Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

czytanie uskrzydla

Polecane posty

Już wiem co chciałam wam powiedzieć! Tak się cieszę, że będę babcią że aż się wystraszyłam - to jeszcze taki początek, taka niewiadoma...

trzeba myśleć pozytywnie:) a pokażesz nam kiedyś mlodych?

Fruwająca polecam film z Clooneyem i Julią Roberts - Zakładnik z Wall Street, całkiem fajny, albo zupełnie inny gatunek Niewinne polsko-francuski z Kuleszą i Buzek

Mam taki problem techniczny pomijając sprawy pokoleniowe :-p. Mimo opieki spleśniał (dosłownie) kołnierz w mojej pralce...nie wiem co robić. Tzn. nie wiem czy można to wymienić - w mojej tej sprzed 30 lat można było wymieniać.

a jak masz otwieraną? myślę, że w każdej można zmienić

Pokażę wam młodych, oczywiście :-). Tylko muszę popracować nad przesyłką fotek bo teraz większość jest w telefonie :-D

w tej otwieranej z przodu pewnie łatwiej wymienić

W tej z frontu to łatwo. Kupiłam taką od góry ze wzgl. na kręgosłup

a jest na gwarancji jeszcze? jak nie to podzwoń po serwisach

też mam taką od góry i trzymamy lekko otwartą, bo mi śmierdziała jak była zamknięta:o

Macie rację, muszę podzwonić. Jakoś przez ten ostatni okres od września, czyli od choroby mamy jestem opóźniona w myśleniu... A pralka już chyba po gwarancji,

Macie rację, muszę podzwonić. Jakoś przez ten ostatni okres od września, czyli od choroby mamy jestem opóźniona w myśleniu... A pralka już chyba po gwarancji,

dziewczyny wybaczcie, padam ma twarz, od 3 tygodni dzień w dzień wstaję przed 6, teraz jeszcze muszę skoczyć z panną F i potem lulu. dlatego pożegnam się teraz, buziaki i papa oby przetrwać ten tydzień...

Zulka, ja mam cały czas otwartą , jest w pralni więc nie przeszkadza nikomu - być może to problem z szeregówki. Teraz mam filtr centralny przy głównym ujęciu, znaczy się filtr wody.

Fruwająca :-), pewnie też zbierasz się do łóżeczka. jutro praca. spokojnej nocy :-)

Witam na progu nowego tygodnia 🖐️ Na kawusie i herbatke zapraszam (__)? (__)? (__)? (__)? U mnie minus5 i słońca nie ma. Zaczynam trudny okres z terminami. Od środowej wizyty u gastrologa się zacznie :P a skończy pod koniec maja. Musze też zmieścić czas na plener pod koniec marca i na dwutygodniowe zabiegi jak co roku. Zulko - no kurna umknęło mi to :D. Miałam zamiar skomentować, wiedziałam że czegos zapomne :P. To z powodu pesela jak mówi Fruwająca :D A wiesz, że nie sądziłam, że "ten" przystojniak przyjmuje zaproszenia i jeździ na spotkania. Uwielbiałam jego Ojca a teraz jego bardzo lubie i słucham jak mam okazję. Na radiowej Trójce jestem wychowana. Podoba mi się to że On i Jego Rodzina nie mają parcia na szkło i nie angażują się w politykę. Jestem bardzo ciekawa czy w tej sprawie się jakoś okresli na Waszym spotkaniu. Zdjęcia z wernisażu są na FB - dziękuje Vanilce,Orsejce i BeTulce za "polubienie" ❤️ Zulko wrzuce Ci link do skajpa ;) Zostawiam śniadanko https://s3.przepisy.pl/przepisy3ii/img/variants/1280x0/kanapki-z-szynka-parmenska-i-salsa-z-fig-z-kolendra-i-chilli-3.jpg 🌻 http://4.bp.blogspot.com/-TOm1Q8JsfqE/UtQ1Tdms4uI/AAAAAAAAAPA/rJCC0rf5xRw/s1600/kanapki_pasta1_m.jpg 🌻 https://centka.files.wordpress.com/2013/05/2013-05-09-04.jpg miłego dnia 🖐️

Jestem i ja Teklo.. jak zawsze dzięki za kawunie ;) U mnie sloneczko piknie swieci :) i mam nadzieje że tak pozostanie bardzo brakowalo mi go :) Wszystkim miłego tygodnia zyczę 🖐️

🖐️ Jestem i ja po małej przerwie:( Próbowałam pozbyć się kłódki i coś nachrzaniłam, dzisiaj przyjechał syn i wróciło do normy, ale kłódki nie zniknęły:P Tekla dzięki za kawę i śniadanie👄 Wybrałam kolorowe kanapki:D Miłego dnia wszystkim🖐️

Witam u mnie słoneczko.Dzień przed studniówką byłam z córcia u lekarza ,bo dostała wirusowe zapalenie gardła już lepiej .Udała się imprezka wszyscy zadowoleni. Trzymajcie się.Pozdrawiam

Witam w poniedziałek 13-go;) Mało tego że poniedziałek to jeszcze 13-ty:p. W sumie nie mam za bardzo o czym pisać więc przynajmniej Was poczytałam i zjadłam śniadanko.Teeklo👄 Zulka Ja nawet nie próbowałam odgadnąć bo wiadomo co wyszłoby z mojej dedukcji.Zatem czekam na podpowiedź,koło ratunkowe,telefon do przyjaciela:p. Fruwająca No i u mnie zima na całego,jestem już zniechęcona😭 Betulka Badanko na żywca jest o wiele hi,hi fajniejsze.Nie trzeba skakać na bungee by adrenalina rozrywała żyły.A te wspomnienia.....bezcenne:D Teeklunia ma jeszcze bogatsze;) bo już razy cztery:D.Lubi te emocje;)

Ja także podglądnęłam zaćmienie księżyca ale mnie rozczarował widok.Taki malusi hi,hi nie było warto sobie snu przerywać i zaspane oczęta wybałuszać:p. Na kometę nie czekałam,pewnie i ta przemknęłaby niezauważona:p