Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk_34

Żona się do mnie nie odzywa. Co robić???

Polecane posty

Gość Patryk_34
Patryk_34 dziś - to nie mój wpis Żona wczoraj się uspokoiła, a dziś już poszła na 7 do pracy. Kocham żonę, gdybym jej nie kochał to bym od niej odszedł.

Gość gość
a może warto zaryzykować i zagrać va bank? Powiedz, że w tej sytuacji trzeba zastanowić się nad rozstaniem... może to uzmysłowi jej, że jednak ma sporo do stracenia... i TA ciąża nie jest taką tragedią.. Pora aby kobieta zrobiła sobie rachunek sumienia...

Gość gość
Up

Gość feminolesba
gość dziś i moze powinna jeszcze przepraszac za to ze zyje? zaloze sie ze autor to egoista i mamisynek ktory jako dziecko wszystko wymuszal wrzaskiem, a teraz pewnie nic nie pomaga w domu i jak oboje wracaja z pracy to zona sprzata, gotuje, pierze, targa zakupy a pan i wladca siedzi przed tv z piwkiem w reku i nawet dziekuje nie powie.jak bedzie dziecko to tylko je popodrzuca pod sufit, nakupi zabawek za cala pensje i wytapetuje jego zdjeciami cale mieszkanie+facebook.ale ciazy, porodu i pozniejszych komplikacji cierpiec nie bedzie, w nocy nie stanie ani nie zmieni pieluchy a jako final znajdzie sobie kochanke bo zaniedbana zona z rozwalonym kroczem przestanie mu sie podobac, ale owszem, zostanie z inkubatorem, bo kto by mu piwko ze sklepu targal

Gość gość
cbf

Gość gość
08:48Ty tak poważnie? :D Zapłodnił ją i ma zostać weekendowym tatusiem?

Gość Patryk_34
Nie jestem maminsynkiem. Pomagam w domu, żona sprząta a ja gotuję a w weekendy razem robimy większe porządki i robimy zakupy. Piję właściwie tylko w sylwestra bo żona ma złe wspomnienia związane z alkoholem, ja i tak mało piłem już wcześniej, więc nie robi mi to różnicy. Żona w ogóle nie piję, zgodzi się tylko ze mną w sylwestra wypić jakiś drink. Nie mam zamiaru zostawiać K. Jak wróci z pracy to spróbuję z nią pogadać.

Gość gość
ale hoojem jesteś.

Gość gość
Strasznie się to czyta. Współczuję twojej żonie. Osoba, której najbardziej w życiu ufała, odebrała jej godność, kobiecość i co najważniejsze decydowaniu o swoim ciele i życiu. Skoro ona mimo wszystko nadal z Tobą mieszka to znaczy, że musi Cię kochać. Może napisz do niej list, że bardzo żałujesz i była to najgłupsza rzecz jaką w życiu zrobiłeś i że zrobisz wszystko, żeby to naprawić. Kartkę może przeczyta, bo na jej miejscu też nie miałabym ochoty Cię słuchać.

Gość gość
Przeprosiny potraktowałabym jako próbę ugłaskania.

Gość gość
Twoja żona powinna zrobić sobie drugie dziecko z murzynem.

Gość gość
Ciekawe czy potrafiłbyś pokochać małego mulatka :P

Gość gość
Potrafiłbyś autorze?

Gość gość
a jakby dziecko bylo odpukac chore, mam na mysli uposledzone, to tez bys mia taki entuzjazm?bo sporo facetow domaga sie dziecka oczywiscie nic nie robiac przy nim tylko sie chwalac i bawiac, ale jak sie urodzi chore, to obwiniaja matke, odwracaja sie plecami "bo nie moga zniesc sytuacji" i moze jesczze mowia ze to pewnie ze zdrady

Gość gość
fhfd

Gość gość
Jak to jest być takim 0 autorze?

Gość gość
up

Gość gość
co wy z tym murzynem? to nie ma zwiazku ze sprawą

Gość gość
Nie ma? A myślisz, że każda matka kocha swoje dziecko? Są ludzie, którzy potrafią pokochać adoptowane dzieci, a są tacy, którzy nawet swoich nie będą potrafili. Zapładniając kobietę, która nie chce mieć dzieci robi się sk****ysyństwo tej kobiecie i dziecku. Sorry, ale każdy maluch zasługuje na to by mieć kochającą matkę. Może gdyby autor zostałby zmuszony do opieki nad dzieckiem, które przypomina mu o zdradzie i którego nie chce to zrozumiałby jakim jest hoojem.

Gość gość
Nie wierzę w to, że żałuje. Gdyby tak było to nie myślałby, że da się ugłaskać żonę kwiatkami, śniadankami i słodkimi słówkami. Ten d**ek w dalszym ciągu realizuje swój plan.

Gość gość
Twoja zona mało je bo pierwsze 3 miesiące ma się mdłości i odrzuca od jedzenia. Znałam taka kobietę co urodziła dziecko i dostała depresji poporodowa i przez 5 lat dziecko ja nie interesowało ale potem to świata bez niego nie widziała. Zacznie się w brzuchu riszac to może pomału przyjdą uczucia do dziecka i będzie lepiej A może jak urodzi to bardzo je pokocha i wszystko wróci do normy. Nigdy nie miala dziecka to moze nie wie jak to jest miec. Moze bedzie zadowolona. Musisz być dla niej wyrozumiały i troskliwy żeby jakoś odkupić winy. Pozdrawiam

Gość gość
co za głupota porównywac adoptowanie polskiego dziecka do adoptowania murzyna

Gość gość
czym się ta sytuacja różni od tak oklaskiwanego przez was tricku na "zapomnianą tabletkę"?

Gość gość
Prowokacja! Zniw katol prowokator szowinista. Kto ci placi za te brednie trolu? KK? U was kobieta jest jedynie od pudelka na sperme, przez inkubator, po kuchte, pomywaczke. W waszej ideologii kobiety grzesznicy, zreszta kazda religia jest zjefffana - mamy wam uslugiwac i sie poswiecac, a ktora chce zyc po swojemu to jest egoistyczna zdzira, feministks, lewaczka. Spfffieldalac

Gość gość
Prowokacja! Zniw katol prowokator szowinista. Kto ci placi za te brednie trolu? KK? U was kobieta jest jedynie od pudelka na sperme, przez inkubator, po kuchte, pomywaczke. W waszej ideologii kobiety grzesznicy, zreszta kazda religia jest zjefffana - mamy wam uslugiwac i sie poswiecac, a ktora chce zyc po swojemu to jest egoistyczna zdzira, feministks, lewaczka. Spfffieldalac

Gość Patryk_34
Żona juz sie odzywa, na Walentynki kupiłem jej tulipana :)

Gość gość
up

Gość gość
6:25 w chrześcijaństwie kobieta stanowi pomost pomiędzy Bogiem, a mężczyzną. Bardzo często same kobiety robią z siebie usługiwaczki. Widać to nawet na kafe. Problem jest z polską mentalnością, a nie z wiarą. Kobieta jest równa mężczyźnie. Jako chrześcijanka nigdy nie pozwoliłabym by ktoś sprowadził mnie do roli kury domowej i worka na spermę.

Gość gość
k