Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest najbardziej podła rzecz, którą uczyniliście jako dzieci?

Polecane posty

Gość gość
majac kilkanascie lat i majac wakacje bylam w kurzona ze nie moge sie wysypiac do 8-9 bo sasiad juz od 7 odpalal stary charczący motor i jezdzil tak ze mnie to przez okno nawet zamkniete draznilo. powtarzalam zaspana - a ty chuyu zebys tak mial wypadek. no i mial tego lata. .. stan powazny, operacja na mozgu. wyszedl z tego po roku

Gość gość
A mnie też nieraz ktoś dokuczył i ciekawe czy żałują tego? Też kilka razy mogłam umrzeć przez kogoś, podobnie jak z tą cegłą..o masakra, to się już na policję kwalfikuje jako morderstwo i nie tylko to, to z psem i kotami też nawet jeśli to żart.. ja nie podkabluję, ale ten temat faktycznie może wyłonić prawdziwego psychopatę.. Niektórzy np. jako dzieci sikali do picia, pluli lub nawet srali a potem ktoś inny to jadł i pił..też bym na ich miejscu miała wyrzuty sumienia. Małoletnie kradzieże też chyba są dość powszechne..

Gość gość
Wsadzilam kija w oko kolezance

Gość gość
Czasem coś razem z bratem podpalaliśmy, ale to był jego pomysł :P kiedyś przez to afera była na wakacjach u babci i gromada oburzonych ludzi zebrała się przy nas przy tym ogniu i ktoś doniósł o tym babci :D Kiedyś drażniliśmy sąsiadów i polewaliśmy im wodą parasol pod którym lubili siedzieć i się darliśmy, szybko się zorientowali kto to robi i babka przyszła donieść o tym mamie, ale była wściekła :P

Gość gość
W przedszkolu walnelam w nos dziewuche, krew jej leciala

Gość gość
haha, ale mam bekę jak te wielce jak popiertolone kociarry i psiary się bulwersują, prawie się nie zaplują :D:D:D

Gość gość
miałam 11 lat.sasiadka poprosiła mnie żebym popilnowala jej około 1,5 roczną córkę pod blokiem.....Zostawilam ją po kilku minutach i poszłam sobie. Mała zawedrowala na inne osiedle...Dobrze że pod samochód nie wpadła

Gość gość
21: 23 o k****, to rzeczywiscie, ja puerdole , szok :) chyba wygralas na tym temacie

Gość gość
haha, ale mam bekę jak te popiertolone kociary i psiary się bulwersują, prawie się nie zaplują :D :D :D

Gość gość
Z tym motorem wyzej to to ze on mial wypadek to byl przypadek. Nie martw sie. Nie wywolalas tego wypadku. Ja codziennie k****e na kogos i jakos wypadku nie maja ;) niejednemu zycze smierci ;)

Gość gość
Taka malutka tak daleko sama zawrdrowala i nikt tego nie zauwazyl ? Dopiero pozniej? Mialas jakies klopoty przez to?

Gość gość
21:28 huj ci w d**e szmaciarzu

Gość gość
Nie miałem jeszcze 5 lat i bardzo podobała mi się sąsiadka Mirka starsza z 7 lat ode mnie ,wiem że bardzo mnie lubiła, i kiedyś siedziała na stołeczku u nas w mieszkaniu a ja położyłem się na jej kolana a w stołku była dziura i bez większego namysłu włożyłem w tę dziurę palca a los chciał żebym trafił ją prosto w o***t,ogromna konsternacja jej zażenowanie i wspólny szok i mój śmierdzący palec ,szyderczy rechot diabła którego już nie słyszałem ale pomyślałem o nim z perspektywy minionego czasu,już po tym byłem do kobiet ostrożniejszy nie grzałem się tak na ich widok! ,,ZAZA"

Gość gość
Notorycznie bilam brata. Patologiczna siostra :)

Gość gość
OD BY T OCZYWIŚCIE

Gość gość
To ona nie miala majtek ze w dupsko jęk wsadziles palucha? No wez zmyslasz. Pisz prawde

Gość gość
5 lat i to pamietasz? Ja nic nie pamietam z tego czasu

Gość gość
Kiedys bilam sie z bratem i udawalam ze krew mi z nosa leci. Poslinilam czerwona poduszkę i wygladala jak zakrwawiona a on bardzo sie bal ze mama go zbije za to i o mnie sie bal. Oczywiscie mama wogole mnie nie zalowala, tylko jego zawsze zalowala .

Gość gość
Młodsze zwierzęta też czasem znęcają się nad tymi mniejszymi dla zwykłej zabawy. Człowiek to też zwierzę. To jest normalny etap rozwoju, jeżeli rodzice zbytnio w to nie ingerują.

Gość gość
ich było z 9 cioro w domu była bida musiała być bez majtek albo wiercąc się na stołku przesunęły się majteczki i wsadziłem palucha dlaczego miałbym zmyślać !!

Gość gość
Specjalnie wlozyles jej tam palucha ? Majac 5 lat?

Gość gość
ja pamiętam fakty kiedy miałem 4 lata i karmiłem siostrę kaszką którą musiałem zagrzać na elektrycznej maszynce co wy wiecie??? i byłem dumny jak mamunia musiała mnie zostawić i pojechać do uczciwej pracy a ja mogłem się przydać ......!!!

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
Wsypałem wujkowi garść piachu do silnika w ciągniku, jeździliśmy do nich na wakacje i któregoś razu odkręciłem ten korek a był to ciągnik Władimirec t-25. Bogu dzięki, że wujek skapował się po tym piachu i nie odpalił silnika. Nie wiem dlaczego to zrobiłem, wujek nie był skłócony z moimi starymi... Ale oczywiście potem wujostwo zrobiło nas na maksa na 20 tyś. i to była zemsta za ten wybryk gó\wniarza

Gość gość
palucha nie włożyłem specjalnie ani z rozmysłem a ni z ciekawości to był odruch zaskoczenie jak kubeł zimnej wody i zawstydzenie !

Gość gość
Takie male dzieci same zostawila ? Nie do pomyślenia

Gość gość
No z tym palcem to nieprzyjemna sprawa

Gość gość
Ja rzucałem kotami, bo śmieszyło mnie to jak piszczały, choć nic im się nie stało, podpalałem też pająki zapalniczką.

Gość gość
A ja naszczałam na kolegę. I zadowolony był.

Gość gość
Nie chce mi się gadać o podpalanych zapalniczką pająkach, wyrywanych muchom skrzydełkach i nogach (fajnie taki kadłub potem sobie jeszcze żyje) czy rozbitych o murek żabach - to było ekstra i na tym ćwiczyłem siłę rzutu, dlatego później na wf miałem 45 metrów w rzucie piłką palantową. Ale jakaś tępa dzida pisała wcześniej o zabijaniu komarów... WTF niedługo już to gó\wno wyleci ze stawów, sadzawek i kałuż i co? Jak na mnie siądzie i zacznie pić krew to mam go chuchnąć i powiedzieć: odejdź ty miłe stworzonko? Koty też każdy zabija jak są małe, bierze się łopatę i zakopuje, tak samo jak szczeniaki, co w tym ku\r\wa dziwnego