Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk_34

Żona się do mnie nie odzywa. Co robić???

Polecane posty

Gość gość
Gość xr, zgadzam się, że żona powinna mieć (i kto wie, może miała?), świadomość że dziecko może się pojawić przy współżyciu regularnym. Jednak w tym przypadku, ona pólświadomie (była chora) oddała się (tak to nazwijmy) mężowi ufając, że on się zabezpieczy. Co innego iść na żywioł licząc że jakoś to będzie, co innego jednak robić coś by zminimalizować ryzyko ciąży. I wiesz, przemoc była. Mąż zrobił coś wbrew żonie. Ok, nie przemoc fizyczna, ale psychiczna. Żona czuje się wykorzystana, oszukana. Wyobraź sobie, że ktoś podstępem robi Ci okropny, wulgarny tatuaż np czole. Wszyscy mówią że super, że pokochasz itp. A Ty nigdy nie chciałeś tatuażu. I co? Zawsze, kiedy ktoś robi coś wbrew woli drugiej osoby, naruszając jej prawo do decydowania o sobie - to przemoc. A do gwałtu porównuję ponieważ najbardziej wrażliwa sfera kobiety została naruszona. Powiedz, przyszłoby Ci do głowy zrobić coś takiego? Moim zdaniem, rozmowa, rozmowa i jeszcze rozmowa. Jeśli partner nie przekona się, to ja szukam kogoś kto da mi tego, czego pragnę.

Gość gość
Gość xr, zgadzam się, że żona powinna mieć (i kto wie, może miała?), świadomość że dziecko może się pojawić przy współżyciu regularnym. Jednak w tym przypadku, ona pólświadomie (była chora) oddała się (tak to nazwijmy) mężowi ufając, że on się zabezpieczy. Co innego iść na żywioł licząc że jakoś to będzie, co innego jednak robić coś by zminimalizować ryzyko ciąży. I wiesz, przemoc była. Mąż zrobił coś wbrew żonie. Ok, nie przemoc fizyczna, ale psychiczna. Żona czuje się wykorzystana, oszukana. Wyobraź sobie, że ktoś podstępem robi Ci okropny, wulgarny tatuaż np czole. Wszyscy mówią że super, że pokochasz itp. A Ty nigdy nie chciałeś tatuażu. I co? Zawsze, kiedy ktoś robi coś wbrew woli drugiej osoby, naruszając jej prawo do decydowania o sobie - to przemoc. A do gwałtu porównuję ponieważ najbardziej wrażliwa sfera kobiety została naruszona. Powiedz, przyszłoby Ci do głowy zrobić coś takiego? Moim zdaniem, rozmowa, rozmowa i jeszcze rozmowa. Jeśli partner nie przekona się, to ja szukam kogoś kto da mi tego, czego pragnę.

Gość gość
bardzo zle zrobiłes okazałes sie egoista a zona niewolnicą bez prawa do wolnosci zapłacicie za to wszyscy troje mam tylko nadzieje ze jak urodzi dziecko to sie w nim zakocha ale moze wtedy ciebie odstawic uważaj bardzo sie staraj i zadbaj opłac niewiem co aby poród był znieczulony lub cesarka bo to trauma na cała życie i oby dziecko było zdrowe daj Boże biedna ta twoja żona

Gość gość
A z toba świnio...wcale

Gość gość
Ty cały czas nie pojmujesz....nie chciała dziecka. To gwałt na jej psychice i zrobił to teoretycznie najbliższy człowiek. Rozwiodlabym się za coś takiego. Nie umiałabym już zaufać mu.

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Upup

Gość gość
Up

Gość gość
Jakby nie chciała to by się lepiej zabezpieczyla.

Gość gość
Jakby nie chciała to by się lepiej zabezpieczała. X Dziewczyna była chora i jak mówił autor nie do końca przytomna, zgodziła się na seks ale W GUMCE więc się zabezpieczali a autor po prostu ja zdjął, gdyby tego nie zrobił to teraz nie byłaby w ciąży tepaku, więc to wina autora, oni się zabezpieczali tyle że autor to zabezpieczenie zdjął.

Gość gość
Jakby nie chciała to by się lepiej zabezpieczała. X Dziewczyna była chora i jak mówił autor nie do końca przytomna, zgodziła się na seks ale W GUMCE więc się zabezpieczali a autor po prostu ja zdjął, gdyby tego nie zrobił to teraz nie byłaby w ciąży tepaku, więc to wina autora, oni się zabezpieczali tyle że autor to zabezpieczenie zdjął.

Gość gość

Gość Patryk_34
Chciałem ponownie zacząć z nią dziś rozmowę ale skończyło się tym że wyszła i nie wróciła do tej pory a ona jest taka że nigdy nie wychodzi sama wieczorem.

Gość gość
Dzwon na policje, oby nic sobie nie zrobila :( Moze pojechala do rodziny? dzwoniles do jej matki?

Gość gość
up

Gość Patryk_34
Dzwoniłem, ale nie ma jej tam, u koleżanki też jej nie ma :( mam nadzieję że nic złego sobie nie zrobi.

Gość gość
Wróciła?

Gość gość
i co?

Gość gość
Nie żyje bo autor to c***a i zamiast szukać jej wolał siedzieć na babskim forum :P Ludzie to prowokacja, a wy łykacie.

Gość gość
autorze? martwimy sie

Gość Patryk_34
Szukalem ale nigdzie jej nie znalazlem. Żona dopiero dziś nad ranem wróciła, nie chce powiedzieć ani gdzie była ani czemu na tak długo wyszła. Powiedziała że to nie moja sprawa. Jak wróciła umyła się i poszła spać. Spróbuję z nią porozmawiać jak wstanie.

Gość Patryk_34
Jak żona wstała poszedłem z nią porozmawiac, ledwo zacząłem mówić a ona powiedziała że jeśli zadam jej jakiekolwiek pytanie to ona znów wyjdzie ale tym razem na dłużej... Nie wiem co robić :( Jak z nią rozmawiać?

Gość gość
Popłacz się. Może zadziała.

Gość gość
I cobtam autorze?

Gość Patryk_34
jest gorzej... żona wraca codziennie po 20 i nic się już do mnie nie odzywa :(

Gość gość
Jak jej sprawisz lanie, to nawet jak się nie odezwie, to się chociaż popłacze.

Gość gość
Posłuchaj na YouTube Radio Samiec i wejdź na forum braciasamcy.pl tam Ci pomogą ;)

Gość gość
Radio Samiec na YouTube posłuchaj i wejdź na forum braciasamcy.pl tam Ci pomogą.