Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ustawjacze

... i piąte w pamięci

Polecane posty

Gość gość
Chetnie Olinko poczytam o czarnuszce. W wolnej chwili mozesz napisac o tym :) Czuje ze Was przytlaczam soba i troche odpuszczę z pisaniem. Na jakis czas sie usune z pola widzenia. Napisze tylko ze drugie pluco u kuzynki pękło, biedna rodzina przezywa koszmar. Nie wiem jak dlugo trwa juz moja kuracja bezrybna i żelkowa ale nie ma poprawy, skora bardziej piecze. To do usłyszenia ludziki :) Jade nad morze ale z tego co widze na kamerkach to ludziom zimno. K

Gość gość
Kasia! Nikogo nie przytłaczasz! Ja mam od tygodnia młyn, a teraz już na wyjeździe. Olii kiedy ma tylko chwilę czasu to też popisze. Czy mailowo czy forumowo niewiele się teraz dzieje :-) ;-) x Bardzo mi szkoda Twojej kuzynki !!! Dzieciakom takie historie nie powinny się przydarzać. Może Olii coś tu wymyśli? x Przykro mi, że medycyna w Twoim wypadku znowu poległa. Kup na ten czas ten olejek z czarnuszki. Ale nie w plynie! :-) Z nas trojga tylko Olli byłaby w stanie to wypić bez zagrychy ;-) Lepiej już taki w kapsułkach :-) x Serdecznie pozdrawiam z południa Polski :-) H-g

Gość gość
Hg ja wiem ze kazdy ma zajecia i ja rowniez :) przeciez nie siedze non stop na necie. Wpadam jak burza i wypadam. I nie mam do nikogo pretensji. Rozumiem, ze poznajecie sie i piszecie sobie na poczcie i nie ma juz tak czasu na temat :) nie musisz sie tlumaczyc i za Olinke tymbardziej nie musisz sie tlumaczyc. Macie swoje zajecia a ja wpadam w wolnej chwili bo tez mam zajecia, nie jest tak ze nic nie robie caly dzien. Po prostu poczulam ze pisze sama ze soba i chcialam sie wycofać. Nie pisze nic zlosliwie , z czasem wszystko sie powoli konczy, to naturalne :) Dobrej nocy Wam zycze K

Gość gość
gość wczoraj Kiciu, przepraszam Cię... miałam dzisiaj napisać maila z linkami o oleju z czarnuszki ale mi wpadła dzisiaj rodzinka z dzieciarnią i okupowali mi kompa. Teraz pisze z tel więc trudno mi te linki złapac. Kasiu, kupuj w ciemno ten olej z czarnuszki. Nim ośrodek leczący ziołami własnie leczy alergię. Ma działanie również przeciwhistaminowe, bakteriobójcze i inny szeroki zakres działania. Od piątku go piję i rzeczywiście lepiej go jednak "pić" w kapsułkach bo smak jest ostry i jak pasta do butów ;) Kupiłam go w 100ml buteleczce i teraz mam dodatkową zabawę z odmierzaniem dawek :) x Co do Twojej kuzynki... Wyszukaj w googl po hasłach: skrzynka modlitewna, intencje modlitewne, grupy modlitewne on-line i na tych stronkach wpisz intencje uzdrowienia Twojej kuzynki. Niech ludzie się modlą o cud :) Modlitwa do Ojca Niebieskiego czyni cuda :) x gość wczoraj Serdecznie pozdrawiam z południa Polski x Serdecznie pozdrawiam z południowego południa Polski ;) xxx Dobrej nocy Wszystkim :) Olii.n

Gość gość
Dobranoc Olii.n

Gość gość
Kasia Co u kuzynki? H-g

Gość gość
Pieknych Świąt kochani i rowniez ❤️ dla Was w tych pieknych chwilach :) K

Gość gość
To byla herbata moich swiat . Mozecie zrobic ja sami. Jest wspaniala, sa w niej anyżowe cale gwiazdki ( wspomnienie Olinki 🌻 ), cale goździki i dalszy sklad w linku. Gdy zobaczylam te gwiazdki anyżowe odrazu chcialam napisac by Olinka te swoje wykorzystała do herbaty ktora moze sama stworzyć. Robiona jest na czarnej herbacie. Pozdrawiam Dziekuje za serduszka :) i piąte w pamięci :) ;) Do Hg , prawie stracilam kota ale dobrze sie skonczylo. https://www.czasnaherbate.net/magia-swiat-p-1303.html K

Gość gość
Byl wpis w odpowiedzi na post Hg ale zniknal, najechalam palcem na zglos . Kuzynka zdrowa , wyszla z tego ale u jej taty muesiac temu diagnoza rak nerki ale bez przerzutów. Bez wskazań do chemii. K

Gość gość
Jechaliśmy na swieta do rodzicow a kitka byla zamknieta w swojej przewozowej klatce. Tradycyjnie w Podjuchach robi siusiu . Tradycyjnie przystanek i z corka wyciągamy kotke , przytrzymujemy w transporterku, ja sprzatam a corka ją trzyma. Teraz wyciagnelam ja sama bo corka trzymała galarete na kolanach. Bylo pobocze , za nim rów i paskudne wielkie pole z chaszczami i las. Najmroczniejsze miejsce w szczecinie. Trzymalam kotke jedna reka a druga reka wyciagalam zasiusiane chusteczki. Kicia wyślizgnęła mi sie z reki , jedna sekunda i byla poza moim zasiegiem. W jednej sekundzie poczulam ze ją trace. To bylo straszne. Gdy pozniej wsiadlam do samochodu to mialam drgawki z przerazenia. Gdy wyślizgnęła sie z mojej lewej reki to w prawej mialam jeszcze chusteczki. To byly sekundy w ktorych mialam szanse na uratowanie jej, groziła jej bezdomność i gdyby nie moj refleks to nawet boje sie myslec :( Wyskoczyla bo nie cierpi klatki i w dluga. Bylo bardzo ciemno, to specyficzne miejsce jest bardzo mroczne. Byla godzina 17 wiec juz ciemno. W tym miejscu byly zabite wtedy kaczuszki o ktorych opowiadalam. Nie patrzylam na ciuchy i buty, ani przez sekunde nie pomyslalam ze zniszcze ubranie i buty . Rzucilam sie za nia i po kilku sekundach byla w moich szponach ;) pogniewala sie na mnie troche bo łapałam ją za to, co mi podejdzie , czyli za skore ja przyciągnęłam. Cala droge pozniej siedziala naburmuszona. moja znajoma w ten sposob straciła kota podczas ostrych mrozów. Uciekl z klatki i nie dala rady jej schwycić. Ale bylam pozniej dumna z siebie. Gdybym straciła ja z oczu w tych ciemnościach to koniec. Kot wtedy nie patrzy na nic i nie słucha, ucieka w długą . Nie wiem jak to zrobilam , rzucilam sie do rowu, corke sytuacja zahipnotyzowała , tylko patrzyla. Po wydostaniu sie z rowu mialam przestrzeń z suchymi badylami , rzucilam sie w badyle, wykorzystalam jej dezorientacje ktora trwała dwie sekundy , upadłam i wyrzucilam szzybkim ruchem prawa reke i dorwalam skore brzuszka bo pamietam tylko ze widzialam bialy brzuszek, ten wlasnie bialy brzuszek ja uratowal . Szarpnelam ja i mocno przyciągnęłam do siebie a serce waliło jak oszalałe . Gdy wrocilam corka siedziala zahipnotyzowana, nie potrafiła dluga chwile mowic. Kot wylądował z powrotem do klatki i caka droge lepek byl wciśnięty w kąt klatki. To moja kocia historia. Gdyby zdążyła wbiec do lasu to nie pojechalabym na swieta, szukałabym jej do skutku. Bym usiadła w jednym miejscu i czekałabym az wroci w te miejsce. Czas przerazenia u kota tak szybko nie przychodzi wiec bym sie naczekala ;) tak jak wtedy gdy ona czekala na robaka przy framudze drzwi ;) i Hg napisal ze sie kot naczeka ;) to wtedy ja bym czekala ;) Milego sylwestra kochani i szczęśliwego nastepnego roku. Tesknie za Wami K

Gość gość
Leci film z tygrysem na łódce na Polsacie.

Gość gość
🌻 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla każdego czytającegi :) 🖐️ ;) Oglądacie teraz koncert noworoczny z Wiednia ? :-)

Gość gość
Uściski szczególne dla K 🌻 & Hg :) 🖐️ ;)

Gość gość
🌻 Wszystkiego ...

Gość gość
🌻 Najlepszego ...

Gość gość
🌻 w Nowym Roku ...

Gość gość
🌻 czytającego ...

Gość gość
Hehe jasne :) Dzieki Tobie Olinko teraz wlaczylam na pr 3 :) Milo widziec niebieski kwiatek :) K

Gość gość
🌻 piszącego ...

Gość gość
No i nie przeszlo i teraz musze zaczac pchac strone . To czego najbardziej nie lubilam :) ale dluzszy post podobno szybciej przerzuci strone ;) K

Gość gość
Ale u mnie leje :( jak w kwietniu Podobno tydzien ma padać Super zima K

Gość gość
🌻 zabłąkanego ...

Gość gość
gość dziś Uściski szczególne dla K kwiatek.gif & Hg usmiech.giflapka.gifoczko.gif Dziekuje Olinko :) ❤️ K

Gość gość
Witaj K w 2018 :) Stronka przepchana ;) W życzeniach przepychająych zjadłam "dla każdego" ;-) Jednym okiem patrzę na koncert a drugim tekst, który tutaj piszę więc dlatego ;) Więc dopisuję "dla każdego" :) 🖐️

Gość gość
W tym Nowym Roku zycze Wam ludziki, by spotkalo Was duzo milych ciekawych przezyc i by marzenia Wasze sie spelnily . K

Gość gość
gość dziś Witaj K w 2018 usmiech.gif Stronka przepchana oczko.gif W życzeniach przepychająych zjadłam "dla każdego" oczko.gif Jednym okiem patrzę na koncert a drugim tekst, który tutaj piszę więc dlatego oczko.gif Więc dopisuję "dla każdego" usmiech.giflapka.gif" Domyslilam sie :):) K

Gość gość
A ja ogladam koncert , pisze i jeszcze robie nadzienie ;) Ryz watrobka pieczarki i cebulka sól i pieprz . Przepis mamy :) Ugotowalam ryz , podsmazylam wątróbkę na cebulce, teraz pieczarki podsmaże i wszystko połączę razem pozniej , moja corka to uwielbia. Kupilam czesci z indyka i bedzie takie danie plus cwikla z chrzanem :) Polecam Wam ten farsz, zawsze u mamy wszyscy rzucaja sie na niego jak wygłodniałe wilki ;) mama robila z gęsia w drugi dzien swiat zawsze :) K

Gość gość
Nad pięknym modrym Dunajem... mm... jakie piękne widoczki :-)

Gość gość
Tą herbatę, którą Wam polecilam to mozna kupic w sklepie "Czas na herbate" , te sklepy sa w galeriach, u Was tez napewno sa jakies galerie :) Jedna nazywa sie Magia Świat a druga Laponia. W pierwszej sa te niespodzianki o ktorych pisalam wczesniej : goździki, anyżowe gwiazdki. Mozna tez zamowic na necie. Opis wysle na zdjeciu :) w wolnej chwili :) K