Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy mąż pisze do innej "Jesteś kobietą mojego życia"

Polecane posty

Gość gość
Ale faceci jak sie zakochaja i pokochają te drugą to sie rozwodzą.Tylko wtedy sie rozwodza.

Gość gość
No i się nie rozwiedzie bo to bajeczka tylko w jego wyobraźni. Tak jak zawsze z kochankami typowy scenariusz będzie.

Gość gość
To jakim gnojem trzeba byc zeby tak bajerowac drugą kobiete. Nie zmienia to faktu,ze facet jest podwójnym gnojem

Gość gość
Zebys sie nie zdziwiła. Rozwody jednak są, i jak tak facet pisze to jednak jest cos na rzeczy.A tym bardziej,ze inny sms brzmiał"I nie zostawie cie nigdy" Tak sie pisze szmacie od seksu?

Gość gość
A ja wiem, czemu on jej tak napisał. Nie czuje nic do zony,zył w pustce emocjonalnej A ja wam powiem,ze warto juz lepiej coś w życiu czuć do kogos nic nie czuć nic On coś czuje do tej kobiety, nie do ciebie. Pytanie czy mu wybaczysz?

Gość gość
Ona to chyba zajęta rodziną jest a ty może na jakiś spacer idź skoro nie masz przygotowań do świąt.

Gość gość
A nie czytaniem kolejnych smsów w jego telefonie?

Gość gość
Ta "żona" piszę wszystko w co kochanki żonatych chcą wierzyć. "mąż mnie nie kochał, nie pociągałam go nigdy, to ja o niego zabiegałam, wrobiłam go w dzieci" cała gama klasyki. Poza tym jest aktualnie prawie identyczny temat tyle że mają dwójke dzieci, poza tym wszystko to samo. Prowokacja jak nic.

Gość gość
ale wy jestescie glupie, naprawde na tak niskim poziomie ze ze swieca takich jak wy szukac, nic dziwnego ze facet woli kobietke z klasą

Gość gość
A bujda tam. Zdarzają sie małzenstwa z pomyłlki, z rozsądku, z wygody. Bez uczuć i milosci. Tym bardziej,ze autorka napisała,że słabo go znała, miesiac znajmosci i juz seks?18 lat??? I ciąża?

Gość gość
Tego nie pisała żona to oczywiste. Ale trzeba mieć zryty beret.

Gość gość
No jak to nie ma związków z rozsądku? W jakim świecie wy zyjecie ?! :D

Gość gość
życie nie jest takie bajkowe ze kazdy wchodzi w zwiazek z milosci :)

Gość gość
I tak jest nikim przy niej. W końcu to ona jest matką trojga jego dzieci. Dziewczyna zna życie i nie da się przybłędzie. Wystarczy orzeczenie o winie i facet jest udupiony. A kochanica zawinie się jeszcze szybciej niż się pojawiła.

Gość zuel
autorka żyje w dość masochistycznym świecie, wieczne obawy, czy będzie kochał, czy innej nie pokocha, obawa o każdą kobietę, która stanie na jego drodze.... wiadomo, nie jest to sytuacja bynajmniej pożądana, no ale taka zaślepiająca miłość w młodym wieku, żeby tylko mieć dla siebie obiekt zauroczenia, niestety nie zna rozsądku ;) najgorzej, jak się w to miesza niczemu nie winne osoby trzecie, czyli dzieci. no ale widocznie jakoś tam sobie razem radzą i zgadzam się w osobami, które piszą, że on nie zostawi jej raczej, bo jednak ciągną to życie rodzinne z kolejnymi dziećmi przez wiele lat, on może na nią i jej miłość oraz zrozumienie liczyć. także wątpię, żeby zostawił dobrze ugruntowaną i zgodną rodzin dla przelotnej fascynacji czy flirtu polegającego na wymianie smsów.

Gość gość
On moze i zyje, ale zyje bez uczucia do niej, co to za życie bez żadnych emocji do 2 osoby

Gość gość
Żal mi tego faceta, pewnie jest nieszczęśliwy, szuka tej miłosci swojej chociaz na boku, ale nie chce rozbicia rodziny.Chce cos poczuć w życiu

Gość gość
Dokladnie.nikt nie pisze o nim. Żal mi go,całe zycie z kobieta, w ktorej nie byl zakochany, bez namietnosci i fascynacji.

Gość gość
Święta spędzone z rodziną przynajmniej. Głupi ten wątek i męczący ja wysiadam. Życzę jej jak najlepiej. Żeby facet opamiętał się i potrafił ją pokochać bo tak się da, tylko trzeba chcieć. O wiele więcej dała od siebie niż jakaś tam przygodna miłostka. Żeby nie musiał żałować co stracił po fakcie. Powodzenia kochana nie daj się byle czemu.

Gość gość
nie ma miłości na siłę, ani pożądania na siłę, nawet jak się tego chce, można kogoś lubić, szanować, ale to nie to samo

Gość gość
Na siłę nie, ale często z przyjaźni, wzajemnego wsparcia, wspólnych spraw rodzi się miłość. Często silniejsza niż jakieś chwilowe zauroczenie kimś z zewnątrz. Nie ma co się poddawać jakimś kryzysom.

Gość gość
tak sie zawsze konczy jak ktos kieruje cudzym zyciem,facet jeszcze mlody a ty autorku juz po trojce dzieci zeby go zatrzymac ,co wymyslisz tym razem ? raka, bo na czwarta ciaze chyba go nie zlapiesz ....

Gość gość
To akurat pozytywne bo będąc jeszcze młodą będzie mieć już odchowane dzieci.

Gość gość
Zycze wszystkim jednak spokojnych świat.Dziekuje za wypowiedzi. Owszem jestem w stanie gdybym miała go stracić ,mieć z nim czwarte dziecko. Nie dam sie tamtej k......

Gość gość
Dała więcej od siebie????????????? a co zrobila? Wiedzac,ze on jej nie kocha mogła chociaz odmówic slubu i zyc z nim inaczej. Nie wierze,ze autorka skoro potrafila wrobic głupka w ciaze to i manipulacji slubu nie odmowiła. To jest przyjaźń???????????????/ To jest autorko twój obsrany egoizm

Gość gość
I co z tego autorko ,ze masz z nim dzieci. Myslisz,ze on chętnie z toba spedza czas? Musi bo musi. Nie ma wyboru. I i wtedy jak go złapas na dziecko.......moze też ktos sprawił,ze nie mial wyboru. Moim zdaniem jestes zaborcza suka

Gość gość
"jesteś kobietą mojego życia " nie zawsze znaczy to samo;) choć słowa te same to intencje różne. Gdy mówi to mąż do żony w wieloletnimi małżeństwie to tylko pogratulować szczęścia bo ją naprawdę kocha. Gdy mówi to żonaty do kochanki to albo jest na miłosnym haju albo chce tylko seksu, żadko kiedy to znaczny to co znaczny. Zresztą to tylko słowa, czyny mogą mówić coś całkiem innego.

Gość gość
Współczuję...ale mężowi. Mam nadzieję,że kopnie Cię w tyłek i będzie szczęśliwy z tamtą. Tylko dzieci żal,mają psychiczna matkę i nieszczęślowego ojca

Gość gość
A zrób sobie nawet i dodatkową 5 debilko... będzie chciał to odejdzie i nic go nie powstrzyma. A Ty zostaniesz sama z problemami:) zacznij się leczyć na nogi bo na głowę za późno...