Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANI_FORTUNA

BRAK OBJAWÓW CIĄŻY W 6 TYG

Polecane posty

Gość PANI_FORTUNA

witam, chciałabym się dowiedzieć jak to było u was z objawami typowo ciązowymi, np ból i powiekszenie piersi, mdłości itp. zaczynam się martwić, bo rozpoczęłam 6 tydz (5 tydz i 1 dzień) i nie dolega mi kompletnie nic! a w poprzednich dwóch ciążach przede wszystkim towarzyszył mi ból i stopniowe powiększanie piersi. czy któraś tak miała,że nic jej nie dolegało, piersi nie rosły od początku a z ciążą było ok i doczekała szczęśliwego rozwiązania?? bo ja już myślę o najgorszych scenariuszach jak poronienia i ciaża pozamaciczna..;( dzielcie się doświadczeniami proszę!

Gość gość
u mnie 2 razy był brak okresu a do tego objawy jakby zaraz miał się okres pojawić a nie było go. Poza tym nic.

Gość gość
nie jestem czarodzieja bez księżyca więc wszystko możliwe jest i brak objawów i objawy nasilone poczekaj na usg wszystko si wyjasni nikt ci gwarancji nie da 100 % ze będzie tak czy tak

Gość PANI_FORTUNA
wiem,że nikt mi nie udzieli odpowiedzi jak jest w moim przypadku i nie tego oczekuję, chciałabym jedynie,byście podzieliły się doświadczeniami własnymi. jutro mam wizytę u ginekologa, pierwszą i stresuje się po prostu czy będzie wszytsko ok. nie czuje się "ciążowo" w tej ciąży

A na pewno to 6 tydzień? Wystarczy, że o kilka dni przesunęła się owulacja i ciąża jest młodsza. 5 tydzień i 1 dzień to bardzo wcześnie, ja co prawda miałam już objawy, ale tylko piersi wrażliwe, raz bolały raz nie i się bałam, a w zeszłym tygodniu byłam u ginekologa i okazało się, że wszystko w porządeczku :) No a zaraz po wizycie doszły już mdłości, itp.

Gość PANI_FORTUNA
podany wiek ciąży liczę od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, czyli na pewno jest to początek 6 tyg.. w poprzednich dwóch ciążach w tym okresie miałam już większy biust, bardzo bolący. dlatego mnie to martwi,że teraz tak nie jest..

Gość gość
u mnie nie było zadnych objawów, piersi urosły w 2 tymestrze nieco.., ciąża rozwija się prawidłowo - 27 tydz

Gość gość
U mnie pierwsze objawy (mdłości) pojawiły się dopiero w 8-9 tyg. Ale tez sie okazało, że zaszlam w ciążę później. U lekarza podaje inna datę niż ostatnią miesiączkę, tak mi zalecił pierwszy lekarz.

Gość gość
w 5t1d nie miałam żadnych objawów. Zaczęło się tak ok 5.5 dziś 6.3 i umieram przez mdłości...

Gość PANI_ORTUNA
dzięki wszystkim za odpowiedzi i czekam na więcej:) szczerze chciałabym umierac z mdłości, bólu piersi i innych tego typu atrakcji..przynajmniej miałabym wieksze poczucie,że wszystko jest ok! czemu jutro nie może byc już dzisiaj!;)

Gość gość
A umieranie przez mdłości dobrze o ciąży świadczy?

Gość PANI_FORTUNA
ciąża nie może być młodsza, bo na 100% jest ze stosunku,który był 7 dc... właśnie, od razu odpowiadam tym samym na wszystkie pytania na forach typu 5,6, 8 dc itp i ciąża? tak, to możliwe!

Gość PANI_FORTUNA
jest takim typowym objawem.. czytałam na wielu stronach,że brak mdłości, czy bolesności piersi może swiadczyc o niskim progesteronie

Gość gość
A skąd taka pewność że zaszłaś 7dc? To był tylko dzień stosunku czy dzień owulacji?

Gość PANI_FORTUNA
nie napisałam,że zaszłam 7 dc tylko ze stosunku z 7 dc cyklu, czyli biorąc pod uwagę żywotność plemników nie później jak 10 dc