Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

Czytanie, to lubię

Polecane posty

Melduję się i ja z gratulacjami dla naszej Zulki ...Brawo Brawo !!!!! I tak trzymaj dalej ❤️❤️❤️

a mówiłam Wam, że byłam najstarsza w grupie? dopiero dziś się przyznałam:P wcześniej nie, bo taka jedna na samym początku wyskoczyła przy przedstawianiu się na pierwszych zajęciach, że ona to już menopauza, ma tyle lat (o dwa mniej ode mnie), więc się zamknęłam:P

Poniedziałkowo witam 🖐️ Zapraszam na kawusie i herbatke (__)? (__)? (__)? (__)? nowy tydzień czas zacząć Będzie gorąco :P ale niekoniecznie - u mnie ma być 25 stopni czyli idealnie Zulko - dyplomacji odrobine nigdy nie zaszkodzi ;) Z tą kondycją i nadążaniem troche zaczyna się zmieniać. Nadchodzący urlop będzie inny niż zwykle: nie poszaleje za bardzo na rowerze bo zawroty głowy jeszcze nie zdiagnozowane i kolano daje o sobie powoli znać. Trzeba się przygotować na wyciszanie - w przyszłym roku być może zabierzemy ze sobą któregoś z wnuków albo obu ale pojedynczo np po 1 tygodniu. I wtedy bliżej - gdzieś tu w nasze górki. Zostawiam kanapki http://insilesia.pl/files/repository/38469.jpg 🌻 http://www.dietaewy.pl/wp-content/uploads/2011/12/DSC_0528.jpg i życzę miłego dnia 🖐️ ❤️

poniedziałkowe Teklo za kanapeczki wielki buziak 👄, skosztuję obu rodzajów. pycha:)

muszę zabrać się za półroczne sprawozdania i już mam dość, bo wiem co mnie czeka:o dlatego robię wszystko tylko nie to co trzeba:P

Teklo dzięki za kawusie Zulko gratulacje za świetny wynik. Miłego dnia

witam i ja w nowym tygodniu :) Teklo.. dzieki za kawunie i sniadanie 👄 Zulko... oby te wskazówki choć troche się przydały ❤️ a ty na urlopie ? Borysek ma się dobrze jak pisała Terix. ..zapomniał już...a Zulka miała racje bo i ja podobnie myslałam że to za wcześnie ..teraz wcina karmę smakuje no mięsko i czeka na mizianko :).. Teklo.. ja już dawno nie jeżdzę rowerem bo jak pisałam tracę czucie w łapch i bardzo często padałam na pychol ..wiec dałam spokój :O Jutro z Tatą do urologa ano wynik markerów prostaty przekroczony dość dużo :O Miłego tygodnia kochane 🖐️

Plotuś a co ty tak skromnie naskrobałaś ? ..wszystko ok.? u mnie duszno co jakiś czas popada powiewa wiatr ale i tak duchota :) idę do pracorki 👄 Jeśli ktoras ma kontakt tel. z Daisy to prosze drydnąć ...

🖐️ Zulka gratulacje, ja wiedziałam że tak będzie:D brawo, brawo Dzisiaj byłam u laryngologa, potwierdził termin zabiegu na 24.08 Po obejrzeniu wyniku tomografu, rozszerzy o jedno dodatkowe cięcie. Ale już nie dopytywałam o szczegóły, bo ich opowiadanie o zabiegu mnie przeraża:( Jutro mnie nie będzie jadę na bierzmowanie:D Spokojnej nocy wszystkim🖐️

Hej pozdrawiam. Kawusia i herbatka. Gratulacje Zulka Miłego dnia wszystkim życzę

Wstawać śpiochy :P:P:P 🖐️ i na kawusie oraz inne herbatki zapraszam (__)? (__)? (__)? (__)? Zaraz jade do Och na spotkanie z panem neurologiem :O Pewnie nasiedze sie pod drzwiami i ciśnienie mi walnie :O Terixiu - przypomnij co z tym zabiegiem - co to dokładnie ma być ❤️ ❤️ ❤️ Zostawiam Wam świeżutkie naleśniki z mascarpone i truskawkami https://foodmagazine.pl/wp-content/uploads/2016/08/Nale%C5%9Bniki-z-serkiem-mascarpone-bit%C4%85-%C5%9Bmietan%C4%85-i-truskawkami-e1474302350885.jpg miłego dnia 🖐️

Gość zulka_
pewnie będzie na rudo, więc tylko machnę

wiedziałam:P a co to takie puchy???? Teklo śniadanie pycha 👄 opowiadaj, jak po wizycie? wiesz coś więcej?

aaaa dziewczynki, którym jeszcze nie dziękowałam za gratulacje, dziękuję serdecznie 🌻

docieplają nam szczytową ścianę, przez to od wczoraj mam styropianowy syf na balkonie:o tego badziewia nie idzie sprzątnąć:o fruwa, sypie się z kwiatów, przykleja do szyb i ubrania nawet na mokro kiepsko, masakra jakaś, wrrrr

Melduje się i ja na :) Zulko ..ale fe jakieś fuje podszywają się pod ciebie ja też też nie otwieram :O Beatulka ..❤️ Daisy..❤️ Terix... ❤️ Plotka ..❤️ Fruwająca ..❤️ Teklo ...❤️ Vanilko.. dzieki za kawunie 👄 dobrej nocki kochane 👄

Pobudka::):) zaraz wstaję, ale obudziłam się dzisiaj przed czasem. dobrego dnia, paaaa

Witam Zulka wzajemnie ❤️ kawunia zapraszam (_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_) Plotka ..kawunia czeka :) Terix... melduj proszę jak na bierzmowaniu było to u wnuka? Zapowiada się upał :) u mnie drogi rozkopane wszystko zerwane ale ma być pięknie nowe drogi z kostki ...wiec koniec PRL asfaltowego choc dobrze było bo bez błota jak na innych osiedlach :) Borys figluje coraz bardziej smiały i oto chodzi :) codziennie robimy podchody z brodatym nagradzam ile wlezie za spokojne gesty ..musimy byc cierpliwi ... Byłam z T..u urologa i na szczeście badanie ok. za pół roku wyniki ponownie zrobić ale posiedzieliśmy ze dwie godziny :O Dobrego dnia kochane ❤️🖐️

Witaj Zulko ❤️ Orsejko za kawusie dziękuje ❤️ 👄 Wczorajsza wizyta u neurologa spoko - nawet nie czekałam długo - byłam trzecia. Wywiad, badanie na bodźce itp. Miałam ze sobą wszystkie wyniki badań więc pani neurolog skierowała mnie na RTG kręgów szyjnych a póki co przepisała lek, który powinien usunąć ew zawroty głowy. We wtorek mam wizyte u laryngologa i będe naciskać o zbadanie błędnika. Najgorsze jest to że zaczyna mnie napier....ć kolano i pokornie zapisze sie do ortopedy :O Ale teraz wsiadam na rower i jade do mojej "bratniej duszy" - mamy zamiar spędzić przedpołudnie w jej ogrodzie. Zostawiam troche jedzonka dla zgłodniałych i śmigam: http://lubienaboczku.pl/wp-content/uploads/2016/10/kanapki-z-boczkiem-7.jpg 🌻 http://sense-of-taste.com/wp-content/uploads/2013/07/Kanapki-z-w%C4%99dzonym-%C5%82ososiem-i-kwa%C5%9Bn%C4%85-%C5%9Bmietan%C4%85-1.jpg Zapowiada się upalny dzień Udnego dnia życzę 🖐️