Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaizagubiona1992

czy powiedziec mu prawde? pomocy

Polecane posty

Gość zrozpaczonaizagubiona1992

Po trzech latach rozstania wrocilam do chłopaka. kiedy nie byłam z nim przespałam się z starszym mezczyzna którego on zna i teraz mnie pyta czy cos się miedzy mna a nim wydarzyło. Bardzo tego zaluje wstydze się tego przed samą sobą każdego dnia to zatruwa mi dusze i wstydze się mu tego przyznać i boje się ze mnie zostawi ale tez nie mogę z tym zyc ze go oklamuje i mysle czy mu o tym nie powiedzieć gdyż nie potrafie z tym zyc gdy mowi ze mi ufa. Co o sadzicie o tej sytuacji?

Gość gość
3lata nie byliscie razem. Przeciez moglas w tym czasie być z kimś. Czemu interesuje to Twojego chłopaka? Według mnie, to nie jest taktowne , takie wypytywanie. Nie powinno to to interesować. Czemu boisz się, że Ciebie zostawi? Jesteś od niego uzależniona? A może on powinien się obawiać, że Ty go zostawisz?

Gość gość
A'propos zaufania..mógłby nie mieć do Ciebie zaufania, gdybyś go teraz zdradziła. Albo on Ciebie. Ale nie byliście ze sobą. Czy Twój chłopak wyszedł z więzienia? Od takiego uciekalabym jak najdalej.

Gość gość
Nie byliście ze sobą aż trzy lata, każdy mógł robić to co chciał. Z czego tu się tłumaczyć albo wstydzić?