeradosc

blada skóra a opinia tepych facetów

Polecane posty

Gość goscbladoscnieeradosc

gdy byłam nastolatką po cichu podkochiwalam się w takim jednym chłopaku. Miałam może z 14-15 lat. A on kiedyś zwyzywal mnie tylko dlatego, ze mam blada skórę z natury i nie lubię się opalać bo brzydko to wygląda. Nazywał mnie uwaga: blada dupa i to przy pewnej grupce osób. Było mi przykro i zaczęłam to unikać żeby już więcej nie robił mi wstydu przy innych ludziach. Niestety to się powtarzalo. Gdy tylko mnie widział to wyzywal. Przez to zaczęłam smarować się samoopalaczami. Tak w wieku 15lat jako głupia gęś przyjęłam się opinia jakiegoś szczura kanałowego. W późniejszym wieku miałam faceta i on powiedział ze chvialby żebym była bardziej opalona :o co jest z tymi mężczyznami ? Nie podoba się to nie zawracaj gitary! Tragizm!!!

Gość gość
Ja też jestem biała, wręcz przezroczystą. Opalam się latem, minimalnie tylko słońce mnie złapie. Jestem naturalną blondynką. Nie sztuczną,naturalna. Mam zielone oczy, włosy jasny blond, jasna karnacje. Niektórym się to podoba,inni się śmieją, ze na plaży świece bladoscia. Nigdy się tym nie przejmowalam, bo każdy jest inny. Najważniejsze , ze mężowi się podobam:-)

Gość prawictwo pospolite 114
powiem tak , blade są okej , ale nie moze miec cery zbyt jasnej , to wyglada jak anemia

Gość gość
Akurat jasna cera jest w modzie, w odroznieniu od opalonej. Mozesz troche klasc rózu na policzki,zeby wyglad był zdrowy i ok.

Gość gość
Tak wygląda opalona dziewczyna. Ja jestem sporo jaśniejsza. W ciągu roku chodzę na solarium, aby mieć troszkę ładniejszy kolor skóry niż anemiczny. I tak nigdy nie byłam tak opalona jak ta że zdjęcia.

Gość gość
Ooo ja mam coś pod tę drugą:-) Biała:-)

blada jak scierka to jest kupaa

na sloncu tez mozna sie spalić jak zbyt dlugo przebywa sie .. wiadomo !

Gość gość
tylko , ze na solarium nie da się osiągnąc tak ładnej opalenizny .. Zobacz jak obrzydliwie wygląda anna mucha po solarium

Gość gość
mnie się podoba blada cera u kobiet

mi też sie podoba blada cera , ale nie może być blada jak ścierka

Gość gość
tak chodźcie głupie na solarium a pozniej morda jak suchar hahah i to tylko dla głupich krwa chvjów???? Stracic zdrowie dla głupich chvjów typu co naogladały sie południowoamerykańskich p****li??? Dla mnie takie baby są po prostu GŁUPIE. Ja akurat nie jestem blada, ale robie sie czerwona na mordzie jak czytam takie laski :D

Gość wrednybabsztyl
Dawno temu opalenizna była oznaką niskiego statusu społecznego.Chłopi i kobiety z plebsu pracowali w polu i byli opaleni.Natomiast arystokracja miała bladą karnację.

Gość gość
tak ,tylko ze chłopi siedzieli na dworze po 8 godzin dziennie od MArca do Listopada .. Oni nie byli opaleni tylko spaleni przez słonce

i jak zwykle prawictwo-ohydnictwo 518 ma tutaj najwiecej do gadania, posadzilabym cie chętnie jajami i dvpą na grilla, wiesz? a ty bys mi mówił czy starczy juz tego opalania czy nie :D Co ty na to skarbie?

Grillowane jaja nie są smaczne.. Skąd ten pomysł ?

Gość wrednybabsztyl
21.42-mniejsza o to.A teraz wiele jest spalonych jak kurczak zwęglony z różna.Ale co kto lubi ;)Ich sprawa.I tak reasumując...arystokracja była blada :)

ona wygląda tak samo jak ściana która sie za nią znajduje !!

Gość Rozalka0000
A ja jestem blada z natury, podklad zawsze uzywam najjasniejszy i to uwielbiam! Do tego mam piegi ktore kocham ❤ i zwisa mi to czy komus sie to podba czy nie :)

Gość 43 centymetry w bicepsie
Nastoletni goowniarze mają problemy:/ Przecież to jest taka pierdoła że w ogóle nie wpływa na atrakcyjność kobiety.