Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ustawjacze

... i piąte w pamięci

Polecane posty

Kiciu... Z dzisiejszego dnia... Ostatnio wśród tych deszczowych moja Mama wyciągnęła z torebki telefon służbowy jeszcze taki na przyciski i mówi, że nie działa bo nie da się włączyć. Próbowałam włączyć go i nic. Stwierdziła, że to pewnie przez deszcz jej zamókł. Oki. Rozebrałam go i suszył się na parapecie. Dzisiaj poszła do serwisu i obsługujący wziął do ręki telefon, przycisnął przycisk i go włączył :) I pyta się mojej Mamy co nie działa. A moja Mama, że nie da się włączyć, więc pan wytłumaczył, że włącza się tym czerwonym przyciskiem dłużej go przytrzymując :D I telefon działa :D Wiecie... Pięć telefonów w domu to się można pogubić gdzie który się włącza :D

KiciaKasia dziś No wlasnie północ południe siła moc i wszelkie umiejętności w jednym paluszku > Północ-południe ;) To są bardzo proste umiejętności i raz pokazane są proste jak obsługa ksera ;)

oliin dziś Nie rozpoznaję modeli telefonów :-) Ale zawsze jakaś sekwencja ruchów je o dziwo włącza :-D

Hehgość dziś Nie rozpoznaję modeli telefonów Ale zawsze jakaś sekwencja ruchów je o dziwo włącza > Dokładnie... :) Ale dzisiaj płakałyśmy ze śmiechu jak to Mama opowiadała ;)

Nie dziwie sie mamie Olinko bo u mnie dziala przycisk wyłączania jak sobie chce, nieraz musze przyciskac kilka minut by zalapalo .

KiciaKasia dziś Czuje sie przy Was jak ulomna > Absolutnie nie masz powodów. To, że nie dotknęłaś jakichś tam programów w pracy to nie znaczy, że masz się czuć gorsza w obecności kogoś kto je wcześniej poznał. Nie możesz tak o sobie myśleć. To tak samo jakby H-g czy ja mielibyśmy wykonać Twoją pracę na której się przecież w ogóle nie znamy :) Też mielibyśmy mówić, że jesteśmy ułomni :D ?

KiciaKasia dziś Biegi sa super, juz po pierwszym razie widac efekty x Taaa ... chyba, że autobus/tramwaj Ci się uda dopaść jeszcze w ostatniej chwili :-D

Teraz to juz zmykam ludziki . Dziekuje za Wasze dobre serduszka :) Snijcie mile sny 🌻

Hehgość wczoraj A jak mam poznać jakąś dziewczynę skoro ciągle przebywam tylko z Wami ??? > No właśnie... A dlaczego przebywasz z nami? ;)

KiciaKasia dziś Dobranoc Kasiu :)

Dobranoc Kasiu Masz się wyspać! Bo jak się obudzisz w złym humorze, to jeszcze będziesz gotowa szefa wylać z roboty :-D

NOwlasnie Hg dlaczego z nami przebywasz ;) hehe Teraz juz naprawde zmykam . Piszcie sobie zebym miala co czytac :)

Hehgość dziś "Dobranoc Kasiu Masz się wyspać! Bo jak się obudzisz w złym humorze, to jeszcze będziesz gotowa szefa wylać z roboty " Albo wylać kawe na niego ;)

KiciaKasia dziś Albo wylać kawe na niego > hahahhaha :D świety pomysł :D :D :D ale tak Kiciu z gestem :D ;) to nie połapie się, że dokumenty Ci się poplamiły wcześniej :) a jeszcze doceni, że tak szybko wyschły :D ;)

oliin dziś No właśnie... A dlaczego przebywasz z nami? ;-) x Kobiety idealne :-) Nie materialne ;-) A taki real potrafi ociosać ze wszystkiego co cenne Nie zawsze, ale zbyt często I może dlatego ...

Hehgość dziś "Kobiety idealne Nie materialne" > nie ma kobiet idealnych... poza męskim ich idealnym wyobrażeniem ;) >> "A taki real potrafi ociosać ze wszystkiego co cenne Nie zawsze, ale zbyt często I może dlatego ..." > być może tak ...

Oczywiście, że są kobiety IDEALNE Dla mężczyzny taką kobietą jest ... jego córka :-) :-) :-) x Dobranoc Ollinko Miłych snów :-)

Hehgość dziś Oczywiście, że są kobiety IDEALNE Dla mężczyzny taką kobietą jest ... jego córka > ... to akurat potwierdzam :) :) > Dobranoc H-g Miłych snów :)

Dzień dobry :) Miałam wczoraj tak ciężki dzień, że gdy tylko położyłam się do łóżka to od razu zasnęłam. Mój syn to wykorzystał i się wymknął do dziadków na jeszcze dwie godziny rozrabiania. Dopiero wrócił o 23.00 do łóżka i jak tylko zasnął, to mi się oczy znowu zakleiły :) x Kasiu gorsze wypadki zdarzają się z dokumentami i kilka śladów po kawie to najmniejszy problem ;) A mail Ci dzisiaj wyślę jak będę miała trochę więcej czasu, bo chciałam Ci coś podesłać ;) x Dobrze, że temat ościstych stworzeń mnie ominął, bo ryby od kilku lat przestały być dla mnie dobrym jedzonkiem. Jak uwielbiałam śledzie to teraz na sam zapach mi się słabo robi i mijam je szerokim łukiem. Jedyne co mnie nie odrzuca to szprotki w sosie pomidorowym z cebulką i już gotowe filety rybne. x Miłego dnia Wam życzę :)

W jedną noc po tych deszczach wyrosła cała "łąka" mleczy na trawniku między blokami :) Piękny widok, który najprawdopodobniej za kilka dni zniszczą kosiarki :/

Witajcie ludziki ;) Jednak nie bede sie pakować narazie i zapuszczać brodę ;) Mam chyba chody u szefa albo ma slabosc do mnie. Nawet nie zauwazyl , sama kazalam mu spojrzec i przeprosilam a on tak luzacko podszedl do tego i sie śmiał ;) To dzieki Wam ludziki , daliscie mi dobra energie i dzisiaj tez Asia :)

Asiu mi tez zawsze bylo przykro jak kosiarki szły w ruch. Twoja wiosna na zdjeciach piekna a te zuki wygladaja jak metaliczne korale :) Kiedys jak jezdzilam z rodzicami jako dziecko samochodem to przy drogach w rowach wawozach rosły takie na dlugich nozkach kwiatki , na gorze byla korona z dzwonkow, nie wiem jak to sie nazywało , kochane one byly i juz ich nie widze