Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkiego najlepszego Żabko :(

Polecane posty

Gość gość
ale my jesteśmy walnięci, tacy starzy.....

Gość gość
nie wiem,dlaczego i który :(

Gość gość
Z widokiem na wodę*Wiem.albi to z widokiem na....z colą w ręku.*Poprzedniej wpisy nie moje i dłowo"dawniej tu nie pasuje".Wiem niemiżlwe,zawsze tak mowiłam.Bardzo chciałabym Cię zobaczyć.Nie wiem o ci chodzi z tym 5-tym?O co codzi z tą oststnią chwilą ,przecież nie jesteś śmiertelnie chory?,po wiedz że nie ",błagam ,powiedz!*

Gość gość
to nie on :( jego tu nie ma,nie znam Cię ale nie denerwuj się :( dobranoc

Gość gość
Racja,o pierwsze ostrożność,pousuwać wszelkie ślady korespondowania,komentarze itp.jeszcze zobaczył by ten który nie powinien :( a już myślałem,że mi się to wszystko śniło :(

Gość gość
chyba wiesz że nie jestem wolna, co prawda to nie jest taki związek szczęśliwy jak Twój ale nie mogę sobie pozwolić na wszystko, przepraszam Cię bardzo:( to nie moja wina:(

Gość gość
mi też się wydaje, że mi się to śni że Ktoś nie może się ze mną spotkać od wielu lat:(

Gość gość
No spoko,ale raczej nie chodzi o Twojego męża,prawda?Ale cóż mi nic do tego....

Gość gość
Spotkać?Gdzie,kiedy,jak?Eeeee to chyba nie Ty.

Gość gość
10:58 a wg Ciebie o kogo może chodzić? nie spotykamy się wcale, nie dzwonimy do siebie nigdy ciekawe jakby Twoja żona się poczuła gdybym pod Waszym zdjęciem napisała: "tęsknie za Tobą" jak myślisz co by sobie pomyślała? pewnie że mamy romans a nie mam przecież go wcale

Gość gość
11:00 chyba nie Ty te dziwne pytania zadajesz? ile Ty masz lat? jak ktoś chce się spotkać to zadaje takie pytania jak Ty zadajesz? myślę że nie....

Gość gość
Myślę, że mamy ciągle dwadzieścia lat:(

Gość gość
a ile mamy? :(

Gość gość
Dlaczego dwadziescia,bo wtedy pierwszy raz się poznaliśmy?*

Gość gość
Nie napiszę już,sorry błąd popełniłem,bo tęsknię,no Twój mąż pewno by się wściekł :( przez wielkie jezioro by przeleciał,by ode mnie wp*****l dostać :( już nie będę pisał komentarzy,poprawię się.

Gość gość
Nie wsciekł by się,lubi Cię.Już zapomniałeś jak Cie nazywał najlepszym kolegą ?Jeszcze by Ci podziekował ze moze sie ode mnie uwolnić.Kiedyś powiedział że dla kogoś takiego jak Ty,to jest w stanie zwrócić mi wolność,ale wiesz co?ja mam jego słowa gdzieś dla mnie liczą się przykazania i wiara..więc wiesz jest jak jest.*

Gość gość
podejrzewam że to nie Ty napisałeś ten ostatni komentarz, a co do tego czy by się wściekł czy nie to nie wiem, wiem jedno że nie jestem wolna tak samo jak i Ty nie jesteś

Gość gość
Przecież wiem :) ale tak głupio było rano gdy wszystko znikło i pomyślałem,że mi się śniło że komentowaliśmy na fb :) dziwne uczucie,ok nie ma sprawy po co trucker ma się ściekać na Ciebie :( choć znając fakty to powinien się iść walić,sorry za słowo,takie ma prawo do Ciebie jak i ja :( może i ja bym mógł mieć większe....ale pomyślałem,że boisz się że koledzy z fb mogą zobaczyć i się zdenerwować na Ciebie za flirtowanie z Markiem potworkiem :)

Gość gość
Człowieku jakie fakty?,Ty to serio piszesz do mnie??jacy koledzy z fb.jaki Marek potworek co to za bzdury??Ty sie dobrze czujesz?Ja piszę z dorosłą osobą?cos mam wątpliwosci.Nie piszę już.Nie podoba mi sie poziom tej rozmowy.Jestem za poważna na dziecinade ,sorty .To nie Ty raczej.*

Gość gość
Wczoraj pisałem,że mylisz osoby :(

Gość gość
Przedewszystkim to Ty mylisz jakieś durne fakty o mnie i piszesz o mnie jakieś bzdury.Ulubiona fota to ta ze skokow ,kolor ulubiony rowneż ale nie wymyslaj takich bzdur na temat jakis zmyslonych kolegow zwłaszcza z fb,bo nie mam takowych nawet a co do jakis flirtow to już totalna przesada bo to nie w moim stylu i nie mam na takie bzdury zresztą ani czasu ani ochoty.Nie mam Marka na fb.chyba ze mowisz o moim kuzynie idioto !Sorry za słownictwo ale rozwala mnie to .Marek ze szkoły a Marek z rodziny to roznica i to spora!Nie znosze jak ktoś zmysla i snuje domysły.*

Gość gość
Idiotko ja jestem Marek i piszę nie do Ciebie :D Weź leki,żelki albo łyknij domestos :D elektrowstrząsy też mogą pomóc,nie piszę do ciebie kobito!!!Weź się ogarnij bo i dr House ci nie pomoże :D

Gość gość
Żal.pl!poziom tej rozmowy!Sam sobie wez leki jak masz bo ja takowych nie mam !

Gość gość
Jesteś bezczelny ,chamski i niewychowany.Nie znosze słowa "ogarnij sie"no po prostu nie trawię!!Żegnam!!aha i zeby było jasne Marek ze szkoły nie nazywał mnie żabką!*

Gość gość
Smutne bo sama opuściłaś poprzeczkę rozmowy do kostek :( nazywanie idiotą kogoś kogo nie znasz tylko z powodu tego iż wydaje ci się że ten ktoś pisze do ciebie to jest żal.pl :D

Gość gość
Lecz się kobieto :( o jak dobrze że cię nie znam :D uffff

Gość gość
Sam sie lecz i to nie jest żadne obniżanie poprzeczki tylko reakcja na twoje chore insynuacje i pomowienia oraz domysły .Nikt mi nie bedzie niczego wmawiał ani w nic wrabiał !Przeproś mnie za te wyzwiska a to już!Jestem za poważna na rozmowy z małolatami .Dorosły człowiek inaczej rozumuje.Aha i jeszcze jedno ,bezczelnoscią jest ze śmiesz twierdzić że masz do mnie jakiekolwiek prawa!!Do mnie ma prawo tylko i wyłącznie Bóg i nikt inny!.

Gość gość
:-) komedia pomýłek... I to za darmo.

Gość gość
Chore babsko :( on debilko nie pisze do ciebie kleptomanko,nic ci nie insynuuje ponieważ nie pisze z tobą!Co za p*****lnięta wariatka :(

Gość gość
Jakaś chora psychicznie się tu kręci :D uwaga