Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

na spektaklu Klątwa aktorka zrobiła loda posągowi Jan Pawła II

Polecane posty

Gość
@ gość dziś i bardzo dobrze. mam nadzieje że za parę lat każda bladź która pomyśli o "sztuce" polegającej na znieważaniu religii katolickiej czy polski będzie musiał brać pod uwagę czy jej kto łba na łyso nie ogoli. niezmiernie mnie to cieszy..<< Nie strasz nie strasz, bo zrobisz kupe w swoje katolicko-polskie gacie ;-).

Gość
@ gość dziś co chwilę były wprowadzane rozmaite lewackie rozwiązania - właśnie dlatego że normalni ludzie chcieli spokojnie żyć i się na to zgadzal..<<< Na przyklad jakie? Jesli bylo to "co chwila" to wymien kilka?

Gość gość
"Nie strasz nie strasz, bo zrobisz kupe w swoje katolicko-polskie gacie oczko.gif " x swoją szczoteczką mi wyczyścisz.

Gość
gość dziś To, ze marzy sie wam Bereza Kartuska dla nieprawomyslnych, wiadomo od dawna.

Gość gość
to DNO ratujące się kontrowersyjnością.. tak sie wlasnie tworzy KICZ. To pseudodzielo podkresla tylko absurdalnosc czasow w jakich zyjemy. Bagno jedno wielkie, rzygowinki :)0

Gość
gość dziś Ja pokazuje tylko prawdziwosc starej zasady "kto sieje wiatr, zbiera burze"!

Gość gość
"Na przyklad jakie? Jesli bylo to "co chwila" to wymien kilka?" x no na przykład wspomniana przez ciebie (wprawdzie błędnie) lewacka konstytucja zwana dla zmyłki "konwencją o przeciwdziałaniu przemocy wobec kobiety" bo chyba o to ci chodziło a nie o żadną "ustawę o zwalczaniu przemocy w rodzinie". na przykład finansowanie przez państwa programu "in vitro". to są lewackie żądania które weszły w życie. mało brakło a by "związki partnerskie" weszły. na szczęście już nie wejdą.

Gość gość
"Ja pokazuje tylko prawdziwosc starej zasady "kto sieje wiatr, zbiera burze"! " x skoro tak to dobrze że liczysz się z tym że teraz sobie zbierzecie trochę "burzy". marka rosiaka zamordowaliście, teraz nakłaniacie do zabójstwa kaczyńskiego, lżenie i wyzwiska polaków i ich wiary to u was chleb powszedni, słowem - zapracowaliście na te "zbiory" jak mało kto.

Gość
gość dziś ....na przykład finansowanie przez państwa programu "in vitro". to są lewackie żądania które weszły w życie..<< Hahaha! Weszly w zycie ;-). Nie rozsmieszaj mnie. A moze jeszcze jakies przyklady? Moze "gender" tez weszlo w zycie?

Gość
gość dziś Juz raz napisalem: nie strasz nie strasz, bo zrobisz kupe w swoje narodowo-katolickie gacie ;-).

Gość gość
"Hahaha! Weszly w zycie oczko.gif . Nie rozsmieszaj mnie" x jesteś najwyraźniej niedoinformowany. sprawdź fakty głąbie bo się deczko ośmieszasz.

Gość gość
Rescator, jesteś tak durny, że aż śmieszny. Skończ z tym przytaczaniem w każdej dyskusji pseudo-argumentu jakim jest 'inkwizycja'. Gdybyś czytał coś więcej prócz tych lewackich szmatławców to wiedziałbyś, że kk był jedynie narzędziem państwa do walki z wszelkiej maści buntownikami. Zabijanie 'niewiernych' (buntowników) było na rękę państwu, nie kościołowi. Nawet na głupiej wiki jest o tym wzmianka. To udokumentowany fakt, ale lewaki lubią o tym "zapominać" i naginać fakty pod swoją modłę.

Gość gość
lewackie mendy nie mogą czytać nic poza swoją propagandą bo by im się mogło w tępych łbach coś przejaśnić.

Gość
@gość dziś Kiedy chamstwu brakuje argumentow, to przechodza na wyzwiska.

Gość gość
mam nadzieję że zrozumiałeś dlaczego przyszedł wreszcie czas gdy takich jak ty będzie się niszczyć jak robactwo. żeby znowu można było żyć w polsce normalnie a nie być na każdym kroku lżonym i obrażanym że jest się polakiem czy katolikiem.

Gość gość
dobrze ze ze pis zatrzymał in vitro bo z tego rodza się genetyczne buble jeżeli matka była bezpłodna to córka także będzie bezpłodna Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem, Polska jest Polską, a Polak PolakiemInny wieszcz Zygmunt Krasiński nazywa Polskę "krainą mogił i krzyży Chrześcijaninem jestem i Polakiem, Witam cię Krzyża i Pogoni znakiem czyli ten spektakl uderza w polaków

Gość
gość dziś Nie chce mi sie juz powtarzac: nie strasz nie strasz, bo robisz kupe w swoje narodowo-katolickie gacie ;-).

Gość gość
jak widać ci się chce. to pewnie dlatego że nic więcej do powiedzenia nie masz więc przedszkolne wierszyki pasują do twojego intelektu jak mało co.

43 cm w bicepsie dziś tylko powiedzcie mi co to miało na celu? i czy lemingi naprawdę śmieszą takie pseudoartystyczne paszkwile . i co w tym właściwie śmiesznego że wyzywają zmarłego człowieka od pedofilów? x x Żeby poznac cel trzeba zobaczyć całość i ją zrozumieć. I nikt nie wyzywa zmarłego człowieka od pedofilów.

Gość
gość dziś .. bo z tego rodza się genetyczne buble jeżeli matka była bezpłodna to córka także będzie bezpłodna.. Tylko wedlug medycyny polsko-katolickiej ;-). >>Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem... czyli ten spektakl uderza w polaków << Tylko w tych co maja takie kretynskie wyobrazenia o polskosci. Na szczescie nie wszyscy w tym kraju sa tacy..

Gość
@ gość dziś jak widać ci się chce..<< Jak powiedzial klasyk (tez kiedys wasz bohater, ktorego teraz opluwacie): " nie chcem ale muszem".

Gość gość
"Żeby poznac cel trzeba zobaczyć całość i ją zrozumieć." x na pewno w robieniu laski figurze JPII a potem jej powieszeniu to niezwykły przekaz artystyczny. zbiórka na zabójstwo kaczyńskiego też. czysta sztuka najwyższego gatunku.

Gość gość
Rescator555 przeciwko większości. Jak miło.

Gość gość
Tzn miło, że jest sam.

Gość gość
szmatyn wyk****aj stąd kolejny fanatyku :O

gość dziś "Żeby poznac cel trzeba zobaczyć całość i ją zrozumieć." x na pewno w robieniu laski figurze JPII a potem jej powieszeniu to niezwykły przekaz artystyczny. zbiórka na zabójstwo kaczyńskiego też. czysta sztuka najwyższego gatunku. x x Nie jestem tak pewny jak ty bo nie widziałem całości i nie wiem co te sceny miały przekazać.

Gość
gość dziś Chce by moj wiersz na was natarl Posrod swiata krwawego stadionu. Jak nieustraszony gladiator Sam jeden, przeciwko milionow!

Gość gość
"Jak powiedzial klasyk (tez kiedys wasz bohater, ktorego teraz opluwacie)" x bohater był dopóki się nie wydało że to wszystko kłamstwo a naprawdę był pieskiem na smyczy komunistów. jak by mogło być inaczej?

bohater był dopóki się nie wydało że to wszystko kłamstwo a naprawdę był pieskiem na smyczy komunistów. jak by mogło być inaczej? x x Nic takiego się nie wydało. To tylko kłamstwa prawicowców...

Gość gość
"gość dziś Tzn miło, że jest sam. " X On zawsze jest sam, bo to stary, zdziwaczały dziadyga, który ma wypaczone poglądy w każdym aspekcie. Typowy tzw. beton. Ostatnio nawet próbował usprawiedliwiać gwałty orgazmem ofiary, ale oczywiście mu to się nie udało i jak zawsze przegrał polemikę.