Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Dorota

kobitki ktorej sie udalo po CLOSTILBEGYT??? Cz 2

Polecane posty

Gość kkk2891
reania szkoda, ale działamy dalej. ja nie wiem czy to nie ostatni moj cykl z clo, jak to bedzie liczone bo miałam wtedy 3 cykle i przerwa i teraz 3 cykl. wczoraj mnie kłuły jajniki( brak bolu takiego przedmiesieczkowego) a dzis wogole nie czuje zebym miała dostac okres. rano tylko sluz z nitkami krwi a to tez dziwne bo dzis 29 dc a u mnie okres ok 31-33 dc i nie pamietam zebym tak wczesnie miała jakies plamienia.no nic czekam na @ , a jakby co to we wtorek powtorze hcg.

Gość kkk2891
ile płacicie za hcg , bo ja jako stały bywalec ok 14-15 zł.

Gość kkk2891
Roxi25 nikt o nikim nie zapomina , tylko czas testowan to dziewczyny przezywaja. na twoj wynik tez bedziemy czekac i dopytywac. zostan z nami. pisałas ze owulacja była ładna , wiec jeszcze tydzien do testowania, moze tobie sie uda. do tej pory w kazdym cylku komus sie udało a w tym jeszcze nikomu , wiec to moze ty. masz moze jakies objawy?

Gość Just_us
Kkk tak mi przykro...myślałam ze moze Tobie Reania sie uda...bo jak to mówią do 3 aby sztuka ale niestety żadnej z nas sie nie udało tym razem! Roxi to teraz trzymamy kciuki za Ciebie z takim mocnym wpsarciem tego forum musi sie udać ;) Wlanie leżę w wannie przyszedł okres... i strasznie mnie boli :/

Gość gość aaaa
Roxi spokojnie. Nikt tu o nikim nie zapomina.

Gość Reania
Roxi nie ma co się obrazac:) ja pamiętam tylko kiedy kkk testutestuje bo mamy podobne cykle;) Dostałam okres. Jutro dzwonię i umawiamy się na laparoskopie: )

Gość gość qaz
Dziewczyny przykro mi:( Roxi w niedziele będą 4piekne kreski , tez testuje 25 to będzie 28 dc jak nie pojawi siw@ bo w czwartek odstawiam duphaston

słuchajcie ktos mi sie wbil na prosil...;/ to nie ja Pisalam... ja zostaje i bede sie udzielac:)

Gość gość_ruda
Dziewczyny proszę o radę, bo nie wiem co robić. Jak może pamiętacie już nie biorę clo. Mam połowę cyklu i dzisiaj poczułam mocne kłucie w jajniku. Potem popołudniu przestało. Oczywiście działamy i liczymy na cud. Problem polega na tym że teoretycznie od jutra, lub pojutrze powinnam zacząć brać duphaston. 10 dni duphaston potem oczekiwania na @ ok 5-10 dni to akurat okres wypadnie mi na slub albo na wyjazd. Dziewczyny co robić. Poczekać z duphaston czy brać go ok 20-25 dni, aby dostać @ później???? Zglupialam

Gość gość qaz
Ruda ja bym chyba poczekała z duphastonem

Gość kkk2891
gość_ruda moze zdzwon do lekarza i zapytaj sie, najlepiej ci doradzi. bo jezeli była owulacja i jest jakas szanas to powinnas brac tak jak zawsze.

Gość gość_ruda
Jeżeli poczekam z duphaston to nawet jakby stał się cud to wtedy nic nie będzie bez wspomagacza. Do lekarza nie będę dzwonić bo lekarz jak to lekarz, jego nie będzie interesowało czy będę miała okres na ślubie lub urlopie. Dlaczego tak fatalnie mi to się ułożyło. :-(

Gość Just_us
RUDA_chcialabym Ci cos poradzic ale nie mam pojecia, mysle ze sama musisz osadzic co bedzie dla Ciebie i Twojego organizmu najlepsze. Jutro wizyta u lekarza...zaczzynamy kolejny cykl :)

Gość gość Sylwia
ja podobnie jak kkk2891 uważam, że lepiej brać według zaleceń, tym bardziej, że odczułaś owulacje. może akurat zaowocuje to 2 kreseczkami, a nie @ na ślubie, czy urlopie. :) jak tylko jest szansa i nadzieja, to należy z tego korzystać, a jak trzeba, to i trochę temu pomóc. :)

Gość gość Sylwia
ja dziś idę na monitoring, jestem w 11dc. trzymajcie kciuki za pęcherzyki. :)

Gość gość_ruda
Dziękuję Dziewczyny. To od jutra zaczne brać duphaston i najwyżej wezmę 2 opakowania.

Gość Roxi25
Witam znowu:):) u mnie zero objawów niestety:(:( wczoraj troszke bolalo podbrzusze ale juz jest oki mam nadzieje ze sie udalo w tym cyklu ale szczerze to nie wierze w to. Ale za wasze pecherzyki trzymam kciukasy:D:D

Gość gość
Dziewczyny w Invimedzie przeprowadzają badania kliniczne, nad nowym lekiem na niepłodność. Jeśli któraś z Was ma udokumentowany rok leczenia niepłodności to warto się zgłosić, bo obydwoje partnerów przechodzi bezpłatną diagnostykę i IUI. Dotyczy tylko waw.

Gość gość1985
Cześć, dzięki. Właśnie się zapisałam. I to już na środę. Jak mnie pamiętacie to ja od 4 pęcherzyków. Na 99 % ilość nie pomogła. Próbujemy dalej.

Gość Violina90
Dziewczyny mam takie pytanie. Od pewnego czasu mam ciagle uczucie zalegajacej wydzieliny w gardle co nasila niestety nudnosci i wymioty.. to bardzo przeszkadza i jest niekomfortowe. Nie wiem czy to przez ciaze. Czy ktoras tak miala? Jak sie tego pozbyc?

Gość kkk2891
Violina90 ja teraz przy chybionej ciazy miałam przez kilka dni tak jakby mi w gardle cos stało, az przeszkadzało. w poprzedniej znowu miałam cały czas zatkany nos. widocznie u ciebie taki objaw. gość Sylwia i jak tam po wizycie? doradzcie , cały czas mam plamienia ale okres normalny sie nie zaczał, takie brazowei delikatnie czerwone. jak do jutra nie rozkreci sie to jechac na wszelki wypadek na hcg, bo nawet nie wiem kiedy clo zaczynac. zawsze miałam plamienie to sie okres zaraz rozkrecił a to od wczoraj cały czas wieksze plamieni, ale nawet podpaski nie musiałbym zakładac. jakis dziwny teraz ten koniec cyklu.

Gość gość Sylwia
Mam 2 pęcherzyki, oba po 18mm, jeden na prawym, a drugi na lewym jajniku. Dostałam Ovitrelle w rym cyklu, mam sobie jutro zaaplikować. Na histeroskopie jestem zapisana na 24 lipca ale moja gin chce mnie przesunąć miedzy 10 a 17. 6 mam kolejna wizytę. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie. Oby dwie kreseczki. :-)

Gość gość Sylwia
kkk2891 ja jak brałam CLO i luteine to praktycznie za każdym razem miałam przed @ plamienia i to czasem 5-7dni. Zawsze później przychodzili normalne krwawienie i moja gin kazała pierwszy dzień cyklu liczyć od pojawienia sie normalnego krwawienia. Ale jaki chcesz sie uspokoić i mieć pewność to zrób bete. :-) Moze akurat mile Cie zaskoczy. :-)

Gość gość
Biegnę na bhcg bo spoznia mi się okres dwie minuty. Nie wiem gdzie tu pojechać chyba na izbę przyjęć

Gość kkk2891
Jednak sie rozkreca.wlasnie o to chodzi ze u mni nie bylo plamien.i w rodzinie sa przypadki ze podczas miesiaczki wystepowalo krwawienie w ciazy. Kuzynka dopiero dowiedziala sie o ciazy w 4 miesiacu bo co miesiac miala krwawienie jakby miesiaczkowe.druga 2 miesiace miala tylko ta odrazu od pocztku fatalnie sie czula , miala mdłości i wymiotowala dlatego wiedziala.

Gość gość
gośc 23.27 SŁABA PROWOKACJA jednak nikt się na to nie nabierze szkoda twego czasu podszywasz się też na innych forach i robisz prowo

Gość gość
23:27 twoja wypowiedz swiadczy tylko o poziomie jakim soba reprezentujesz... Próbujesz ciagle sprowokowac dziewczyny z tego forum... Ja nie wiem ale to chyba jakis twoj fetysz :p

Gość kkk2891
gośćiu biegnij , biegnij i daj znać koniecznie jak wynik:)

Gość gość
Wynik hcg 0,0 no nic za chwilę pójdę znowu może się podniesie

Gość gość
Gosc 14:32 szkoda slow i tak nie przegadasz. Jak im nie zal wyrzucac kase w bloto oraz robic z siebie idiotki w laboratorium to wiśta-wio niech biegają na bete nawet co godzine.