Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość internautka

Efekt motyla.

Polecane posty

Gość gość internautka
zawsze szczery "i w koncu emocje rusza w tany" x Albo mnie nie doceniasz, albo tylko przeceniasz siebie. :-P x gość dziś "Internautko, czytam Twoj ostatni post i chcialem serdecznie Cie prosic o przyblizenie mi zasad Twojej pisowni. Mozna by traktacik na ten temat popełnić. Materialu badawczego tu pod dostatkiem..." x Skoro "pod dostatkiem", to dajmy spokój przybliżaniu. Jeśli natomiast kiełkuje w Tobie chęć popełnienia traktaciku, to absolutnie się nie powstrzymuj. ;-) x "komentarz autora przydałby sie do skonfrontowania obiektywnych (w miare) konkluzji z intencjami "nadawcy". wiesz, taki myk komparatystyczny na miare postmodernizmu (uff, jak ja nie cierpię tych terminów)" x 1) Dlatego, że wypada? 2) Tak nakazuje regulamin? (Dobrze, że nie nakazuje pisać dysertacji z uwzględnieniem podobnych kafebełkotów (moich np.)) 3) Tak głosi pismo święte? Jeśli uważasz, że zrobiłbyś to lepiej i Ci się chce, to masz moje błogosławieństwo. ;-) x Mało Stanowczy "twierdzenie, że w ostatniej nanosekundzie życia poczuję satysfakcję z ratowania innych to już za dużo jak dla mnie" x Nawet dla mnie to brzmi groźnie, ale przecież jakieś motywy nami kierują. To jakie, możemy śmiało zostawić do rozważań innym. x "Internautko, zostawmy to, bo się nie dogadamy" x Wcale nie zamierzałam upierać się przy tym temacie. x "nadal mogę kreować się na socjopatę" x Jakbyś chciał na seryjnego mordercę, to poświęcę się dla dobra sprawy. :classic_cool: Egoistycznie. ;-) xxx Mężczyźni. Ale z Was ekspansywny gatunek. :-P

Gość gość
biedny ten tamcik

Gość gość
co tu ta cicho?

Jak cicho, to i lepiej: uszy nie męczą się od zgiełku i głowa ma szanse odpocząć ;)

"Jakbyś chciał na seryjnego mordercę, to poświęcę się dla dobra sprawy" x Seryjni mordercy mogą mi buty czyścić. Działają nad wyraz monotematycznie...;)

A jednak nie: w tył zwrot!

Gość gość internautka
"Tylko dzięki temu zaludniliśmy świat" x Nie ujmujmy zasług polityce prorodzinnej. :classic_cool: x "Seryjni mordercy mogą mi buty czyścić. Działają nad wyraz monotematycznie..." x Faktycznie, wielokrotni działają mniej monotematycznie, do tego brzmią dużo lepiej. ;-)

"Nie ujmujmy zasług polityce prorodzinnej" x Czynghis-chana?;) xxx "Faktycznie, wielokrotni działają mniej monotematycznie, do tego brzmią dużo lepiej" x Nieee... Oni działają tak samo monotematycznie tylko częściej. Przecież tylko mordują. Zero kreatywności.

Gość gość xxvv
każdy wie, kim jest seryjny morderca a czym się od niego różni wielokrotny? serio pytam

Gość gość xxvv
"Przecież tylko mordują. Zero kreatywności. " kurcze, jak byś założył agencję professional killers, to chyba nie byłoby łatwo załapać się u Ciebie do pracy No chyba, że podrasować CV jakimiś przypadkami z literatury i/lub fimu?

Gość gość internautka
Seryjnemu przyświeca jeden motyw (np seksualny). Wielokrotnemu wiele. Może zabijać z różnych powodów.

Gość gość internautka
Przyświeca motyw? Bez sensu. :-O

Gość gość xxvv
"Bez sensu" czymże to jest wobec bezsensu życia? ;)

"kurcze, jak byś założył agencję professional killers, to chyba nie byłoby łatwo załapać się u Ciebie do pracy" x Nie zdarza mi się wymagać od nikogo więcej niż od siebie. Ale fakt, nie byłoby łatwo, bo wobec siebie mam bardzo wysokie wymagania:)

Gość gość internautka
Niczem jest. ;-) Myślę nad nickiem. Ten jest upierdliwy. Mało kreatywna dziś jestem. ;-)

Gość gość internautka
"Wolałabyś, żeby motywowało przyświecenie?" x Też nie. Mamy jakieś inne opcje? ;-)

Gość gość internautka
Świetne. Jak wtedy będziesz się do mnie zwracał? "Chipsy", czy "jarmuż"? ;-)

Gość gość xxvv
"żeby motywowało przyświecenie" haha :) albo na motywach przyświecania by się usensowiło? ;)

Gość gość
"do mnie zwracał? "Chipsy", czy "jarmuż"?" może jarmużymko ty moja czipsuniu najjarmużniejszy

Gość gość xxvv
xxvv też nie jest szczególnie wygodny z tym ze ja już swój nieabstynencki nick posiadam - aktualnie w skrytce na piąte koła u wozu ;)

Gość gość internautka
"Na motywach światła" x Brzmi jak tytuł przewodnika dla nawiedzonych. Podoba mi się. ;-)

Gość gość internautka
gość xxvv Na s?

Gość gość xxvv
naświetlanie motywów motywowanie naświetleń 70 światła motywów język polski jest taki elastyczny, aż chyba się na chwilę zachwycę

Gość gość xxvv
nie na s no chyba że pomyśleć o nim stary jak świat :)