Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

układ z zajętym facetem

Polecane posty

Gość gość
Przestańcie z nią pisać. Sami widzicie, że jak grochem o ścianę :-) Nic do niej nie dociera więc albo to prowo albo laska jest faktycznie tak głupia.

Gość gość
19:56 SA takie głupie. Ale też może to być prowokacja. Chociaż obstawiam pierwsze, bo to mi coś przypomina. Jak grochem o sciane- dobrze powiedziane.

Gość gość
łóżna, na początku to nawet go olewałam. Teraz zaczęło mi zależeć, ale nie chcę mu tego okazać. Wiem że skoro zdradził ją to teoretycznie mnie też by mógł. AlNie jestem głupia. Zależy mi na nim, chciałabym z nim być. Wiem, że sytuacja nie jest dobra ale nie żałowałam że poszliśmy do łóżna, na początku to nawet go olewałam. Teraz zaczęło mi zależeć, ale nie chcę mu tego okazać. Wiem że skoro zdradził ją to teoretycznie mnie też by mógł. Ale czy jeśli ktoś kogoś na prawdę kocha i jest szczęśliwy to go zdradza? Z drugiej strony czy jeśli ktoś kogoś na prawdę kocha i jest szczęśliwy to go zdradza?

Gość gość
Up

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on do ciebie czuje, co mysli, czy jest szansa , że Cię pokocha, że będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl