Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk_34

Żona się do mnie nie odzywa. Co robić???

Polecane posty

Gość gość
Ale moja ciotka miała z tym pecha że miała dziecko duże (4.100), w trakcie porodu mocniej jej krocze pękło przez co nie trzymała moczu. Trzeba być jakimś niedorozwojem umysłowym żeby nie wiedzieć że problemy z nietrzymaniem moczu, kału, wypadająca macica są spowodowane porodem. Dam ci inny przyklad. Moja koleżanka w ogole nie ćwiczyła używała tylko kremów ale u niej dziecko było małe (2.700 ważyło) więc u niej poród poszedł gładko bo dziecko było mniejsze, krocze jej nie pękło więc nie ma takich problemów.

Gość gość
żona musi usunąć ciążę. Nawet jak o tym nie myśli to musisz ją do tego namówić inaczej jej życie już legło w gruzach. To jest największy koszmar jaki można sobie wyobrazić, ciąża, poród i opieka nad dzieckiem zwłaszcza jak się tego dziecka nie chce. Zniszczyłeś jej życie

Gość gość
skończcie z tym straszeniem rozstępami, bo sorry, ale robicie z siebie płytkie idiotki, bo nie to jest najważniejsze w tym temacie. w dodatku skrajnie wyolbrzymiacie, większość kobiet ma minimalne rozstępy po ciąży lub wcale. poza tym rozstępy można łatwo i dość tanio usunąć laserowo.

Gość gość
Ja myślę, że jakby jego żona naprawdę nie chciała tego dziecka to sama by je usunęła, a autorowi powiedziała, ze poroniła. Jeśli Tobie autorze naprawdę tak zależy na dziecku to albo się rozstań z żona i poszukaj takiej kobiety, która chce dziecka (a to nie będzie trudne) albo... zrób sobie dziecko na boku, hehe.

Gość gość
Dla mnie jedynym rozwiązaniem jest rozstanie autorze. Zamiast probowac ja zaglaskac poroznawiaj z nia o tym co dalej. I tak juz jest po małżeństwie wiec lepiej uzgodnic rozstanie i warunki rozwodu. No i oczywiscie to ze dziecko zostaje z tobą.

Gość gość
Do gościa12:22 Cóż, widocznie macie kiepskie geny:-) Nie dotyczy to tylko tych rozstępów, nietrzymania moczu itp. ale przede wszystkim mózgu. Ja na Twoim miejscu uważałabym żeby Ci mózg przypadkiem nie wypadł. Ups, chyba już leży na podłodze :-)

Gość gość
Ale piertolicie. Facet zrobił to co codziennie tysiące kobiet robią swoim facetom. Kontrolowaną wpadkę. Tylko jakoś nie rozumiem czemu kobieta za taką wpadkę "dostaje oklaski a facet opiertol.

Gość gość
jkkh

Gość gość
gość dziś Takiego bezmozgowca to już dawno nie czytałam. Na dolegliwości narzekają przede wszystkim kobiety, które urodziły duże, ważące ponad 4 kg dziecko, mają za sobą kilka porodów, a także te, u których zastosowano podczas porodu kleszcze lub próżniociąg. W każdym z takich wypadków może dojść do naciągnięcia krocza, a nawet do uszkodzenia mięśni. Aż 2/3 młodych mam ma problem z popuszczaniem moczu w pierwszych tygodniach, a nawet miesiącach po porodzie, u niektórych to w ogóle nie przechodzi i musi stosować terapię. I to ciągle rośnie bo co raz więcej rodzi się dzieci powyżej 4kg imbecylu.

Gość gość
Żona autora ma 31 lat więc z pewnością jej skóra tak ładnie się nie zregeneruje więc z pewnością zostaną jej mocniejsze rozstępy.

Gość gość
12:34 laserowo?:D No to mnie teraz rozbawiłaś. Na rozstępy działa tylko RF mikroigłowa. Jeden zabieg kosztuje minimum 1000 zł ( zależy od powierzchni ) i trzeba zrobić serię. Przeczytaj ile procent kobiet ma rozstępy i nie pieprz, że większość nie ma takich problemów. Jeśli ktoś chce mieć dziecko to łatwiej jest przeboleć wszelkie zmiany spowodowane ciążą. Trudno mi sobie wyobrazić co czuje kobieta, która nigdy nie chciała mieć dzieci i musi pogodzić się z utratą urody i tym, że jej życie diametralnie się zmieni. Rodzicielstwo jest dla tych, którzy tego chcą. Dziecko zauważy, że matka zmusza się do opieki. Myślisz, że w dorosłość nie wejdzie poturbowane?

Gość gość
Autor to taki polaczek z mentalnością araba.

Gość gość
Do gościa 13.06 Głupie jeszcze z Ciebie dziecko. Tak, skłonność do rozstępów jest genetycznie uwarunkowana. Moja mama nie miała rozstepów, ja nie mam. Moja bratowa urodziła dwójke dzieci po ok.4k. i ani jednego rozstępu.

Gość gość
14:13 ojej jakaś Ty wspaniała. Musisz wybaczyć tej gorszej gatunkowo części kobiet.

Gość gość
Zastanawiające jest, że przeciwniczki posiadania dzieci w ogóle, tak chętnie wyrywają innych od Dęblin, tylko dlatego, że ŚMIELI mieć inne zdanie. No przepraszam, co takiego się stało? Że mąż podstępem zaplodnil żonę? To nie jest jej facet, ale mąż. Te, które mają faceta, tak po '"nowoczesnemu", niech sobie założą spiralę, i nie dziamgają tutaj po próżnicy. Autor sygnalizował swojej żonie pragnienie dziecka już od kilku lat. Moze powinien sie rozwiesć, bo księżniczka nie chciała dzieci. Rozumiem, na początku związku, gdy oboje mieli po 20pare lat. Większość kobiet tak mówi w tym wieku, ja też tak mówiłam. Ale każdy dojrzewa, życie się zmienia , priorytety i własne pragnienia. Każda mężatka powinna liczyć się z możliwością zajścia w ciążę, dalej idąc, każda kobieta uprawiajaca seks, powinna się liczyć z ewentualną ciążą. Pisałam wcześniej, że stało się, mąż się kaja, obwinia, obrzuca obelgami. I co z tego? Dziecko rośnie. Pytam już kolejny raz, ale te normalne męzatki, co dalej z małżeństwem Autora? Czy aż taką "zbrodnię" popełnił, że nie wybaczylybyscie mu? Nigdy? Według feminolesb pewnie nigdy, bo one nienawidzą mezczyzn dla zasady. Juz tutaj sie odezwala jedna o "panu i wladcy" stałym feminobelkotem. Poprujcie się jeszcze trochę o debilach:), hybrydowe ułomy.

Gość gość
Tak się składa, że ja to napisałam. Jak napiszę, że jestem chrześcijanką to długo będziesz wychodziła z szoku? Pewnie tak bo mentalnie zatrzymałaś się w średniowieczu. Mąż autorki przysięgał jej uczciwość i miłość, a później nie licząc się z jej zdaniem zapłodnił ją podstępem. Sorry, ale tylko w islamie kobieta nie ma nic do gadania.

Gość gość
Dla czeczenki normalna kobieta jest feminolesbą? :D

Gość gość
Hej jestem ostrą 18 która uwielbia zabawy przez telefon uwielbiam doprowadzać facetów mi nieznanych do orgazmów głośno stękam jęczę piszczę.... ostra rozmowa fajna fabuła mogę być posłuszną kicią jaki ostrą wulgarną suczką zadzwoń zabawimy się 708-770-461 wew 153

Gość Patryk_34
Od rana nic nie mówiłem do żony, traktowała mnie jak powietrze ale nie zamykała się od razu w pokoju na mój widok. Słyszałem jak rozmawiała ze swoją mamą, jak skończyła zadzwoniłem do niej z pytaniem czy może coś jej mówiła, powiedziała że w sprawie dziecka nic się nie dowiedziała, powiedziałem jeszcze że martwi mnie fakt że mało je, to też przy dobrej okazji pogada z nią o tym, bo dziś zjadła tylko ten jogurt i kawałek suchej bułki :o

Gość gość
żona autora nie chciała dziecka więc się zabezpieczali i pewnie nie tylko ta jedna metodę stosowali, może akurat spiral nie może mieć bo źle na nia działają, jestes taka pusta że o tym nie pomyślałaś? i jest różnica między tym gdyby przypadkowo wpadli a tym że autor podstępie zdjął gumę i specjalnie ją zapłodnił. nie widzisz różnicy? to przeczytaj artykuł w którym kobieta pozwała mężczyzne bo ten zdjął gume a na to sie nie zgodziła (a dowiedziała sie o tym po stosunku) i osądzono go za gwałt, dostał wyrok.

Gość gość
Temat aż ocieka moralnością Kalego

Gość gość
Dobrze, dobrze...Autor już się pokajał, żona się wyniosła do innego pokoju, i jest love jak z filmu. Według powiedzenia "nie mów zawsze, nie mów nigdy" Autor zmienił zdanie, jego żona nie. Źle zrobił, że zaplodnil ją podstępem, to dla mnie oczywiste. Czyli..gdyby tego nie zrobił, to nigdy nie zostałby ojcem. Chyba, żeby się rozwiódl ze swoją lodową księżniczką. Powinien juz dawno. Gdyby mi mąz taki numer wywinąl, ale zapewnil, ze mogę liczyć na pomoc babć, to bym mu wybaczyła. Dlaczego? Bo go kocham. Aaa. .gdy kobieta "zapomina" o tabletce , to jest ok?

Gość gość
Nie to też nie jest ok. Tacy ludzie powinni żyć sami.

Gość Patryk_34
Teraz jej powiedziałem ze albo przestanie stroić fochy albo rozwód. Malo to innych kobiet na portalach randkowych?

Gość Patryk_34
Patryk_34 dziś - to nie mój komentarz nie wiem co robić, słyszę od prawie godziny jak K płacze w pokoju, ale nie chce mnie wpuścić, jest zamknięta od środka, a na moje słowa nie reaguje. Co robić??? Martwię się o nią. :(

Gość gość
Powiedz jej, że jeżeli Ci nie otworzy, wezwiesz pogotowie. Bo jest w ciąży, może być w depresji i targnąc się na życie.

Gość Patryk_34
A jak nie otworzy to na prawdę mam wezwać pogotowie? Czy oni w ogóle coś zrobią jak to zgłoszę, czy zignoruja? Jej zdrowie i dziecka jest dla mnie najważniejsze. Moje ciągle gadanie nic nie daje, nie otwiera, nie odzywa się. Próbowałem otworzyć drzwi ale zostawiła klucz w zamku.

Gość gość
Współczuję Ci autorze...

Gość gość
nie czytalam wszystkich odpowiedzi wiec moze kogos powtarzam.Ty jej nie kochasz, tylko dziecko, zreszta jak wszyscy faceci.Jak sie urodzi, bedziesz ja na pewno traktowac jak powietrze i skoncentrujesz sie na dziecku.Mozecie sie umowic ze ty jej nie bedziesz wiecej draznic tylko pomagac, takze finansowo, ona urodzi i odejdzie a ty sobie znajdziesz jakas inna kobiete zebyscie je wspolnie wychowywali, mozesz szukac juz teraz.facet z dzieckiem od razu znajdzie grono zainteresowanych, duzo kobiet jest bezplodna a maja instynkt macierzynski.Innego wyjscia nie widze

Gość Patryk_34
Żona zaczeła demolowac pokój, wezwaliśmy policję, która ją zabrała :(