Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ustawjacze

... i piąte w pamięci

Polecane posty

Gość gość
Chetnie Olinko poczytam o czarnuszce. W wolnej chwili mozesz napisac o tym :) Czuje ze Was przytlaczam soba i troche odpuszczę z pisaniem. Na jakis czas sie usune z pola widzenia. Napisze tylko ze drugie pluco u kuzynki pękło, biedna rodzina przezywa koszmar. Nie wiem jak dlugo trwa juz moja kuracja bezrybna i żelkowa ale nie ma poprawy, skora bardziej piecze. To do usłyszenia ludziki :) Jade nad morze ale z tego co widze na kamerkach to ludziom zimno. K

Gość gość
Kasia! Nikogo nie przytłaczasz! Ja mam od tygodnia młyn, a teraz już na wyjeździe. Olii kiedy ma tylko chwilę czasu to też popisze. Czy mailowo czy forumowo niewiele się teraz dzieje :-) ;-) x Bardzo mi szkoda Twojej kuzynki !!! Dzieciakom takie historie nie powinny się przydarzać. Może Olii coś tu wymyśli? x Przykro mi, że medycyna w Twoim wypadku znowu poległa. Kup na ten czas ten olejek z czarnuszki. Ale nie w plynie! :-) Z nas trojga tylko Olli byłaby w stanie to wypić bez zagrychy ;-) Lepiej już taki w kapsułkach :-) x Serdecznie pozdrawiam z południa Polski :-) H-g

Gość gość
Hg ja wiem ze kazdy ma zajecia i ja rowniez :) przeciez nie siedze non stop na necie. Wpadam jak burza i wypadam. I nie mam do nikogo pretensji. Rozumiem, ze poznajecie sie i piszecie sobie na poczcie i nie ma juz tak czasu na temat :) nie musisz sie tlumaczyc i za Olinke tymbardziej nie musisz sie tlumaczyc. Macie swoje zajecia a ja wpadam w wolnej chwili bo tez mam zajecia, nie jest tak ze nic nie robie caly dzien. Po prostu poczulam ze pisze sama ze soba i chcialam sie wycofać. Nie pisze nic zlosliwie , z czasem wszystko sie powoli konczy, to naturalne :) Dobrej nocy Wam zycze K

Gość gość
gość wczoraj Kiciu, przepraszam Cię... miałam dzisiaj napisać maila z linkami o oleju z czarnuszki ale mi wpadła dzisiaj rodzinka z dzieciarnią i okupowali mi kompa. Teraz pisze z tel więc trudno mi te linki złapac. Kasiu, kupuj w ciemno ten olej z czarnuszki. Nim ośrodek leczący ziołami własnie leczy alergię. Ma działanie również przeciwhistaminowe, bakteriobójcze i inny szeroki zakres działania. Od piątku go piję i rzeczywiście lepiej go jednak "pić" w kapsułkach bo smak jest ostry i jak pasta do butów ;) Kupiłam go w 100ml buteleczce i teraz mam dodatkową zabawę z odmierzaniem dawek :) x Co do Twojej kuzynki... Wyszukaj w googl po hasłach: skrzynka modlitewna, intencje modlitewne, grupy modlitewne on-line i na tych stronkach wpisz intencje uzdrowienia Twojej kuzynki. Niech ludzie się modlą o cud :) Modlitwa do Ojca Niebieskiego czyni cuda :) x gość wczoraj Serdecznie pozdrawiam z południa Polski x Serdecznie pozdrawiam z południowego południa Polski ;) xxx Dobrej nocy Wszystkim :) Olii.n

Gość gość
Dobranoc Olii.n

Gość gość
Kasia Co u kuzynki? H-g

Gość gość
Pieknych Świąt kochani i rowniez ❤️ dla Was w tych pieknych chwilach :) K

Gość gość
To byla herbata moich swiat . Mozecie zrobic ja sami. Jest wspaniala, sa w niej anyżowe cale gwiazdki ( wspomnienie Olinki 🌻 ), cale goździki i dalszy sklad w linku. Gdy zobaczylam te gwiazdki anyżowe odrazu chcialam napisac by Olinka te swoje wykorzystała do herbaty ktora moze sama stworzyć. Robiona jest na czarnej herbacie. Pozdrawiam Dziekuje za serduszka :) i piąte w pamięci :) ;) Do Hg , prawie stracilam kota ale dobrze sie skonczylo. https://www.czasnaherbate.net/magia-swiat-p-1303.html K

Gość gość
Byl wpis w odpowiedzi na post Hg ale zniknal, najechalam palcem na zglos . Kuzynka zdrowa , wyszla z tego ale u jej taty muesiac temu diagnoza rak nerki ale bez przerzutów. Bez wskazań do chemii. K

Gość gość
Jechaliśmy na swieta do rodzicow a kitka byla zamknieta w swojej przewozowej klatce. Tradycyjnie w Podjuchach robi siusiu . Tradycyjnie przystanek i z corka wyciągamy kotke , przytrzymujemy w transporterku, ja sprzatam a corka ją trzyma. Teraz wyciagnelam ja sama bo corka trzymała galarete na kolanach. Bylo pobocze , za nim rów i paskudne wielkie pole z chaszczami i las. Najmroczniejsze miejsce w szczecinie. Trzymalam kotke jedna reka a druga reka wyciagalam zasiusiane chusteczki. Kicia wyślizgnęła mi sie z reki , jedna sekunda i byla poza moim zasiegiem. W jednej sekundzie poczulam ze ją trace. To bylo straszne. Gdy pozniej wsiadlam do samochodu to mialam drgawki z przerazenia. Gdy wyślizgnęła sie z mojej lewej reki to w prawej mialam jeszcze chusteczki. To byly sekundy w ktorych mialam szanse na uratowanie jej, groziła jej bezdomność i gdyby nie moj refleks to nawet boje sie myslec :( Wyskoczyla bo nie cierpi klatki i w dluga. Bylo bardzo ciemno, to specyficzne miejsce jest bardzo mroczne. Byla godzina 17 wiec juz ciemno. W tym miejscu byly zabite wtedy kaczuszki o ktorych opowiadalam. Nie patrzylam na ciuchy i buty, ani przez sekunde nie pomyslalam ze zniszcze ubranie i buty . Rzucilam sie za nia i po kilku sekundach byla w moich szponach ;) pogniewala sie na mnie troche bo łapałam ją za to, co mi podejdzie , czyli za skore ja przyciągnęłam. Cala droge pozniej siedziala naburmuszona. moja znajoma w ten sposob straciła kota podczas ostrych mrozów. Uciekl z klatki i nie dala rady jej schwycić. Ale bylam pozniej dumna z siebie. Gdybym straciła ja z oczu w tych ciemnościach to koniec. Kot wtedy nie patrzy na nic i nie słucha, ucieka w długą . Nie wiem jak to zrobilam , rzucilam sie do rowu, corke sytuacja zahipnotyzowała , tylko patrzyla. Po wydostaniu sie z rowu mialam przestrzeń z suchymi badylami , rzucilam sie w badyle, wykorzystalam jej dezorientacje ktora trwała dwie sekundy , upadłam i wyrzucilam szzybkim ruchem prawa reke i dorwalam skore brzuszka bo pamietam tylko ze widzialam bialy brzuszek, ten wlasnie bialy brzuszek ja uratowal . Szarpnelam ja i mocno przyciągnęłam do siebie a serce waliło jak oszalałe . Gdy wrocilam corka siedziala zahipnotyzowana, nie potrafiła dluga chwile mowic. Kot wylądował z powrotem do klatki i caka droge lepek byl wciśnięty w kąt klatki. To moja kocia historia. Gdyby zdążyła wbiec do lasu to nie pojechalabym na swieta, szukałabym jej do skutku. Bym usiadła w jednym miejscu i czekałabym az wroci w te miejsce. Czas przerazenia u kota tak szybko nie przychodzi wiec bym sie naczekala ;) tak jak wtedy gdy ona czekala na robaka przy framudze drzwi ;) i Hg napisal ze sie kot naczeka ;) to wtedy ja bym czekala ;) Milego sylwestra kochani i szczęśliwego nastepnego roku. Tesknie za Wami K

Gość gość
Leci film z tygrysem na łódce na Polsacie.

Gość gość
🌻 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla każdego czytającegi :) 🖐️ ;) Oglądacie teraz koncert noworoczny z Wiednia ? :-)

Gość gość
Uściski szczególne dla K 🌻 & Hg :) 🖐️ ;)

Gość gość
🌻 Wszystkiego ...

Gość gość
🌻 Najlepszego ...

Gość gość
🌻 w Nowym Roku ...

Gość gość
🌻 czytającego ...

Gość gość
Hehe jasne :) Dzieki Tobie Olinko teraz wlaczylam na pr 3 :) Milo widziec niebieski kwiatek :) K

Gość gość
🌻 piszącego ...

Gość gość
No i nie przeszlo i teraz musze zaczac pchac strone . To czego najbardziej nie lubilam :) ale dluzszy post podobno szybciej przerzuci strone ;) K

Gość gość
Ale u mnie leje :( jak w kwietniu Podobno tydzien ma padać Super zima K

Gość gość
🌻 zabłąkanego ...

Gość gość
gość dziś Uściski szczególne dla K kwiatek.gif & Hg usmiech.giflapka.gifoczko.gif Dziekuje Olinko :) ❤️ K

Gość gość
Witaj K w 2018 :) Stronka przepchana ;) W życzeniach przepychająych zjadłam "dla każdego" ;-) Jednym okiem patrzę na koncert a drugim tekst, który tutaj piszę więc dlatego ;) Więc dopisuję "dla każdego" :) 🖐️

Gość gość
W tym Nowym Roku zycze Wam ludziki, by spotkalo Was duzo milych ciekawych przezyc i by marzenia Wasze sie spelnily . K

Gość gość
gość dziś Witaj K w 2018 usmiech.gif Stronka przepchana oczko.gif W życzeniach przepychająych zjadłam "dla każdego" oczko.gif Jednym okiem patrzę na koncert a drugim tekst, który tutaj piszę więc dlatego oczko.gif Więc dopisuję "dla każdego" usmiech.giflapka.gif" Domyslilam sie :):) K

Gość gość
A ja ogladam koncert , pisze i jeszcze robie nadzienie ;) Ryz watrobka pieczarki i cebulka sól i pieprz . Przepis mamy :) Ugotowalam ryz , podsmazylam wątróbkę na cebulce, teraz pieczarki podsmaże i wszystko połączę razem pozniej , moja corka to uwielbia. Kupilam czesci z indyka i bedzie takie danie plus cwikla z chrzanem :) Polecam Wam ten farsz, zawsze u mamy wszyscy rzucaja sie na niego jak wygłodniałe wilki ;) mama robila z gęsia w drugi dzien swiat zawsze :) K

Gość gość
Nad pięknym modrym Dunajem... mm... jakie piękne widoczki :-)

Gość gość
Tą herbatę, którą Wam polecilam to mozna kupic w sklepie "Czas na herbate" , te sklepy sa w galeriach, u Was tez napewno sa jakies galerie :) Jedna nazywa sie Magia Świat a druga Laponia. W pierwszej sa te niespodzianki o ktorych pisalam wczesniej : goździki, anyżowe gwiazdki. Mozna tez zamowic na necie. Opis wysle na zdjeciu :) w wolnej chwili :) K

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować