Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

List.

Polecane posty

Gość gość
pozdrowienia od Szymona Wojtek ,ja już tu nie piszę,masz namiary.Pani matka;-)

Gość gość
Beznadziejnie się zrobiło :-(

Gość gość
Mam stare,pozdrow Leona.Tata

Gość gość
Ale stary numer jest dawno nieaktywny.Dziwny wątek z tym obozem harcerskim ,też kiedyś byłam w wieku 1o lat na obozie ..to było jeszcze zanim się przeprowadziliśmy,pamiętam tylko że druhny były dwie-Iwona i Lucyna-bliżniaczki .Pani matka.

Gość gość
Nie no banda idiotów się zleciała. To jest w ogóle tragedia. Ale nic to. Wiem co od Ciebie.

Gość gość
Pozdrowię,oczywiście że tak.;-)

Gość gość
Nie dawałam tutaj nikomu adresu telefonu i nikogo stąd nie znam. Tak że darujcie sobie te żałosne wygłupy. Mam was serdecznie dosyć. Jesteście jak natrętne muchy w które każdy bije packą gazetą i co tam ma pod ręką. Nikt was nie lubi. Sio.

Gość gość
poruszył mnie tutaj Twój list ,jeśli jest dla mnie to płaczę ze szczęścia. ..Wybacz ale mam zły dzień za sobą a to forum dodatkowo mnie przybija właśnie tym co robią Proszę dbaj o siebie..;-(.Pani matka

Gość gość
23.00 wiem ,że wiesz nawet nie masz pojęcia jak bardzo Cię kocham..

Gość gość
Pisala dzisiaj ta Justyna Zyla,ale ona tez nie ma twoich namiarow. Jakas dziwna sie zrobila,chwali sie tymi silkonami...wszyscy wiedza ,ze ja po tej histori z budowlanka to mam alergie na silikon...hmm

Gość gość
nadejdzie ten czas,wiesz że tak.Nie chcę żebyś kiedykolwiek dawał mi spokój ,nie TY,,Ty bądź zawsze obok mnie.Kiedyś wtulę się w Twoje ramiona i wyznam wszystko czego usta powiedzieć nie mogły.Mam nadzieję ze u Ciebie wszystko dobrze.Będę dla Ciebie całą sobą..zaufaj mi.Dobranoc.

Gość gość
Justyna nie ma moich namiarów,skąd miała by je mieć?chyba ze masz na myśli numer na siłkę.

Gość gość
Zyla to zyla...nazwisko zobowiazuje...

Gość gość
do czego zobowiązuje? przyszła rozwiązać umowę,ja ją lubię .Domyślam się ze ona nie ma namiarów na Ciebie,zresztą nawet nie wiem czy wypada prosić..czy Ty sobie tego życzysz.

Gość gość
To wiesz co,daj jej...bo ja ciagle pisze do tej Alicji ale listonosz widocznie ciagle na bani i chyba zmienie forme...moj adres prosty jak zwykle,nawet nie trzeba zapisywac

Gość gość
już nie będziemy się widziały.

Gość gość
A mowilem ze,zyla...

Gość gość
nie wiem co piszesz do Alicji..nie wiem czy w ogóle coś do niej piszesz..my nie rozmawiamy ze sobą na takie tematy.Nie znam Twojego adresu ,wiem tylko gdzie można Ciebie spotkać czasami..tzn sezonowo;-(

Gość gość
Nie jestem taka nachalna w wyznawaniu uczuć. Podszywy mnie męczą. Na pewno dla mnie masz swój znak firmowy. Ten film to chyba było Miasto Aniołów z N.Cage'em zrobił na mnie kolosalne wrażenie. Oglądałam go zresztą kilka razy.