Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ze mną jest cos nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi sie facet, spotykamy się sam na sam i pisze do mnie ale gdy jestesmy w towarzystwie znajomych to udaje jakby mnie nie bylo i zawsze rozmawia ze swoimi kolezankami, a ma ich calkiem sporo. Na spotkaniach zawsze o nich opowiada, zwlaszcza o jednej, mowil ze mial do niej jechac u niej nocowac ale jednak zrezygnowal. Co mam robic? Cos chyba ze mną nie tak skoro się mnie wstydzi i chyba uwaza mnie tylko za znajomą.. Ostatnio gdy bylismy razem to spotkalismy jego ojca, przedstawil mnie wlasnie jako swoją znajomą..

Gość gość
Takich kolezaneczek jak Ty ma wiele, nie uwaza Cie za nikogo wyjatkowego, jest kobieciarzem, to widac. Serio jestes tak naiwna ze tego nie dostrzegasz? 23latka a naiwnosc nastolatki...

Gość gość
Nie jestes jedyna z która sie spotyka sam na sam i pisze.

Gość gość
to z nim coś jest nie tak... chociaż w sumie z tobą też skoro dalej ciągniesz taką znajomość... a może na prawde uważa cie tylko za znajomą tylko Ty sobie coś uroiłaś że sie z nim ,,spotykasz" a moze on sie z tobą spotyka wlasnie jak ze znajomą

Gość gość
No wlasnie, raczej z Toba jest cos nie tak skoro ciagniesz ta znajomosc, roisz sobie nadzieje na niego widzac ze jestes Jedna z wielu

Gość gość
pewnie facet wyczuł w tobie desperatke i pisze do ciebie bo liczy na seks... a ze nie ma i tak wobec ciebie zadnych planow to w towarzystwie zwraca uwage na inne i ma cie gdzies ale wie ze jestes zdesperowana i nie uniesiesz sie honorem którego nie masz - taka to o to moja diagnoza.