Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy mąż pisze do innej "Jesteś kobietą mojego życia"

Polecane posty

Gość gość
Podziwiam zonatych, ktorzy mamia te drugie,ze je kochaja,ale nie rozwodza sie choc obiecuja.Jak mozna tak bawic sie zyciem drugiej osoby? bez konsekwencji? Rozkochiwac a potem rzucic i pozbyc sie jak psa?

Gość gość
A mnie sie wydaje,ze wielka miłosc autorki, jej oddanie i wybaczanie jego wyskoków to wlasnie gwarancja,ze nie odejdzie.

Gość gość
No właśnie potrafią być czasem lojalni. Kochanki też obiecują cuda na kiju.

Gość Kobieta po trzydziestce
Tak czytam sobie te wypowiedzi autorki wątku i tylko dwa wnioski mi się nasuwają. Albo jest jeszcze bardzo młoda albo lekko ograniczona intelektualnie.

Gość gość
Mam 31 lat. Młodo wyszłam za mąż. Dotarliśmy sie z mężem, bywało róznie..ale takiego smsa w życiu bym sie nie spodziewała. Tak sie nawet nie żartuje do innej kobiety.Wiecie jak mnie to męczy?

Gość gość
Ja jestem ta druga...już kilka lat. Z tym że ja nie chce aby on odszedł. Jego żony mi żal,ale nie umiem zakończyć tej relacji, on również.

Gość gość
w ten sposób marnujesz życie jemu, sobie i jej

Gość gość
Być może faktycznie marnuje,bo nie potrafię nawiązać z relacji z żadnym mężczyzna. Nie interesują mnie. Ale ...ja już byłam mężatka, w wieku 40 lat zostałam wdowa. Teraz mam 40 parę i poukładany świat.

Gość gość
Te wszystkie teksty do kochanek to jest jedna wielka bujda, zabawa, gra i nic więcej. Niepotrzebnie się przejmujesz.

Gość gość
Jedna na 100 okazuje sie kimś wartym kochania. Wierze, ze mozna zakochac sie i pokochac jesli facet ożenił sie bez miłosci swojej do zony. Sory ale taka prawda

Gość gość
nie wiem czy niepotrzebnie, mój powiedział swojej matce i matce jego 3 synów (ale po rozwodzie już byli), nawet nie mi tylko im, że jestem kobietą jego życia i teraz planujemy dziecko i wspólną przyszłość

Gość gość
A jesli powiem wam ,ze znalazlam 2 telefon męża i smsa do kogos o tresci "moja żona to moja najwieksza porażka życiowa" umarłam, nie wiem ,umarło moje serce, chce umrzec

Gość gość
i klejny ukryty sms męża"Tylko nie wiem czy twoi rodzice mnie zaakceptują" ja zabije siebie a wczesniej męża

Gość gość
A co miał napisać że jest najlepsza na świecie żeby zaliczyć ?

Gość gość
a po co się zabijać? może lepiej samej znaleźć kogoś kto pokocha właśnie ciebie? jesteś młoda, a on najwyraźniej nigdy cię nie kochał, ale taki tekst nie świadczy o nim dobrze, nawet jeśli czuł się uwiązany i nieszczęśliwy, mój miał wiele powodów by mówić źle o ex żonie, ale milczał albo ogólniki wrzucał (i to gorsze powody niż to, że złapała go na dziecko, choć tak właśnie było), bo był źle traktowany, ty przynajmniej o niego dbałaś jak zakładam, jakaś lojalność powinna być chociaż

Gość gość
Tym drugim mówi się tylko to co chcą usłyszeć.

Gość gość
i nie pisz, że posiadanie dzieci to przeszkoda, koleżanka miała dwoje małych i teraz ma trzecie z nowym mężem

Gość gość
pewnie w niektórych przypadkach tak, ale współczynnik rozwodów jest bardzo wysoki, a myślę że ludzie najczęściej się rozwodzą z dwóch powodów: ktoś trzeci i silne uczucie do niego/niej albo patologiczny związek z awanturami, przemocą domową, nałogi itp. i raczej ta pierwsza przyczyna przeważa a rozwodów jest dużo obecnie

Gość gość
Dzieci są przeszkodą . Matka nie raz wchodzi męzowi na poczucie winy,ze rozwala im dom. A kochająca i zaborcza żona to juz przeszkoda mało kiedy do pokonania

Gość gość
Jak jest zawzięta i nie chce rozwodu bo kocha nad zycie to odejscie wygląda jak apokalipsa

Gość gość
rzadko, ktory odchodzi od kochającej zony, takiej pewności. Jak juz ktos komus obrączke zalozył na palec to chyba az taka poczwara zła nie była co?

Gość gość
A mnie jednak zdanie "jestes kobietą mego zycia" troche by zmartwiło.Owszem zonaci sciemniaja kochanki, mamią,ale ten musiałby byc wyjątkową kanalią by tak pisac do kobiety i bajerowac

Gość gość
A mnie jednak zdanie "jestes kobietą mego zycia" troche by zmartwiło.Owszem zonaci sciemniaja kochanki, mamią,ale ten musiałby byc wyjątkową kanalią by tak pisac do kobiety i bajerowac

Gość gość
gość dziś To oczywiste. A kim jest kobieta która zadaje się z żonatym. Szmatą. x Tyle, ze ten żonaty ma zobowiazania i to on powinien byc lojalny. Robisz z niego bezmozga ? Nie potrafi myslec i biedaczysko zostało porwane ? Druga sprawa , że często kochanki nie wiedzą, że facet jest żonaty, dowiadują sie za późno. Czasami wiedzą,ale mysla ze to tylko seks a potem się zakochują w sobie. Żona nie jest na lepszej pozycji, zwłaszcza ze 90% związków jest z rozsądku ze strony facetów. Zarówno autorka jak i ty to ograniczone baby, nie kobiety, a faceci takich nie szanują.

Gość gość
Kogo nazywasz ograniczoną babą? Kochała go, poszla na sex, bo byc moze ja manipulował, zenic sie nie musiał A teraz po 3 dzieci mógłby odejść jakby nigdy nic? I z kim związe sie kobieta z 3 dzieci?

Gość gość
Nie ma tak, że facet zakłada obrączkę kobiecie nie kochając jej i decyduje się na dzieci. Nikt nie da się wrobić aż w troje. Musiał ją kochać. Częściej kobiety chcą związku z rozsądku. Musiał być zakochany musiała go pociągać, podobać mu się. Inaczej by się nie oświadczył. A to jest zwykły kryzys, klasyka. I oczywiście pocieszycielka się znalazła, która będzie odgrywać lepszą od żony. Zaproponuj rozwód, szybko się odkocha.

Gość gość
22.03 I z kim związe sie kobieta z 3 dzieci? X Z wolnym, przystojnym i młodszym od męża mężczyzną, który ją pokocha ale wcześniej ona się rozwiedzie z łajdakiem To przykład z życia wzięty :)

Gość gość peak
Widzę że temat zyje :-) Jak dla mnie świat dzieli się na tych przed i po :-D Kiedyś byłem przed i nie wyobrażałem sobie inaczej dziś po żałuję że tak późno otworzyłem oczy :-D

Gość gość
Jasne, młody przystojny weźmie z 3 dzieci. Chyba jakiś desperat z krzywym ryjem co za 4 dziecko chce robić.

Gość gość
gość peak napisz coś więcej o swojej sytuacji przed i po, bo ja mam takiego przed (choć formalnie wolnego)