Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

na spektaklu Klątwa aktorka zrobiła loda posągowi Jan Pawła II

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie

tylko powiedzcie mi co to miało na celu? i czy lemingi naprawdę śmieszą takie pseudoartystyczne paszkwile . i co w tym właściwie śmiesznego że wyzywają zmarłego człowieka od pedofilów?

Gość gość
To zwykła mowa nienawiści pod przykrywką pseudo-sztuki.

Gość gość
A ktora to "aktorka"? Jakas raczej prowokatorka ze spalonego teatru.

Gość gość
Pewnie slaba sztuka i tylko skandal mógł przynieść jej rozglos. Teatr i rezyser powinoen zostac pozwany. Niech Watykan wysle pozew a teatr zostanir zrownany z ziemia. Wstyd. Teatr na Pradze! Najbardziej patriotyczne miejsce Warszawy, pelne rodowityxg warszawian, wstyd

Gość gość
UP

Gość
To jest odpowiedz,na arcykatolickie panstwo PiS. Takie panstwo, gdzie minister zdrowia mowi, ze odmowilby zapisania tabletki "dzien po" nawet kobiecie ktora zostala zgwalcona.

Gość 43 cm w bicepsie
czyli trzeba szkalować zmarłego papieża bo on jest odpowiedzialny za arcykatolickie państwo PiS?

Gość
@ 43 cm w bicepsie dziś czyli trzeba szkalować zmarłego papieża bo on jest odpowiedzialny za arcykatolickie państwo PiS? ..<<, Jesli panstwo PiS robi na zlosc jak tylko potrafi znacznej grupie swoich obywateli, to ci obywatele robia na zlosc temu panstwu. Wiec niestety trzeba.

Gość 43 cm w bicepsie
jeszcze raz zapytam-robią na złość Kaczorowi i rządowi ponizajac zmarlego papieża?a co ze zwykłymi ludzmi i ich uczuciami? nie ma innych sposobów na pokazanie że się władza nie podoba?

Gość gość
ten "spektakl" to zwyczajne szambo, które ze sztuką nie ma NIC wspólnego. Ma tylko i wyłącznie szokować. I mówię to jako zadeklarowany lewak, agnostyk i zagorzały przeciwnik zakłamanego krk. Dziwi mnie, że jednak tak szanowany i przywoity teatr to-to wystawia. Jeszcze gdyby to był jakiś eksperymentalny teatrzyk, który żeby zaistnieć potrzebuje skandalu, ale Powszechny... Wstyd i hańba

Gość
@ 43 cm w bicepsie dziś jeszcze raz zapytam-robią na złość Kaczorowi i rządowi ponizajac zmarlego papieża?a co ze zwykłymi ludzmi i ich uczuciami? nie ma innych sposobów na pokazanie że się władza nie podoba? << Tak, robia im na zlosc. Takze "zwyklym ludziom" czyli "suwerenowi", ktory pozwolil im dojsc do wladzy i dalej ich popiera. Moze sa i inne sposoby, ale ten akurat powoduje silny "bol d**y". Ja tez ubolewam nad tym, ze trzeba stosowac takie metody, ale jesli tamci robia co zechca, to trzeba chwytac sie kazdego sposobu.

Gość gość
A ja pod rządami PO nie mogłam już wytrzymać i co? Nie robiłam na złość tylko czekałam na wybory aby zagłosować na PiS.

Gość
gość dziś ten "spektakl" to zwyczajne szambo, które ze sztuką nie ma NIC wspólnego. Ma tylko i wyłącznie szokować..<< Mozliwe, ze to zadna sztuka, nie widzialem. Przyznaje, ze jest to objaw mowy nienawisci, ale po drugiej stronie jest nie tylko mowa nienawisci, ale i takie dzialanie. Wiec o szok wlasnie chodzi.

Gość gość
Boze, jak nisko upadła nowoczesna część narodu!!! Ja już się nawet nie oburzam tylko współczuje, żenada.

Gość gość
Nie, nie trzeba.I podatnicy nie powinni finansować tego goowna.Ani aferzysci nie powinni dojść do władzy. Tak uważam, mimo że za PiS em ani klerem nie przepadam.Mimo Macierewicza.Nie może byc powrotu do panstwa teoretycznego.

Gość
@ gość dziś A ja pod rządami PO nie mogłam już wytrzymać i co? Nie robiłam na złość tylko czekałam na wybory aby zagłosować na PiS. <, Ja tez nie robie na zlosc tylko czekam na wybory. Ale zarowno za rzadow poprzedniej wladzy jak i teraz, sa tacy ktorzy robia wiecej.

Gość
@ gość dziś Nie, nie trzeba.I podatnicy nie powinni finansować tego goowna.<, To niech podatnicy nie finansuja takze bogojczyznianego gowna w rodzaju "Historia Roja"". >>Nie może byc powrotu do panstwa teoretycznego.<, Zgoda, ale nie moze tez byc panstwa wyznaniowego.

Gość gość
"Ja tez ubolewam nad tym, ze trzeba stosowac takie metody, ale jesli tamci robia co zechca, to trzeba chwytac sie kazdego sposobu. " x bardzo dziękuję za wyjaśnienie. teraz już będę wiedział jak traktować tych wszystkich pedałów, imigrantów i inne ścierwo. trzeba się po prostu "chwytać każdego sposobu".

Gość
@ gość dziś bardzo dziękuję za wyjaśnienie. teraz już będę wiedział jak traktować tych wszystkich pedałów, imigrantów i inne ścierwo. trzeba się po prostu "chwytać każdego sposobu". .<< A teraz to niby sie ograniczacie?

Gość gość
"Zgoda, ale nie moze tez byc panstwa wyznaniowego. " x ależ nie ma zadnego "państwa wyznaniowego" natomiast jest państwo w którym większość stanowią katolicy.

Gość
@ gość dziś ależ nie ma zadnego "państwa wyznaniowego" natomiast jest państwo w którym większość stanowią katolicy. << Autorzy spektaklu uwazaja, ze jest i nie sa w tym odosobnieni.

Gość gość
aktorów spektaklu się wsadzi do pudła albo przynajmniej zwolni z roboty to sobie będą na bezrobociu mogli myśleć co chcą.

Gość gość
i skamleć jak michnik że "chcą nas zagłodzić" gdy państwo przestanie finansować lżenie własnego narodu.

Gość gość
Nie ma zadnego państwa wyznaniowego i niewazne że tak piszą w wyborczej.No chyba że mówimy o żydowskiej Hanuce którą swietowali w grudniu w sejmie zarówno politycy.pis jak i po. Na czyms trzeba oprzeć swoją tożsamość i lepiej niech to będzie Historia Roja niż Brokeback Mountain czy "polskie obozy zagłady".

Gość gość
"bardzo dziękuję za wyjaśnienie. teraz już będę wiedział jak traktować tych wszystkich pedałów, imigrantów i inne ścierwo. trzeba się po prostu "chwytać każdego sposobu". .<< A teraz to niby sie ograniczacie? " x no. do tej pory uważałem że każdy powinien mieć równe prawa, że możemy się nie lubić ale dyskutować i rozwiązywać problemy drogą kompromisów. teraz widzę że tak nie jest i ci którzy do tej pory tak twierdzili, twierdzili tak tylko dlatego ze mieli władzę. a tak naprawdę to są takimi ścierwami jak zwolennicy tego spektaklu więc należy się "chwytać każdego sposoby" jak sam stwierdziłeś, żeby to ścierwo zniszczyć bo jak widać oni się nie zawahają. a skoro po naszej stronie kiboli to trzeba to wykorzystać i napierdalać ich ile wlezie :)

Gość gość
bo do tej pory całe to lewackie ścierwo usiłowało nam wmówić że chodzi im o dobro ludzi. tych słabszych, tych mniejszości które w prymitywnym społeczeństwie są prześladowane przez większość i nie są w stanie sami się obronić. tymczasem jak się okazuje chodzi po prostu o władzę. bo gdy ją stracili to ścierwa nie wahają się uderzać we wrażliwość katolików, zwykłych przecież ludzi i to tak żeby ich jak najbardziej bolało. przynajmniej reguły gry stały się jasne dla takich naiwniaków jak ja, którzy wprawdzie z wieloma "lewicowymi" postulatami się nie zgadzali ale starali się patrzeć na lewaków jak na ludzi. błąd który już się nie powtórzy.

Gość
@ gość dziś Na czyms trzeba oprzeć swoją tożsamość i lepiej niech to będzie Historia Roja niż Brokeback Mountain czy "polskie obozy zagłady".<< A ja sobie nie zycze opierania tozsamosci o cos takiego i nie jestem w tym odosobniony. W ogole nie zycze sobie propagandowego prania mozgu czy innej "fabryki patriotow". I mam prawo protestowac przeciwko czemus takiemu.

Gość gość
"To jest odpowiedz,na arcykatolickie panstwo PiS." x Odpowiedź wyjątkowego debila i prymitywa. Normalny człowiek w bardziej cywilizowany człowiek potrafi odpowiedzieć jeśli mu się coś nie podoba. Lewactwo najgłościej krzyczy o tolerancji i miłości, a samo nie prezentuje owych wartości. Hipokryzja wyborna.

Gość
gość dziś To jak to okreslasz "lewackie s****wo" nigdy w tym kraju nie bylo przy wladzy, wiec takze jej nie stracilo. A chodzi im o "drobiazg"- wolnosc. Jezeli katole nie szanuja ich wrazliwosci, to dlaczego mieli by oczekiwac z drugiej strony czegos innego?

Gość gość
PiS został wybrany w demokratycznych wyborach, więc ból doopy lewaczków jest już śmieszny.