Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy mąż pisze do innej "Jesteś kobietą mojego życia"

Polecane posty

Gość gość peak
Niby co mam napisać? Że życie zaczyna się po :-D Że daje pozytywnego kopa Że nie masz deprechy bo masz

Gość gość
co cię skłoniło żeby w końcu odejść?

Gość gość
gość wczoraj Nie ma tak, że facet zakłada obrączkę kobiecie nie kochając jej i decyduje się na dzieci. Nikt nie da się wrobić aż w troje. Musiał ją kochać. Częściej kobiety chcą związku z rozsądku. Musiał być zakochany musiała go pociągać, podobać mu się. Inaczej by się nie oświadczył. A to jest zwykły kryzys, klasyka. I oczywiście pocieszycielka się znalazła, która będzie odgrywać lepszą od żony. Zaproponuj rozwód, szybko się odkocha. X Zdanie kobiet w tej kwestii sie nie liczy. My wiemy jak jest,kobiety nie muszą.

Gość gość
jak jest?

Gość gość peak
Im szybciej tym lepiej :-)

Gość gość
I dajesz się wrabiać w dzieci?

Gość gość
Kobiety bywają podłe, a życie jest jedno Fajnie jest kogoś takiego w życiu spotkać, że można mu z całą powagą powiedzieć, że jest kobietą/mężczyzną życia.

Gość gość
Powiedzieć można wszystko kiedy w danym momencie w to wierzysz. Tak samo jak można i powinno się zmienić zdanie kiedy zmieniają się okoliczności.

Gość gość
Nigdy męża nie pociagałam...ale przespał sie ze mną, spotykalismy sie. Wiem,ze gdyby nie wpadka byc moze nie ozenilby sie Po 3 dziecku mam obwisłe piersi, brzuch pomarszczony . Dzieci wyciagnely ze mnie urode, choc staram sie jak moge Oby wasze pocieszenia,ze to tylko kryzys,sie spelnia i ze mąż tylko uciał sobie romans Wiedzialam,ze trudno bedzie sprawic,ze mnie pokocha. Walczylam o to. Mowilam mu,że dziecko, ok, slub,,ale tłumaczyłam mu,ze z czasem mnie pokocha.

Gość gość
W troje sie nie wrobił. Dwa pierwsze nie były planowane tzn...troche chciałam wpadki,bo chciałam by cos mnie z nim łączyło, chciałam go zdobyć, liczyłam,ze sie też zakocha jak zobaczy jaka jestem dobra,fajna, miła

Gość gość
Co się martwisz tamta to musi być p*****lnięte chamidło że pcha się między was. Z tobą wszystko ok.

Gość gość
Ale autorka jest tez p*****lnieta,zeby uwodzic i robic ojcem faceta, ktory jej nie kochał!!Zamkneła mu droge to kobiety, którą by szczerze pokochał. Nie wpadłas na to?Ze autorka to zwykła podstepna egoistka?

Gość gość
Przyznaje wam racje....tak bardzo byłam w nim zakochana..ze jak wyczułam,ze rozgląda sie za inną to to z nim zrobilam i zaszłam w ciąże, licząc ,że sie ozeni I sie ożenił ale nikt go nie zmuszał

Gość gość
Ale nie mówcie mi,ze nic do mnie nie czuł, skoro chciał sie ożenic. Owszem byłam ciagle zazdrosna, zaborcza, kontrola..ale balam sie kazdej kolezanki, którą miał..bo mógł sie w niej zakochać i odejść

Gość gość
Ona nie rozbijała małżeństwa jak ta szmata. Więc mogła się starać rozkochać faceta. Z musu dzieci jej nie robił. Zobaczysz on szybko zrozumie że ta jego to szmata i ja zostawi.

Gość gość
Ale nisko cenicie ludzi. Nie wiecie co ta "szmata" robi, czy chce rozbic, a moze go kocha i wcale nie chce rozbijac mu zycia? Skad wy to wiecie?

Gość gość
Autorko...czulas zagrozenie ze strony innych kobiet wiec złapałaś go na dziecko by był uwiązany z tobą jakos, a faceci głownie mają wtedy trute,ze kobiety w ciazy sie nie zostawia,a tym bardziej ,ze bylas jak dziecko 18 lat, masakra. Ożenil sie z litosci moze i stracił szanse na swoją miłość zycia. Nie wiesz kim jest ta kobieta jego życia, może i dobra kobieta, która rozumie,że on ma rodzine

Gość gość
Ale mściwe suki chcą koniecznie zdołować dziewczynę.

Gość gość
Mój kolega ,również 3 dzieci,ślub z wpadki ...i kolejne dzieci ...także . Brak miłości do zony z jego strony. Dzieci kocha bardzo.ale jak sam powiedział , płaci wysoka cenę za ten ożenek.Lepiej było płacić alimenty,ale chciał być w porządku i się ożenil.I jest jak jest..czyli byle jak.

Gość gość
Nie jestem żadna mściwa suka. Chcialam tylko pocieszyc autorke,że tamta kobieta jego zycia wcale nie musi im rozbijać rodziny

Gość gość
Nie wcale, dała mu takie pole do działania że facet z takimi tekstami wyskakuje. Wiele musiała zrobić żeby to usłyszeć. Dobra kobieta, chyba śnisz.

Gość gość
gość dziś Ale nie mówcie mi,ze nic do mnie nie czuł, skoro chciał sie ożenic. Owszem byłam ciagle zazdrosna, zaborcza, kontrola..ale balam sie kazdej kolezanki, którą miał..bo mógł sie w niej zakochać i odejść x Nie łudź się, jak widział,ze za nim latasz to się ożenił, faceci więcej kalkulują niż czują, a jak się zakochają to to widać, podejrzewam, że byc moze po latach takiego rozsądnego zwiazku zapragnał milosci i jej znalazł, a ty autorko MYŚL, to nie boli

Gość gość
i JĄ znalazł*

Gość gość
Ale nizina spoleczna tutaj siedzi, nie mam nic więcej do dodania

Gość gość
Nikt nie chce dołować autorki, a Ty sądzisz, że lepiej klepać po plecach, przytakiwać czy powiedzieć prawdę? Wygodniej jest Wam żyć w iluzji?

Gość gość
Nic nie musiała zrobić by jej tak napisał.Wystarczy ,że ją pokochał. I tyle. Faceci tak piszą jak kochają Podejrzewam,ze ta druga kobieta nie rozwali małzenstwa tylko usunie sie w cień

Gość gość
Bo nikt nie zechce alimenciarza na 3 dzieci.MAsakra. aUTORKO dobrze wiedziałaś co robisz, bo dzieci jednak to jednak asy w rękawie i nie znikną z jego życia tak łatwo.

Gość gość
żadna zona nie pisze o sobie takich rzeczy?:o ale jakich rzeczy? Ze maz jej nie kocha? przecież to się czuje. A wy jak zwykle o kochanicach i prowakcjach badajecie. Taak wyobraź sobie ze czasem ludzie wiążą się z rozsądku a tak cie to boli bo pewnie twój tez się tobie oświadczył z wygody i rozsądku lecz boisz się dopuścić do siebie to myśl bo przecież nikt tak nigdy nie zrobił!Wiec nie może mnie to spotkać:o no czasem jesteście bardziej naiwne niż te kochanice...:o

Gość gość
No i dobrze zrobi jak usunie się w cień. Nie dla psa kiełbasa, do budy suko.

Gość gość
To że nie kocha nie świadczy o tym ,że odejdzie i weźmie rozwód. Tamta może i kocha ale co z tego. Skonczy sie tak,ze sie nie rozwiedzie, bo oni niegdy sie nie rozwodzą:) A juz nie z 3 dzieci. A zalożmy sie kocha te drugą ,ze dopiero teraz powaznie sie zakochał i pokochał. Mając do wyboru: apokalipse żony, płaczące dzieci, opinie otoczenia ,ze jest draniem....wybierze spokój i nie rozwali rodziny.