Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kammilcia444

Pokaz mody niezwykły

Polecane posty

Gość kammilcia444

Trafiłam na taka relację z jednego z warszawskich pokazów mody, jestem w szoku! Ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu - super sprawa! https://www.youtube.com/watch?v=Pl6tpVbwvkw jak myslicie, takie pomaganie ma sens???

Gość gość
Kochane wspaniały prezent dla Was! W związku z dużą aktywnością naszych fanów oraz dużym zainteresowaniem naszymi konkursami mamy dla Was kolejny konkurs! Szczegóły na naszej stronie usmiech.gif Powodzenia wszystkim smiech.gifwww.maake-up.pl/konkurs

Gość Syylwiaiia333
Super jest takie pomaganie! Na pewno dużo daje. Ja nawet nie zdawałam sobie sprawy że sa takie fundacje w PL.... a ta Fundacja Spełnionych Marzeń działa już 1 5lat - niesamowite ile dobrego zrobili przez ten czas.

Gość gość
Już wiem komu przekażę swój 1 % podatku! bardzo ciekawa inicjatywa, ja wcześniej nie słyszałam o fundacji spełnionych marzeń ale czas nadrobić

Gość Margolla
Ja w tym roku także w rozliczeniu wpisałam KRS Fundacji Spełnionych Marzeń. To co robią od tylu lat to sa wiele sprawy, niektórym nawet nie znane...

Gość gośćasska
ja jeszcze przed rozliczniem i nigdy nie wiem na kogo przekazać swój 1 % więc w tym roku będzie to właśnie FSM znalazłam ich na fb nawet

Gość Ulka_wwa
Moja znajoma leczyła się w ImiD - na szczęscie udało jej sie pokonać raka, ale wiele razy słyszałam jak bardzo działalność takich fundacji jest ważna, jak bardzo małe rzeczy potrafią cieszyć w takiej sytuacji choroby, a my zdrowi na co dzień nie zdajemy sobie z tego sprawy

Gość Magggda877
Ostatnio podopiecznych - pacjentów w Instytucie Matki i dziecka w Warszawie na zaprozenie Fundacji Spełnionych Marzeń odwiedził Czadoman!! Ale było radości!