Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

na spektaklu Klątwa aktorka zrobiła loda posągowi Jan Pawła II

Polecane posty

Gość gość
OLEJCIE shatyna, ignorujcie jego posty, to już beton do kwadratu z którego całe forum ma polew

Gość
@ gość dziś bohater był dopóki się nie wydało że to wszystko kłamstwo..<<< No, niektorzy mowili o tym od poczatku, tylko ciemny lud dawal sobie cos wcisnac. Tak to juz jest z ciemnym ludem. Jednego dnia daja wieniec laurowy, a za kilka dni krzycza "ukrzyzuj go"

Gość gość
"Nic takiego się nie wydało. To tylko kłamstwa prawicowców... " x no jak kto chce wierzyć że bolek w totolotka wygrywał i z tego miał pieniądze na utrzymanie rodziny a nie z donosów to proszę bardzo.

gość dziś OLEJCIE shatyna, ignorujcie jego posty, to już beton do kwadratu z którego całe forum ma polew x x Tu polew:D A tak naprawdę jeśli ktoś ma " tu polew" to tylko tacy którzy merytorycznie nie potrafią mi się postawić i śmieją się jak głupi do sera...

Gość gość
a powiedz kto jest z genetyków za invitro bo ja znam tylko tych co sa przeciwni i to nie z powodu ze bedzie bezpłodna ale z poważniejszych wad genetycznych i pojawia sie nowe choroby genetyczne http://stronaoinvitro.pl/co-na-to-genetycy- Przeciw sztucznemu zapłodnieniu jest wielu znanych naukowców, lecz media nie nagłaśniają ich wypowiedzi. mówi prof. Alina T. Midro, kierownik ZakładuGenetyki Klinicznej Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku i członek międzynarodowej Komisji Genetyki ekspertów w European Health Committee (CDSP) Rady Europy w Strasburgu. Prof. Midro podpisała w październiku list stu naukowców, skierowany do parlamentarzystów. W liście napisali: „Apelujemy o wprowadzenie ustawowego zakazu stosowania procedury in vitro

gość dziś "Nic takiego się nie wydało. To tylko kłamstwa prawicowców... " x no jak kto chce wierzyć że bolek w totolotka wygrywał i z tego miał pieniądze na utrzymanie rodziny a nie z donosów to proszę bardzo. x x To nie jest kwestia wiary tylko faktów.

Gość
@ gość dziś Nie karmic trola !!!

„Apelujemy o wprowadzenie ustawowego zakazu stosowania procedury in vitro" x x I powinni podać jaką wyznają religię, żeby było wszystko jasne...:D

Gość gość
"Nie jestem tak pewny jak ty bo nie widziałem całości i nie wiem co te sceny miały przekazać. " x jak można nie wiedzieć co miały przekazać - no wielką sztukę przecież. jakaż może być większa sztuka niż k***s na scenie i profanowanie katolickich świętości?

Gość gość
Prof. Alina Midro komentuje: – Mnie argumentów przeciw in vitro nauczył słynny francuski naukowiec, prof. Jerôme Lejeune. Prof. Lejeune wraz z zespołem dokonał przed 51 laty odkryć, które zapoczątkowały rozwój całej cytogenetyki klinicznej. Przed śmiercią w 1994 roku zdążył napisać apel do naukowców, który jest apelem również przeciw in vitro. Wtedy podpisało go 3 tys. francuskich lekarzy

Gość gość
w*********j szmatyn, bo robisz offtop

Gość
gość dziś Nie karmic trola!

Gość gość
Duża liczba opracowań statystycznych wskazuje, że co najmniej 9 procent dzieci po in vitro rodzi się z ciężkimi wadami wrodzonymi, to jest ponaddwukrotnie więcej niż w grupie dzieci naturalnie poczętych –mówi. Powołuje się na dane Centrum Kontroli Chorób i Prewencji w Atlancie (CDCP), które pełni funkcję głównego obserwatora rozprzestrzeniania się różnych chorób w świecie. Centrum wydało takie oświadczenie prasowe: „Badania wykazują, że wady wrodzone występują częściej u dzieci poczętych drogą zapłodnienia pozaustrojowego.

Gość gość
"To nie jest kwestia wiary tylko faktów. " x faktów "bolek tak powiedział dance a danka napisała w książce"? zupełnie inne fakty znaleziono u kiszczaka w szafie.

Gość
gość dziś Nie karmic trola!

Gość gość
"Nie karmic trola !!! " x Trollem to jesteś tu tylko ty, przygłupie. Z tępawy uporem i idąc po najmniej linii oporu będziesz bronił największego debilizmu, aby tylko twoje było na wierzchu. Ograniczenie umysłowe w wersji hard.

gość dziś "To nie jest kwestia wiary tylko faktów. " x faktów "bolek tak powiedział dance a danka napisała w książce"? zupełnie inne fakty znaleziono u kiszczaka w szafie. x x U Kiszczaka w szafie znaleziono dokumenty do roku 1976 kiedy to Wałęsa wycofał sie ze współpracy (zakładając, że te dokumenty są prawdziwe) I nic więcej nie ma... I to są fakty o których mówię.

Gość
gość dziś "To nie jest kwestia wiary tylko faktów..<<, A w ktorym momencie te fakty poznali bracia Kaczynscy?

Gość gość
w tym przypadku poglądy nie mają nic do rzeczy, chodzi o poziom człowieka i jego wrażliwość. Byłoby to dla mnie tak samo wstrętne gdyby obrażali muzułmanów czy zbierali na zabójstwo Komorowskiego. To czyste szambo i patologia a nie żadna "sztuka".

Gość
gość dziś [21:51 Kiedy chamstwu brakuje argumentow, to przechodza na wyzwiska.

Gość gość
Prof. Cebrat jako genetyk populacji nie ma wątpliwości, że największe problemy dla ludzkości związane z in vitro dopiero nadejdą. Dziś ich jeszcze nie widać, ale ujawnią się w kolejnych pokoleniach dane statystyczne z australijskich szpitali. – Dzieci po ART [z in vitro] 4,4 razy częściej rodzą się tam z niską wagą urodzeniową, co natychmiast przekłada się na 89 procent wyższy koszt przyjęcia poroduporód jednego dziecka kosztuje 4818 euro, bliźniaków 13 890 euro, a ciąży mnogiej większej niż bliźniaczej 54 294 euro.

Gość gość
szmatyn, nie ośmieszaj się z tym wałęsą, bo to już są fakty, a twój ból doopy tego nie zmieni :D:D

Gość gość
"Żeby zrozumieć scenę trzeba zobaczyć wszystko i mieć doświadczenie w odbiorze sztuki. " x ależ oczywiście że tak. ja ani przez chwilę nie wątpię w to że profanacja świetości katolickich to nic innego jak wielka sztuka wielkich sztukmistrzów. tak samo jak nakłanianie do zabójstwa kaczyńskiego. taki sztukmistrz to nawet jak się rozkraczy i kloca postawi to wielkie przesłanie artystyczne przekazuje. na twoją, shatyn, miarę.

gość dziś w tym przypadku poglądy nie mają nic do rzeczy, chodzi o poziom człowieka i jego wrażliwość. Byłoby to dla mnie tak samo wstrętne gdyby obrażali muzułmanów czy zbierali na zabójstwo Komorowskiego. To czyste szambo i patologia a nie żadna "sztuka". x x A jak mówią prawde przyjmowana przez wierzących jako obraza? Np to o obrońcy pedofilów?

Gość gość
"I to są fakty o których mówię. " x znowu shatyn łżesz. ty byś chyba umarł jakbyś nie zaczął po przyparciu do muru wykręcać się kłamstwami :) o "faktach" mówiłeś komentując informacje o tym że bolek "wygrywał w totolotka". i z tego a nie z donoszenia komuchom rodzinę utrzymywał. a jak przestał donosić to już nie wygrywał :)

ależ oczywiście że tak. ja ani przez chwilę nie wątpię w to że profanacja świetości katolickich to nic innego jak wielka sztuka wielkich sztukmistrzów. tak samo jak nakłanianie do zabójstwa kaczyńskiego. taki sztukmistrz to nawet jak się rozkraczy i kloca postawi to wielkie przesłanie artystyczne przekazuje. na twoją, shatyn, miarę. x x A może to nie profanacja tylko prawda (patrz mój poprzedni post)?

Gość
@ gość dziś Byłoby to dla mnie tak samo wstrętne gdyby obrażali muzułmanów czy zbierali na zabójstwo Komorowskiego...<<< Moze dla ciebie. Jesli to prawda, to zaslugujesz na szacunek. Bo ci polacy-katolicy przepelnieni chrzescijanska miloscia blizniego, czemus takiemu by przyklasneli.

znowu shatyn łżesz. ty byś chyba umarł jakbyś nie zaczął po przyparciu do muru wykręcać się kłamstwami x x Łże? Przecież na szafę Kiszczaka sam się powoływałeś? :D

Gość
@ gość dziś Prof. Cebrat jako genetyk populacji nie ma wątpliwości, że największe problemy dla ludzkości związane z in vitro dopiero nadejdą. ..<<<< Ciekawe, ze jakos nie martwia was problemy zwiazane z urodzeniem plodow uszkodzonych genetycznie, ktore chcecie za wszelka cene chronic.

Gość gość
"Bo ci polacy-katolicy przepelnieni chrzescijanska miloscia blizniego, czemus takiemu by przyklasneli. " x na razie to przyklasnęli tacy jak ty, zresztą nie pierwszy raz (okrzyki "jeszcze jeden" po katastrofie smoleńskiej). a ci o których mówisz to takiej zbiórki na nikogo nie organizowali.