Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Dorota

kobitki ktorej sie udalo po CLOSTILBEGYT??? Cz 2

Polecane posty

Gość gość aaaa
Michalina super!!!!

Gość michalina92
ja mialam clo a pozniej ten duphaston zle przepisany i zmienilam lekarza.klinika-badania i maz mial badanie nasienia i to wyszlo kiepsko i bral extrasperm tak druga ciaza:) dzieki Dziewczyny za wsparcie,gratulacje itp:)

Gość Reania
Michalina gratulacje:* mam nadzieje ze i dla nas maj będzie szczesliwy;)

Gość michalina92
oby:)

Gość gość aaaa
Kiedy mijają mdłości i zawroty głowy. Masakra jakaś. Jeden dzień jest ok , następny tragedia. Wczoraj super, dzisiaj ledwo żyję.

Gość gość Sylwia
Michalina serdeczne gratulacje! Co raz to więcej dobrych wieści. Oby tak dalej. :-) U mnie dziś 25dc, wizytę mam w czwartek. Jutro niby miałam zrobić bete, ale nie wiem czy ma to sens. Od kilku dni mam więcej śluzu i jakoś tal czuje że @ zaraz przyjdzie.

Gość michalina92
no ale ja tez tak mialam ze przed okresem duzo sluzu a teraz to wychodzi ze sluz jest moim pierwszym objawem ciazowym bo czytalam o tym wiec moze jednak sie udalo;)

Gość gość aaaa
U mnie też na samym poczatku ciąży przed tatą @ było już bardzo dużo wydzieliny mlecznej, miałam wrażenie jakbym się posiusiała. To dobry znak, trzymam kciuki.

Gość michalina92
nom dokladnie pare razy na dzien zmieniam wkladki

Gość gość Sylwia
Dziewczyny to dałyście mi iskierkę nadziei. :-) Mnie się wydawało że kiedyś czytałam że nie powinno być służy zaraz po zapłodnieniu. Obyście miał racje. Już znieść nie mogę kolejnych @

Gość gośćAla
Michalina brawo! :) dziewczyny, coraz więcej ciąż tu na topiku!

Gość gość aaaa
Powiedzcie mi bo zgłupiałam. Boli mnie dzisiaj jakby kość łonowa, jak jest wzgórek loniwy wiecie to ta kość co jest. W ciąży juz kiedyś byłam ale takiego czegoś nie miałam.

Gość gość aaaa
Wzgórek łonowy , miało być.

Gość gość qaz
michalina gratulacje Dziewczyny trzymajcie kciuki wieczorem ide na monitoring mam nadzije ze w tym cyklu uda sie wywołać owulacje Ale czlowiek jest glupi wczoraj troche pobalowaliśmy na odstresowanie a teraz od rana meczę sie czy tylko u mnie wystepuje problem z dodawaniem postów

Gość gośćAla
a ja mam cykl bez clo i tak się cieszyłam, że bez żadnych monitoringów a teraz zżera mnie ciekawość czy mam pęcherzyki :D :D

Gość Reania
Aaa mnie bolało tam w ciąży ale dopiero chyba w połowie ciąży.

Gość gość
A ja mam dziś gorszy dzień. Drugi dzień @ bardzo bolącej a za razem pierwsza @ po łyżeczkowaniu. I tak sobie myślę , że co jeśli nie każdej z nas dane jest mieć dziecko. Ja przez około 10 lat miałam obawy czy kiedykolwiek będę w ciąży czy się uda. Gdy się udało nie wierzyłam a gdy zaczęłam być świadoma i bardzo szczęśliwa stało się najgorsze. I teraz tak myślę , że może nie stało się tak bez powodu... może to był znak żeby pogodzić sie z brakiem posiadania dzieci... wiem życie jest trudne i z przeszkodami ale czasem brakuje sił :(

Gość gość Sylwia
U mnie beta 1,2. :(

Gość kkk2891
gość Sylwia a który dzien po owulacji. u mnie w poprzedniej ciazy 13 dni po owulacji wyszła hcg negatywne dopiero 4 dni pozniej 140.

Gość gość Sylwia
kkk2891 dziś właśnie jest 13 dni po. Już jestem zmęczona tym wszystkim. Mam po prostu dość. :(

Gość gość_ruda
Dziewczyny nie wiem co o tym myśleć. Wcześniej wspominalam Wam że nie ma możliwości abym zaszła w ciążę. Jestem po krótkiej @, takie bardziej plamienie. Zaczęłam brac clo. Coś mnie dzisiaj bolało podbrzusze, ale stwierdziłam, że to po mleku, gdyż nie trawię laktozy. Przed chwilą poszłam się kąpać i od tak zrobiłam test owulacyjny, bo kupiłam ich chyba tonę :-). Dziewczyny jest bladziutka druga kreska. Jutro rano zrobię test ciążowy, ale boję się, bo lekarz powiedział że przy takim endometrium nie utrzymalabym ciąży. Boję się dziewczyny.

Gość michalina92
hej dziewczyny:) Chcialam Wam napisac troche info co wiem co tam u mnie,u Nas:) a wiec bylam na wizycie u nowego lekarza teraz mam do lekarza 13km.Lekarz super spokojny,opanowany i kompetenty starszy(ale nie za stary) facet.Powiedzialam co i jak i bylo badanie potem dopochwowe i jest pecherzyk ciazowy i wokol krwiaczki kosmkowe i na to mam zapisana luteine dopochwowa zeby nie bylo krwawien i za 2 tyg na nastepna wizyte i to juz zalozymy karte ciazy a w miedzyczasie porobic badania. Chyba jeszcze dalej nie wierze i boje sie cieszyc i dziwi sie sama sobie ze nie plakalam ze szczescia jeszcze.Albo sie tak nastawilam na nie ze teraz nie wiem co mi jest

Gość gość qaz
Wróciłam właśnie od lekarza z dobrymi wiadomościami:)pęcherzyk dominujący na lewym jajniku 19mm na prawym dwa 15i16mm w środę mam miec podany zastrzyk z peregnylu i we wtorek mam sprawdzić na usg czy pękły . Pierwszy cykl w ktorym mamy taka dużą szanse. Dostałam od lekarza skierowanie o zrobienie zastrzyku mam iść z tym na pogotowie ale nie jest pewny czy będą chcieli zrobic a najlepiej byłoby jak bym sama nauczyła sie.

Gość gość
Ruda blada kreska na teście owulacyjnym nie świadczy tak naprawdę o niczym. Test owulacyjny jest pozytywny wtedy gdy kreska jest równie wyraźna lub nawet wyraźniejsza od kontrolnej. Ciążę tez pokazuje gdy jest mega mocna. Natomiast blada wychodzi praktycznie zawsze. I to jest właśnie różnica między owulacyjnym a ciążowy. Ciążowy jak pokaże chociaż bladziutenka to oznacza pozytyw. Owulacyjny musi być bardzo mocny.

Gość Reania
qaz ładne pęcherzyki akurat do środy podrosna:) Ruda hmm jestem ciekawa co tak u Ciebie wyjdzie. Ja się zastanawiam czy clo ma wplyw na ewentualne bycie w ciąży bo jednak w ulotce jest żeby w ciąży nie przyjmować. Kul mnie dzisiaj prawy jamnik ale to pewnie przez torbiel:/

Gość gość qaz
Ruda ciekawe co tam u Ciebie za zawirowania. A jak czujecie sie po zastrzyku peregnylu? I jak maśliście na pogotowiu będą chcieli mi zrobić zastrzyk ? Renia ja juz jestem z nich dumna bo w poprzednim cyklu to była klapa.

Gość gość_ruda
Gość dziękuję za te informacje. Tak słyszałam o testach owulacyjnych. Biorę teraz clo więc lepiej aby się nic nie zadziałało. Spanikowalam, bo robiłam wielokrotnie testy owulacyjne i nigdy z wyjątkiem jednego razu po zastrzyku z pregnyl, nie było nawet cienia drugiej kreski.

Gość gość aaaa
Ruda mi w testach owu nie wychodziła wogule druga kreska, druga ale duża jaśniejsza wychodziła dopiero jak była owu przez dwa dni i wychodziły tak hak przy owu jak już zaciążyłam. Więc może...

Gość Reania
qaz myślę że na pogotowiu nie powinni robić problemu jeśli będziesz miała pisemne zalecenie z pieczątką lekarza. W dniu podania pregnylu czułam się bardzo osłabiona i musiałam się położyć popołudniu. Na mnie pregnyl nie zadziałał i 2 pęcherzyki jakimś cudem pękły same.

Gość gość_ruda
Dziewczyny zrobiłam test i jest negatywny. W sytuacji, kiedy biorę już clo to chyba lepiej. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie. Jeśli chodzi o pregnyl to na zastrzyk możesz pójść do każdej przychodzi, ale ze skierowaniem. Ja nie miałam żadnych problemów po pregnyl i wtedy zadziałał.