Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ustawjacze

... i piąte w pamięci

Polecane posty

Gość gość
A moze Olinko ten zakwas byl zepsuty ;) i dlatego ich czyściło ;) :) K

Gość gość
Oli :" Trzeba znaleźć przyczynę... Czy to ból promieniujący czy stały?" Czasami trwa stale a czsami momentami tylko gdy zmieniam pozycje to przechodzi :) Olinko a napisz jakie jesz słodkości bo chyba tutaj nie pisalas :) :) K

Gość gość
Jesli chodzi o moje słodkości to np nie kupuje sobie czekolad cukierków itp slodyczy. Lubie napchać sie jak mam faze takimi słodyczami jak : drożdżówki z serem , paczki ( rzadko) wtedy jem 4 paczki naraz albo 3 drożdżówki naraz i miesiac spokoju. Gdy dostane czekolade to ja zjem, wszystko co dostane to zjem ale sama takich rzeczy sobie nie kupie. Innym jeszcze razem jak mam faze to zjem litr lodow ( raz na pare miesiecy) albo np wczoraj zjadlam 4 bigmilki naraz na patyku ( wygrałam dwa dodatkowe , na patykach byla nagroda ) a dzis juz zadnych slodyczy :) ale kilo nektarynek za to ;) K

Gość gość
Jeszcze mi sie przypomnialo ze podczas fazy moge zjesc 4 napoleonki ( kremówki) albo pol kilo ciasta z galaretka i owocami. Raz a konkretnie a do kawy nie jem slodyczy K

Olii 2017.07.30 Ciekawa jestem Twojej opinii jak się będziesz czuł :-) x Mogę na gorąco ( nawet dosłownie) podać zalety diety dla zerówek + zwykłe zadbanie o poziom magnezu. Są wysokie upały a mnie akurat rzuca po całym mieście i to na piechotę. W porównaniu z zeszłym rokiem, kiedy zrobiło się trzydzieści stopni i przez miesiąc nie odpuszczało, różnica jest odczuwalna. Wtedy po prostu lało się ze mnie, spocony jak w piekielnej saunie :-D A teraz, czasem tylko lekko na czole i to przy jakimś wysiłku. I zupełnie inaczej odczuwam ten upał. Czuję się komfortowo i mam sporo energii. A poprzednio w takich warunkach zdychałem i tylko szukałem jakiegoś cienia. Jednym słowem coś jest na rzeczy :-) Od samego ranka chodzę jak nakręcony :-)

Kasia2017.07.30 "Zrobie zdjecie dla was tej karty i wysle, pamietam nawet ta chwile gdy z mama taka karte kupowałysmy przy plazy :-) " Wyślij :-) Ja już zupełnie nie pamiętam jak taka karta wyglądała :-)

Kasia 2017.07.30 Wybacz Kasiu ale to pewnie z przedawkowania tego magnezu :-D No fajne są te Twoje ostatnie dwa wpisy ;-) Ale jakoś zupełnie nie mogę sobie wyobrazić Kasi "na fazie" :-) :-) :-) x - napoleonki albo poł kilo ciasta z galaretka i owocami - 4 bigmilki naraz na patyku - drożdżówki z serem , pączki ( rzadko) wtedy jem 4 paczki naraz - wszystko co dostane to zjem ale sama takich rzeczy sobie nie kupie. - Innym jeszcze razem jak mam fazę to zjem litr lodów x Ale pocieszę Cię tu :-) Jak już wspomniałem suma nałogów jest stała ("... a tu kto o tym decyduje? " - No przecież że nie człowiek! :-) Jasne że nałóg i matematyka ;-) ), więc pewnie jakiś kolejny nałóg zapukałby do drzwi :-) A wiadomym jest, że lepsze takie zło już rozpoznane od tego co się dopiero czai za drzwiami ;-) :-)

Gość gość
Dzieki tobie Hg poszperałam jeszcze raz w skarbach teraz i zauwazylam ze dzisiaj rocznica :) rowniez bylo 1 sierpnia :) K

Gość gość
Hg : "oczko.gif Ale jakoś zupełnie nie mogę sobie wyobrazić Kasi "na fazie" usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif" Hg ale to tak jednorazowo ;) hehe 4 napoleonki jem wtedy na dwie raty , dwie rano i dwie popoludniu ;) Pol ciasta tez tak pol dnia jem ;) A 4 big milki naraz zjadlam wtedy :) K

Gość gość
Tak raz kiedys to nie zaszkodzi figurze :) Gdybym jadla codziennie to bylby problem ;) ale tak to mysle ze nie tak zle. Aaaa jeszcze mi sie przypomnialo ze raz w roku zima mam ochote na chipsy i kupuje wtedy mega pakę cebulkowe i na rok mi starczy ;) nie wiem czemu tak mam, taka ochota przychodzi. A dzis zjadlam pumpernikiel 2 kromki rano z pomidorem i masłem , trzy zolte sliwki i dwie kawy i sok pomarańczowy bez cukru ktory zabił pragnienie :) Nic wiecej , teraz chcialam sobie usmażyć jaja 3 sztuki na cukini ale mi sis odechcialo i nic juz nie zjem :) wytrzymam :) K

Gość gość
Hg : "Kasia na fazie" hahaha fajny tekst K

Kasia Opowiedz coś więcej o tej jajecznicy na cukinii :-) A tego jeszcze nie jadłem :-) x Bilecik super :-) I to na całe dwa tygodnie! :-) x Szkoda, że ludzie nie mają kocich oczu :-) Właściwie i ogonki mogli by mieć :-) Merdali by sobie na przywitanie ;-)

Kasia Suplementy, które są mieszaniną związków można potraktować jako inspirację. Poczytać skład i zrobić samemu. Jest tu czarnuszka, poczytałbym o tej roślinie i jej właściwościach. Może nasunąłby się kolejny pomysł. Nie mam najmniejszego zaufania do farmacji i tych magików od suplementów. Nic a nic :-)

No proszę jak prędziutko się strona przepchała :-D Znalazłem sposób :-D Przypadkiem, ale zawsze ;-)

Gość gość
Poczytam Was tutaj jutro :) Od tego miesiaca uczę się grzecznie nie zarywać nocy do północy i później... :) Co by nie chodzić potem za dnia nosem przy trotuarze ze zmęczenia... x Dobranoc ludziki :) Olii.n

Gość gość
Hg : "Szkoda, że ludzie nie mają kocich oczu usmiech.gif Właściwie i ogonki mogli by mieć usmiech.gif Merdali by sobie na przywitanie oczko.gif" I byloby to szczere wtedy merdanie a nie jak to ludzie przewaznie sa wredni i fałszywi , zwierzeta szczerze merdają i mrugają oczkami :) K

Gość gość
Hg oliwa z oliwek lub zwykly olej i podsmażyć na malym ogniu cukinie ze skórą ;) troszke ją posolic i gdy sie zarumieni z dwoch stron ( plasterki polcentymetrowe ) to wtedy na to wbić jajka i chwilke podsmażyć az białko sie zetnie , żółtko musi byc miękkie ( zdrowiej i smaczniej gdy żółtko miękkie calkiem) jajka sadzone :) K

Gość gość
Tak to byly pełne dwa tygodnie i to bylo w kolobrzegu , akurat wtedy kolobrzeg mniej mi sie podobal niz tutaj bliższe tereny. Bylo mi wtedy smutno , pamietam jak dzis - tata mial atak woreczka żółciowego . Teraz juz go nie ma. Mial tam wielkie kamienie , widzialam je po operacji, takie brazowe kulki. Poczatek wczasów byl fajny ale pozniej smutno. Bardzo go bolalo, bylam mala ale nie zapomne jego cierpienia wtedy . K

Gość gość
Olinko jak odpoczniesz to wpadnij do nas :) rozumiem cie bo mi nieraz oczy łzawią , jedno lewe wlasciwie. K

Gość gość
Nie mogl jesc drożdżowych rzeczy a w stołówce wtedy dostaliśmy drożdżówki z serem i tata zjadl a nie powinien i pozniej mama na niego krzyczała ze ja zjadl , wiedzial ze moga mu zaszkodzić bo juz wczesniej mial klopoty z tym. Raz podobno tez zemdlał z bolu . K