Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tajemnicza śmierć Magdaleny Żuk która wyskoczyla ze szpitalnego okna w Egipcie 2

Polecane posty

Gość gość
zamknąć ten temt

Gość gość
gość dziś Co oznaczaja te wilcze uszy? Wytlumaczy ktos? xx To coś jak jakas grupa przestępcza, niektórzy podciągają ich pod sekte bo mają taki zgubny wpływ na nowych i zastraszają ich albo ich rodziny (tu pokrywa sie ze słowami matki Kaczorowskiej, że tamta uległa wpływom jakieś sekty, zmieniła się i jest zastraszana) A te dwa palce u obu dłoni to własnie znak/symbol wilczych uszów. Jest hipoteza że na filmiku jak Marcus zasłania swój podgląd, to druga ręka pokazuje jej być może ten symbol i na to tak spanikowała, odwróciła głowe i dłonią jakby zasłoniła to co zobaczyła.

Gość gość
P********z to ty jak potluczony, czytaj czytaj az zrozumiesz, myslenie nie boli!!!

Gość gość
gość dziś W*********J STAD DOWNIE!!! - kolejny trol albo smarkacz nic nie wnoszący do tematu tylko obrażający innych, i własnie tacy robią gnojowisko z tematu

Gość gość
ja do teraz nie moge dojsc do siebie, jak pomysle co ta dzieczyna tam przeszła, jak okrutnie ja potraktowali, po prostu trzeba nie byc człowiekiem, zeby tak z drugim postąpic!!!

Gość gość
13.36 gnoj to jestes ty, spojrz w lustro!!!

Gość gość
ja się uspokoje dopiero jak ją pochowają i powiedzą co udało się wyśledzić,myślę że jej duch czuje ile osób o niej myśli i nie może leciec dalej,trzeba ją pochować

Gość gość
gość dziś 13.36 gnoj to jestes ty, spojrz w lustro!!! - tak co dziennie mówi do ciebie twoja stara :D:D:D stąd taki nerwowy jesteś fr@jerze :D

Gość gość
gosc dzis 14.55 ciebie matka przez pomylke wysrala!!!

Gość gość
14.55 gownojad jeden!!!

Gość gość
Uspokójcie się już i ten będzie mądrzejszy co nie odpisze i nie da się sprowadzić do tak niskiego poziomu

Gość gość
gość dziś ciebie matka przez pomylke wysrala!!! Rany co za patologia z ciebie :/ az przykre, że takie zakały weszły w nasz temat.

Gość gość
gość dziś ciebie matka przez pomylke wysrala!!! Rany co za patologia z ciebie :/ az przykre, że takie zakały weszły w nasz temat.

Gość gość
wiadomo ze ja wykonczyli wiec po co piszecie tu te brednie

Gość gość
sam jestes patologia!!!

Gość gość
a na końcu rozmowy telefonicznej rezydent mówi do markusa " a teraz się odp*****l"

Gość gość
16:17 ta świadek od rutka to Kamila no i to chyba ta z pelikanem po prawej,z lewej magda W sumie żadna z nich specjalnie uroda nie grzeszy :/

Gość gość
czyli one sie znaly? to niezle!

Gość gość
to i Rutek pewnie znal Magde i całe towarzystwo, teraz ich kryje bo to ziomale jego

Gość śledzę sprawę od początku
Rutek już podał rozwiązanie .załamanie nerwowe.już w samolocie.efekt traumy z dzieciństwa. Scieeeeema.wstyd Panie Rutkowski

Gość gość
cytat z komentarza: ,,Faktycznie, wszyscy zbulwersowani :-) a może głową troszkę ruszycie! W znajomych pani Kamili Izdebskiej (świadka) znajduje się Omar Abi Issa, którego wiąże się ze śmiercią Magdy Żuk i mafijną grupą z Wrocławia. Można podejrzewać, że dziewczyna była podstawiona, aby opowiedzieć o tabletce gwałtu i w ten sposób odciągnąć uwagę od prawdziwych sprawców. Pan Rutkowski ma swoje metody, może nie zawsze zgodne z Waszym sumieniem, aby wyciągnąć prawdę :-)...no ale liczy się efekt"

Gość gość
a ja wam napisze że każdy doświadczony policjant kryminalny ,po obejrzeniu rozmowy i filmików wie co tam sie stało i jak zgineła magda ,teraz jest kwestią zebranie dowodów zeby wszystko udowodnić czarno na białym i dokąd tych dowodów nie zbiorą to oficjalnie nie powiedzą ,a ze wiedzą to jestem pewna ,te nagrania juz dawno są rozparcowane, wszystkie gesty i zachowania odczytane gdzie były tasmy ciete sprawdzone ,to jest bułka z masłem dla kryminalnych,najtrudniejsze teraz to udowodnic wine oczywiście jesli nikt nie bedzie chciał w sprawie mataczyć

Gość gość
rozwiazac sprawe i ukarac winnych nie bedzie latwo bo to wszystko dzialo sie w egipcie , tam to syf kila i wszysc skorumpowani , juz kapitan Khaled o to zadba zeby nikt nie zostal ukarany

Gość gość
wiec w tym 2 szpitalu mogli ja po prostu swiadomie zabic, takie mieli zadanie i zlecenie

Gość gość
nie wiem czemu, ale mysle ze Magda mogla przezyc po tym skoku z okna, gdyby trafila do NORMALNEGO szpitala, ale tam juz z gory bylo wszystko ukartowane i MUSIALA UMRZEC wczesniej czy pozniej, NIE DALI BY JEJ PRZEZYC!!! KHALID , albo jego ludzie juz dali cynk do lekarzy, że Magda ma zginac, moze tez pomogli Ci arabowie co ja ciagle pilnowali, tam w kazdym momencie do pacjenta mozna wejsc, kazdy człowiek, niewazne lekarz czy nie, wiec co za problem jej tam cos dac w jakims momencie, jakis narkotyk, albo po prostu jak ratowali aparatura jej serce, to SWIADOMIE zrobili nie nie wystarczajaco dlugo, zeby umarla.

Gość gość
A kto ich tam sprawdzi teraz? Co oni robili i jak i czy jej swiadomie nie zabili? NIKT. Kazdy tam sie boi mafi, bo by życie stracil, jakby zaczal sypac!