Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

List.

Polecane posty

Gość gość dasz się zobaczyć znowu
Uniosę!nie uwierzysz ale przed minutą chciałam zagrać Tobie coś z tego repertuaru.Piękna piosenka ..wzruszasz https://youtu.be/lh1xjNJUzsc

Gość gość
00.41 to dlaczego moje się nie spełniają?;-(

Gość gość
Kuba Jurzyk.. naprawdę ładne.

Gość gość
I czemu ja nie jestem zazdrosna? Drogie panie zadeptacie mnie tutaj za chwilę.

Gość gość
...przy każdej czarnej chwili ciszy choć serce wrzeszczy nikt nie słyszy..pod powiekami krople rosy zimny dreszcz i słów zgubiony sens..

Gość gość
Czuje się jak na straganie ktoś ma cenny towar gawiedź mnie tratuje.

Gość gość
1.10 wokół wzburzone morze tylko Twoja dłoń stały ląd...to los chce dać lub zabrać mi ,dziś oprócz Ciebie wiem nie mam nic.../proszę nie zostawiaj mnie nigdy ..nie wyjeżdżaj;-(obiecaj mi że tego nie zrobisz proszę

Gość gość
Zapraszamy na darmowe odpuszczenie grzechow i wymiane plynow ustrojowych w sposob najskuteczniejszy.Gwarancja dozywotnia.Towar uszkodzony na bezplatne zwroty poczta golebia...golebia kazdy organizuje sam https://www.youtube.com/watch?v=Q4oInT79CUk...

Gość gość
To już ta godzina że demony się budzą? Dobrze że mój rozum jeszcze nie śpi.

Gość gość
Twoje litery świecą białym nieskalanym blaskiem na tle innych liter,,jesteś cudowną wyjątkowa osobą ,teraz już wiem skąd ten jasny okrąg na zdjęciu na Twoją głową..jesteś świetlistą postacią-jesteś aniołem ,daj się sobą zaopiekować..

Gość gość
1,37 pomogło na gardełko...?Umieram bez Ciebie ;-(kiedyś oszaleję z tej miłości ..zobaczysz.

Gość gość
Ale wiesz co Ci powiem. Konie to są tak piękne i mądre zwierzęta,że z trudem przyjmuje to do siebie to,że trafiają do rzeźni. To jedna z niewielu rzeczy z którą sobie naprawdę nie radzę. Staram się blokować myślenie o tym. To mnie za bardzo boli.

Gość gość
każdego zwierzęcia jest szkoda ,nie toleruję myśliwych..zawsze płoszyłam biedne sarny i jelenie...zabijanie jest zbrodnią.

Gość gość
02.01 tego filmu nie otwieram. Ona ucieka a ja nie chcę wiedzieć co będzie dalej.

Gość gość
jak wtedy pod kinem;-(a mogło być tak pięknie..najwyżej wpadła bym pod samochód przebiegając do Ciebie na druga stronę ulicy ..

Gość gość
konsternacja to nic groznego

Gość gość
to było gorsze niż konsternacja,myślałam ze mam zwidy..na dodatek groziło mi spóźnienie w pracy i jej utrata (spłacałam spore sumy zadłużenia wtedy)ale i tak to wszystko ma się nijak do tego że zepsułam szansę na coś pięknego..sam na sam.

Gość gość
stałeś obok auta w kapturze bo tak strasznie lało a ja tak bardzo chciałam z wami pojechać,to była jedna z tych chwil których nie da się zapomnieć..Twoja twarz ,oczy ..tak bliskie tak kochane.. https://youtu.be/qa8D7K4VVLs