Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z waszego doswiadczenia jakich ludzi najlepiej unikac?

Polecane posty

Gość gość

Jakich ludzi unikać i trzymać się od nich z dala?z jakimi osobami się lepiej nie kolegowac?

Gość gość
najlepiej wszystkich, ale to niestety niemożliwe

Gość gość
plotkarzy,chamow,wscibskich-wlazacych z butami w czyjas prywatnosc,gownojadow-takich chytrusow co by wlasne gowno za 5 zlotych zjedli

Gość gość
toksycznych czyli dwuznacznych,w których dobre cechy mieszają się ze złymi i masz mętlik w głowie,co o nich sądzić,czy oni są dobrzy czy zli

Gość gość
Tych co sie przechwalaja,lubią robic szum wokol siebie,nasmiewaja sie z innych,oszustow i mataczy:)

Gość gość
Najgorsi są fałszywi,którzy na pozór mili i slodcy a poza oczy obgaduja strasznie.mnóstwo takich jest Plotkarzy nie da sie unikac bo kazdy plotkuje

Gość gość
gość dziś dokladnie i takich co ida po trupach do celu i dowartosciowuja sie na kims

Gość gość
gosc 19:36 sto procent racji masz ! Najgorsze co moze byc.....

Gość gość
Myśle ze na to pytanie najlepiej odpowie ci twoja własna intuicja. Z pewnością będą to osoby przy których złe się czujesz, nie jesteś sobą, musisz udawać, by je zadowolić, boisz się wyrazić własnego zdania.

Gość gość
Unikaj kozłowskuej z chorzowa bo to zaklamana fałszywa szmata

Gość gość
Gość 19.40 - popieram .

Gość gość
Z Chrzanowa to była "babiczka "...

Gość gość
A dlaczego unikać DDA?nie kapuje.są jacyś gorsi przez to? nie ich wina ze rodzic pil za duzo

Gość gość
Zakompleksionych :-) tych omijam szeroookim lukiem.

Gość gość
Z tego co wiem to ludzie nie lubia tych co wiecznie narzekają...

Gość gość
Takich co sie za bardzo podlizuja. Nigdy nie sa szczerzy.

Gość gość
19:41 biedna, musisz unikac conajmniej polowe ludzkosci. Ciekawe jak ich unikasz, bo zaden dda nie ma tego wypisane na czole.

Gość gość
19:36 - święte słowa. Ludzie których niepotrafimy zrozumieć czy poznać ich bo sa właśnie tacy chimeryczni bo masakra. Nie wiadomo na jaki jego dzień akurat trafisz- raz jest dobry, raz zły. Pomieszanie z poplataniem. 19:42- jak nie jestes przy kims sobą i musisz grac jakas rolę to tez niedobrze. Ale akurat moze nie byc to wina charakteru tej osoby ale ogólnie niespojnosci twojej osobowosci z jej więc to roznir bywa z ustaleniem kto tu jest ten "nieteges". W kazdym bądź razoe takich ludzi i relacji z tymk ludźmi się unika, bo to bezsensu takie udawane i na siłę. 19:40. - to jest NAJGORSZE DZIADOSTWO. Nienawidzę takich typów a ich jest właśnie najwiecej. Slodcy jak miód a jak się odwrocisz to ci du upe obrabiaja az miło. Ehhh hipokryci są najgorsi. Niestety mam nawet takich w bliskiej rodzinie i odcinam sie jak mogę ale tak na prawdę jestem tą osobę skazana .

Gość gość
Życie mnie nauczyło, żeby unikać nawiedzonych katolików. To nie są dobrzy ludzie, mimo, że religia mówi wyraźnie o tzw miłosierdziu i wybaczania. Unikam też, a przynajmniej bardzo się staram unikać ludzi takich baaardzo dobrych, takich jak to mówią "anioł nie człowiek", "do rany przyłóż". Tacy zawsze niby chętni do pomocy, co by to muchy nie skrzywdzili. Zachowują się nienagannie, nie klną, mówią nawet ciszej niż NORMALNI ludzie. Myślisz sobie na początku "Bizuu, cóż za wspaniały człowiek!" Ale potem wychodzi szydło z worka.

Gość gośćesmeralda
Nalezy unikac zawistnych,zazdrosnych,przesadnie milych,bo to jest zgola falszywe,dwulicowych,wykorzystujacych innych,fanatykow ojca rydzyka,politycznych pisowcow homofobiw,szowinistycznych swin,rasistow,rzygajacych jadem na innych radosc,wywyzszajacych sie i ponizajacych innych tych unikac

Gość gość
1. Z milymi do urzygu (przekonalam sie ze im bardziej ktos ci slodzi tym bardziej jest to falszywe) 2. Z wrednymi, takimi co wprost mowia ci cos co cie boli, by cie ponizyc, zgnebic (mam taka tesciowa i g..wno mnie obchodzi ze teraz jest lepsza. Jest bo sie boi ze straci syna, a w rzeczywistosci swje zdanie na mj temat przedstawila dawno temu, teraz moze nawet sie ze*srac dla mnie zlotem, i tak wiem ze mnie nie uwaza za nikogo wartosciowego i nie szanuje) 3. Z takimi ktore maja kwasna mine jak ci sie cos udaje, czyli przyjazniacymi sie glownie z ludzmi od ktrych moga sie czuc lepsi

Gość gość
Aha i 4) z falszywcami, takimi co do ciebie komus d...pe obrabiaja hardkorowo a potem tam chodza na kawki (bratowa meza tak robi wobec tesciowej)

Gość gość
Roszczeniowych i zakłamanych.