Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wogule nie czuje ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, chce się poradzić. Jestem w 7tyg ciąży , u lekarza byłam ponad dwa tyg temu (był pęcherzyk ciazowy) nast wizyta także za dwa tyg. Ja wgl nie mam zadnych objawów ciąży, czy to normalne? Nie mam mdłości, nie wymiotuje, kompletnie nic. Czy któraś tez tak miała?

Gość gość
Zacznie sie ok 9tyg.

Gość gość
Tak, ja tak miałam. Przez całą ciążę ani razu nie wymiotowałam, nie bolały piersi, zero mdłości, nogi nie puchły itp.

Gość gość
No to trochę mnie pocieszylyscie .. :) oby tak było

Gość gość
A jaki mialyscie poród, ja też się dobrze czuję i boję się przez to porodu

Gość gość
W ogóle:o

Gość gość
Co to za słowo "wogule" ? Dwa byki w jednym słowie.... a większość nawet tego nie zauważyła. Niektórzy to chyba W OGÓLE nie czytają i robią później błędy ort :)

Gość gość
Ja tak miałam ale do czasu. Dzień po tym jak myślałam czy to normalne to zaczęly się mega mdłości,nawet zaslablam w pracy. Tak więc nie wywołuj wilka z lasu :) to było ok 8 tc, wcześniej się czułam jak zwykle

Gość gość
Może to głupio zabrzmi, ale byłabym spokojniejsza ze jest z dzidzia wszystko ok.. :)

Gość gość
No niestety my kobiety już tak mamy ( przynajmniej ja tak mam ) że czekasz na usg najpierw potwierdzające akcję serca a potem to w 12 tc jak na zbawienie.ten czas oczekiwania się dla mnie wlokl w nieskończoność. Potem jak już poczujesz ruchy dziecka to wyluzujesz. A martwić się o ciążę w większym lub mniejszym stopniu to pewnie będziesz do końca, to niestety tak już jest.

Gość gość
Tak to już jest, może u Ciebie zacznie się później albo będziesz szczęściarą i Cię ominie. A martwić się będziesz cały czas tak jak ktoś wcześniej napisał, ale jak już maluch się urodzi to też i tak do końca życia

Gość gość
No to jest prawda tym bardziej po jednym poronieniu siedzę cały czas jak na szpilkach

Gość gość
Wogule - wow dwa byki w jednym wyrazie :o

Gość gość
No i co ze dwa byki? Się znalazły uczone z polskiego :o masakra

Gość gość
To co bys wolala wymiotowac miec plamienia zgage bole np brzucha? Ciesz sie ze to Cie omija a nie narzekasz. Bys miala np plamienia tez bys narzekala co zrobic. Niektorym nigdy nie dogodzisz. Ja przez cala ciaze zero objawow oprocz rosnacego brzucha i pozniej ruchow dziecka i sie cieszylam z tego . A corka zdrowa jak ryba.

Gość gość
A jak by napisala ze 2+2 to 5 i ktos by napisal ze to zle to tez bys tak zareagowala - i co z tego ze 2+2 =5 to zle , sie znalazly uczone z matematyki, masakra

Gość gość
Po co się czepiacie pisowni jak dziewczyna ma inny problem... Poszukajcie sobie fora o ortografii i tam się udzielajcie

Gość gość
To problemy zwalniaja od poprawnej pisowni? Wogule to az boli , bije, razi po oczach

Gość gość
Dołączam się i ponawiam, ja także jestem w ciąży 8tc i kompletnie nic mi nie jest, a jestem juz po dwóch poronieniach. Czy mam się martwić brakiem objawów? Wizyta u lekarza w nast srode

Gość gość
Cieszcie sie dziewczyny! Ja jestem w 7 tyg 6 dniu i trudno mi wyjsc z domu z powodu mdlosci i wymiotow. A bol piersi w biustonoszu jest straszny :(

Gość gość
ja wogole nie czulam,2 moze 3 razy mialam mdlosci a tak cala ciaze czulam sie super

Gość gość
Ja tez nie czułam, a juz blisko 8 mieląca. Żadnych wymiotów, żadnych bolących piersi, az do teraz nie urosły mi ani troche, żadnych spuchniętych nóg ( choć na to odpukać jeszcze jest czas)... Ruchy dziecka tez nie za mocne, gdyby nie rosnący brzuch i troche niewygody w poruszaniu sie czy spaniu, nie czułabym ze jestem w ciąży. Zgagi tez nie mam. Tak, ze nic sie nie bój, może byc i tak.