Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ma na celu zwlekanie z malzenstwem i dziecmi do 35tki i dalej?

Polecane posty

Gość gość
Słuchajcie dziewczyny, nie dawajcie Polakom, nie dawajcie d**y Polakom. No bo co te brudasy mogą wam zaoferować prócz tych ich obwisłych brzuchów, obślizgłych ciał i śmierdzącej spermy i śmierdzącej japy. A taki Murzyn albo Arab? A, to jest co innego dziewczyny słuchajcie. Zazwyczaj jak przyjeżdżają do Polski Murzyni albo Arabowie to są ludzie z zamożnych rodzin z Afryki czy tam z Arabii właśnie, wykształceni, tak więc wiecie, oni mogą Wam coś zaoferować, jakiś awans cywilizacyjny, a Polacy co Wam mogą zaoferować? Podarte gacie i te ich śmierdzące mordy? A Murzyn czy Arab słuchajcie, ciała mają napięte, oni wyglądają jak dzieła Fidiasza, jak Apollini, rozumiecie? Same mięso na nich, skóra napięta, pory niezatkane, pachną świetnie. Jak się Arab albo Murzyn nawet nie umyje przez miesiąc to, Polak to śmierdzi zaraz po umyciu, a Arab czy Murzyn zawsze pachnie takim piżmem jak jest brudny. Tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, bo białasy to śmiecie, dawajcie czarnym, dawajcie Arabom. Tak więc wiecie, i dzieci będą ładniejsze, i te ich zęby, i w ogóle, i siła fizyczna... przecież taki Arab czy taki Murzyn to Polaczka napie**oli i Polaczek nawet nie będzie wiedział gdzie on ma spie**alać, zniszczy białego śmiecia błyskawicznie. Ja wiem, bo sam jestem czarny, tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, dawajcie tylko czarnym i Arabom, to jest po prostu przyszłość dla Was, rozumiecie? A najlepiej jakby te skuhwysyny białasy się na to patrzyły, to dla nich będzie taka męka, że jak ten czarny czy Arab śmie Was brać od tyłu, ale ja wiem że Wy to lubicie, dlatego dziewczyny jeszcze raz: nie dawajcie białym śmieciom, dawajcie czarnym i Arabom.

Gość gość
12: 03 wyłącz te brazylijskie seriale i trochę mniej poezji a więc prasy codziennej. Jestem kobietą i śmieszą mnie takie nie życiowe "rusalki biegające po łące "

Gość gość
mówiłam ci już s*******laj z arabami

Gość gość
12.10 ale ja nie jestem lesbą ,sorry ,gusty bab mnie nie interesują

Gość gość
prasy codziennej? to pewnie lubisz być otumaniana masowym gównem dla publiki?

Gość gość
Mój ten sam wpis pierwszy dodałam przed chwilą i nie chcę mi się pisać dwa razy a ten jest jeszcze w innym topiku zakaz kopiowania : Ja wolę obcokrajowca nie araba i nie murzyna ale np takiego angola albo duńczykafa po ślubie z polakiem co mnie czeka zero pomocy on pracuje i dupczy na lewo i prawo a ja k**wa głupia ''dobra kobieta'' z trójką dzieci i w domu przez 10 lat jak nie lepiej.Nie dziękuje polacy obarczają inne nację a sami nie są lepsi co wy robicie ze swoimi kobietami dumne patriotki i kury domowe które własnego swego życia nie wykorzystały ale za to ich dzieci będą mieć wolną rękę i się wyszumią.Chore podejście polaczki macie jesteście chuuujowi a autor chyba to napisał żeby was sprowokować i dobrze wsumie,bo wy jesteście polaczki a polacy to katolickie ścierwa

Gość gość
gość dziś Nie miałabym nic przeciwko takiemu Panu jak ten tutaj. Prawdziwa głowa rodziny. Oczywiście nie fajnie ze zdradza ale jakbym się nigdy nie dowiedziała to jakoś bym to przeżyła. Czy lepszy jest taki milutki, który cię rozumie, jest delikatny ale nigdzie pracy nie może znaleźć a całe dnie spędza grając na konsoli? xxx No tak, typowa kato-talibanka. Zawsze wybiera między mniejszym złem, bo oczywiście albo zdrajca albo nierób, a nie przyszło ci do głowy że są fajni, pracowici faceci, którzy nie zdradzają? no ale co takie pomiotło bez szacunku do samej siebie może o tym wiedzieć. Ty nawet marzyć o tym nie możesz, bo to grzech, bo nauczyli cię, że jesteś nic nie warta, na nic więcej nie zasługujesz i musisz zadowalać się jakimiś półśrodkami dlatego z taką czułością piszesz o tym "panu" ktorego byś wolała, bo przyniesie pieniążki, bo zarobi na rodzinę - doprawdy tanio swoją d..pę jesteś w stanie sprzedać, tak taniego kur/wiszona już dawno nie widziałam za pieniążki nawet ze zdrajcą można siedzieć i dzieci rodzić. Prawda jest taka, że zdrowa kobietę zwyczajnie brzydzi taki obleśny typ.

Gość gość
ja tu bronie bezdzietnych ale akurat mój Polak jest najlepszy

Gość gość
gość dziś Mój ten sam wpis pierwszy dodałam przed chwilą i nie chcę mi się pisać dwa razy a ten jest jeszcze w innym topiku zakaz kopiowania : Ja wolę obcokrajowca nie araba i nie murzyna ale np takiego angola albo duńczykafa po ślubie z polakiem co mnie czeka zero pomocy on pracuje i dupczy na lewo i prawo a ja k**wa głupia ''dobra kobieta'' z trójką dzieci i w domu przez 10 lat jak nie lepiej.Nie dziękuje polacy obarczają inne nację a sami nie są lepsi co wy robicie ze swoimi kobietami dumne patriotki i kury domowe które własnego swego życia nie wykorzystały ale za to ich dzieci będą mieć wolną rękę i się wyszumią.Chore podejście polaczki macie jesteście chuuujowi a autor chyba to napisał żeby was sprowokować i dobrze wsumie,bo wy jesteście polaczki a polacy to katolickie ścierwa X '' polacy obarczają inne nację a sami nie są lepsi co wy robicie ze swoimi kobietami dumne patriotki i kury domowe które własnego swego życia nie wykorzystały ale za to ich dzieci będą mieć wolną rękę i się wyszumią'' dobrze ujełaś/eś to ;) nowe pokolenia mają za dobrze ale z drugiej strony prócz tego niby kurestwa mają wolność chodź ta wolność dalej jest katowana przez pseudokatoli i tych właśnie patriotów

Gość gość
Każdy zdradza więc co mi po tym że wybiorę takiego który lepiej się ukrywa. Podejrzewam że ten Pan w oczach jego żony też może być idealnym mężem bo ona o wielu rzeczach nie wie. A singielka która daje za drinka to wyżej się ceni?

Gość gość
a to wy jak macie wolnośc to zaraz musicie się k***ić ,nie macie swojego móżgu zawsze jakiś system musi was trzymać w ryzach?

Gość gość
W dzisiejszych czasach kobieta wyzwolona to suka,szmata itd.Nie!Polacy lubią tak nazywać kobietę która ma własne zdanie.I to jest bolesne że pomimo 21 wieku w PL dalej panuje taki ciemnogród.Telewizja,marsze i muzyka.Z jednej strony dobrze że nie chcemy wejść do UE a nasi Rodacy dbają o nas a my o nich.Lecz z drugiej strony zauważyłam że ten kraj to jedna wielka skrajność.Typy leczące się ''dobrymi kobietami'' i złe kobiety które są dobre ale źle robią.Przyjeło się że to kobiety mają wszystko robić i być ogarniętę,a kobieta która me lekko inne poglądy to według was feministka,suka,szmata czy jeszcze gorzej.Proszę,polacy i polaczki,uspokujcie się.Każdy ma prawo mieć własne zdanie a wy nie macie prawa go zwyzywać.Jest 21 wiek i jest cywilizacja.Nie nawiazujcie imprez i kobiet które mają zdanie do k******a bo to jest idiotyczne :( Weganie czy inni ludzie to ludzie,nie poruszam tu kwestii orientacji.Nie oceniajcie ludzi bo wam się oberwie po dupsku nie raz.POKORA,WIĘCEJ POKORY I SZACUNKU DO INNYCH.Polsko!Schowaj się i uspokój.Bo oprócz waszego Bóg Honor Ojczyzna nic sensownego tu nie widzę prócz upokarzania kobiet w muzyce i zakazów.Przykro że ten kraj dalej nie jest ucywilizowany a każda nowość to dla was głupstwo i k******o ...

Gość gość
ja spływam skoro kosiarza nie ma ,był żródłem niezakłamanej informacji ,dla mnie jesteście wszyscy fikcją która mnie nie dotyczy ,a tak w ogóle mam uczulenie na baby ,dzieciate bezdzietne singielki czy inne ,wszystkie ,na samców też ,czekam na kosmitów ,i na piaty wymiar :-)

Gość gość
A singielka która daje za drinka to wyżej się ceni? xx a nie interesuje mnie jak ona się ceni, nie o tym mówimy i ja nigdzie takich postaw nie bronię osobiście uważam że to jej sprawa i nie dorabiaj sobie teraz cebularo ideologii do singli, bo te singielki dające za drina to wymyślili kato-talibowie i wyborcy PISuarów. Znam kilkanaście singielek i jakość nie widziałam żeby za drina dawały a szacunek mają większy na pewno do siebie niż ty chora miotło

Gość gość
dobrze zwlekać,trzeba się bawić i zwiedzać, żyć :) dzieci potem

Gość gość
gość dziś a to wy jak macie wolnośc to zaraz musicie się k***ić ,nie macie swojego móżgu zawsze jakiś system musi was trzymać w ryzach? xxx żonatym facetom wolno się bawić a wolnym kobietom nie? bo to jest kur/wienie od razu? ale masz ból dooopy katolicki kretynie. idź sobie radia ma RYJA posłuchać

Gość gość
kretynko zapyziała pisałam o wszystkich ,ide bo mam uczulenie na baby ,

Gość gość
kobiety żyjcie wolno i nie pokazujcie każdemu swoich poglądów bo tacy debile was obraza,ja mam super kobiete co no powiem nie jest swieta wogule,ale planuje z nia przyszlosc a na chwile obecna bawimy sie i kocham ja,jest inna niz te wszystkie cnoty nie wydymy :P

Gość gość
to ją podrzuć kosiarzowi ucieszy się ,sorry ,to wredne było

Gość gość
Pewnie "wogule" bym się ucieszył. Witaj moja fanka o czym porozmawiamy? I czy mam być szczery czy pełny konwenansow, uroczo miły?

Gość gość
to ja jestem fanką? a ty jesteś ten co kosił trawnik ?

Gość gość
Up

Gość gość
Tak, zrozumiałem tego kosiarka. Chociaż trudno uwierzyć że mam fanka.;) tutaj.

Gość gość
jakiś jesteś dziwny gadasz jak arab,piłeś coś?

Gość gość
Nie. W ciągu dnia nie pije.

Gość gość
Poza tym o co chodzi z tym arabem? Mógłbym swoje tezy przedstawić w trochę mniej radykalny sposób ale meritum się nie zmienia.

Gość gość
po prostu odmiana rzeczowników była nieprawidłowa ,znam twoje wstrętne poglądy ,musze iść kosić trawnik:-)

Gość gość
A ty zaczynasz zdania z małych liter. ;) Południe to najgorsza pora na koszenie trawnika.

Gość gość
Tematy takie jak ten są zakładane tylko po to żeby wywołać gó*wnoburzę. Każdy i tak będzie żył jak chce i jak mu pasuje, a wam nic do tego. Marnujecie życie na przekrzykiwanie się o bzdury.

Gość gość
Niektórzy wszędzie widzą marnowanie życia. Ot taka dyskusja jak każda inna.