Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo przyciągania... czy komuś udało się znaleźć miłość?

Polecane posty

Gość gość
Wow zobaczyłaś auto a potem je kupiłaś. Magia i czary.

Gość gość
Jwjku nie chodzi o magie i czary ani o jakieś nieswtworzone historie. Miałam pewną sumę na auto. Przeiceż moglo okazać się, że cos bedzie nie tak z tym samochodem. Tymbardziej , że w Pl Nie ma duzo takich aut. Dobra nieistotne ... ;)

Gość gość
Ja kiedyś miałam jedną trzecią sumy jaka wystarczyłaby na zakupienie atrakcyjnej klasy jacht motorowy a chciałam kupić, mimo iż mi brakowało. Szukałam 9 miesięcy! Szukajcie a znajdziecie powiedział Pan! Znalazłam! Jeszcze mi 3,5 tysia zostało!

Gość gość
Nie no poczekaj to jest kosmiczne obłędne.

Gość gość
Spodziewałam się wiecej przykładów ... ;)

Gość gość
No ale to było w czasach kiedy w pl ciężko było takie rzeczy opchnąć! Teraz to w każdym mieście 10 marin a w każdej luksusowe jachy stoją! Czasy w których ja marzyłam o jachcie dopiero budowano marinę z prawdziwego zdarzenia-to pomyślcie jakie to odległe czasy były! Dlatego marzenia trzeba mieć oryginalne żeby los nie miał zbyt ciężkiego zadania!

Gość gość
Widzę, że Ci co przyciągneli szczęście nie siedzą na kafe... Nie dziwie się .. ;)

Gość gość
Ja więcej przykładów nie podam, bo nie chcę być rozpoznana :) w internecie nie jest się anonimowym wbrew pozorom ;) polecam samemu testować PP - nawet dla zabawy. Próbować przyciągnąć coś niepotrzebnego dla testu, wtedy nie czuje się braku. Ja na początku swojej przygody z PP przyciągnęłam świadomie słynne niebieskie piórko :)

Gość gość
Kiedyś przechodziłam obok warzywniaka i widziałam tam buraki. I wiecie co się stało? Po miesiącu kupiłam je.

Gość gość
Dobra ludzie,,, ja pytałam poważnie. Buraki kupiłaś cudownie.. Fajnie, że tak Ci sie nudzi że komentujesz...

Gość gość
Hejterzy są wszędzie :) już się nauczyłam w życiu, że ludzie nie umiejący zastosować PP dla własnych korzyści negują wszystko co mówię. Zazdrość to jedna z najgorszych emocji, która nie przyciąga nic dobrego, przyciąga jeszcze więcej zazdrości czyli nadal jest im gorzej niż tobie ;) jeszcze nie raz spotkasz się z agresją w życiu bo tobie się udało wiele rzeczy, a jedynym osiągnięciem koleżanki jest kupno buraków :D i tak już będzie zawsze bo ci ludzie sami się nakręcają i jedyne co dostaną od życia to.. więcej buraków :D Nie odpisuj nawet na takie komentarze, bo po co sobie psuć nastrój :) Ja już lecę, idę na kawę z przyjaciółką, później zakupy i poszukiwanie nowych ubrań na lato, a wieczorem romantyczna kolacja... ;) życzę wszystkim miłego dnia i powodzenia :)

Gość gość
Dobranoc.

Gość gość
A co jak mu nie stanie?

Gość gość
Ja p rzyciagnelam kiedyś wiedziałam ze będę mieć przyjaciółkę i teraz mam tak jak prawo jazdy samochód a nawet pracę czasem nawet ubrania czy inne rzeczy a co do miłości nie udało mi się jeszcze przyciągnąć

Gość gość
Ja kiedyś przyciągnęłam obiad. I teraz mam codziennie.

Gość gość
obiad, buraki,,, super ;)

Gość gość
Patrzę na zegarek a tu 12:03 normalnie nogi się pode mną ugięły bo tak właśnie myślałam że jest coś koło tego.

Gość gość
fest nudne życie macie, że chce sie Wam pierdoły odpisywac