Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma ktoś pomysł czemu on powklejał foty, zrobione przez ex

Polecane posty

Gość gość

Naszło mnie dziś, by po paru latach braku kontaktu etc. zerknąć na konto mojego byłego. No i tu nastąpiło moje zdziwienie... Mianowicie powklejał moje (zrobione przeze mnie) stare foty przedstawiające siebie. Dość już leciwe, bo sprzed 4-5 lat. Jako aktualne świeżo zrobione... Ma ktoś pomysł, czemu tak zrobił?

Gość gość
Odmladza się. Moze teraz wygląda jak spuchnięta ropucha, z przepicia czy z łajdaczenia, i posiłkuje się starymi fotami dla odpowiedniej prezencji.

Gość gość
Pewnie wyszedł na nich korzystnie. Nie ma tam nic personalnego. Na pewno nie chodzi mu o Ciebie. Co było a nie jest... :) pozdrawiam

Gość gość
Łysieje

Gość roselee
widocznie podobały mu się te fotki, to co, że ty je robiłaś, to tak jakby powklejał fotki robione przez jakiegokolwiek kolegę czy koleżankę. jest jeszcze tak ewentualność, że naszły go jakieś wspomnienia i sentymenty z waszej znajomości, no bo przecież wspomina się byłych, miłe chwile, te mniej miłe, tak samo jak wspomina się różne znajomości z życia ...

Gość gość
Nie wszyscy wspominają swoich byłych. Pewne jest, że na tamtych fotach był młodszy i ładniejszy a aktualnie już nie robi wrażenia, dlatego je wstawił.