Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ma na celu zwlekanie z malzenstwem i dziecmi do 35tki i dalej?

Polecane posty

Gość gość
no a z czym ty masz niesprawiedliwie,pewnie jesteś pracoholikiem i tak

Gość gość
Nie warto zadawać bólu więc to ukrywam. Myślę że kobieta jest wstanie to szybciej wybaczyć. Tak wiem niesprawiedliwe, nie feministyczne i takie tam, ale doświadczenie życiowe mówi mi że kobiety częściej przymykają oko na zdrady faceta.

Gość gość
cos mi tu nie pasuje ,u was nie ma milosci ,

Gość gość
Tak, ja pracuje martwię się o byt rodziny, chciałbym zabezpieczyć jakoś dzieci na przyszłość itp. Nie uważam że jakoś to bardzo niesprawiedliwe ale fakt faktem. Z kolei moja żona może pozwolić sobie na luz, na realizowanie swojego hobby czy chociażby to że ma masę wolnego czasu. Więc nic nie znaczący seksik z obca kobieta to jeszcze nie koniec świata.

Gość gość
Wszedłem tu z ogólnego z ciekawości hehe bo właśnie dopiero teraz ok 40stki zostalem dumnym ojcem, nie czytałem od początku ale powiem ci jedno chłopie: ty nie masz żadnej żony! To jest pierzenie typowego stulejarza, który wyglądem, ambicjami i inteligencją przypomina zdechłą rybę, siedzi zakompleksiony u mamusi na garnuszku a wymagania i wyobrażenia ma że klynkojta narody! Ty siedzisz sam i walisz konia w poduchę przecież to na kilometr widać! Żadna baba by z tobą nie wytrzymała i żadna by na ciebie nawet nie spojrzała więc wymyślasz sobie typowo samcze scenariusze na temat życia, którego nie masz. Tacy zawodowi stulejarze zawsze mają mniemanie o sobie jak stąd to USA, jada seksizmem,aż miło, a po nocach płaczą i dziwią się dlaczego żadna kobieta ich nie chce! Kurwa znam takich przynajmniej trzech i wypisz wymaluj TY

Gość gość
wcale nie tak łatwo znaleźć kochanke,

Gość gość
no nie wiem,on mi kogos przypomina ,lubił porozmawiać

Gość gość
Przede wszystkim o co kurna chodzi z tym stulejarzem. Przecież to prosta w wyłączeniu choroba. Mógłbyś napisać o mnie różne rzeczy ale po co te stulejarzu. Po drugie tutaj jesteśmy anonimowi a co za tym idzie szczerzy, w normalnym świecie wielu z tych rzeczy głośno bym nie powiedział.

Gość gość
nie dorabiaj sobie ideologii do twojego kure/stwa męska dziw/ko o tak!!! wiele miałaby do stracenia twoja żona hahaha nie rozśmieszaj mnie :o pamiętaj że tak jak ty ją oszukujesz tak ona może oszukuje ciebie i oboje nie dopuszczacie tego do siebie :) tylko dzieci szkoda, bo wiadomo wenery nie śpią :o

Gość gość
Synek nie p*****l ino pomóż omie i mamie podłogi pomyć już żech ci powiedzioł roz!

Gość gość
nie wyganiaj mi rozmówcy ,już się kłóciliśmy teraz rozmawiamy

Gość gość
I to są przykładni mężusiowie polaczki :D Skończcie pierdolić o feministkach bo nie dziwię im się za to co odpierdalają.Z resztą Polska może i silna ale wasze rozumowanie jest taki popieprzone że nie można tego określić.Nie warto się żenić z mężczyznami,zwłaszcza z polakami którzy mało mają do zaoferowania.Nie ma co komentować wolnych kobiet,dobrze robią po co mają kurwa jeeeebana mać cierpieć?Dziecko w wieku 30 lat jest dobre ale nie zencie sie kobiety bo mężczyźni mają za wysokie ego i podwładnych szukają

Gość gość
kobiety tez są często poligamiczne,znam przystojniaczka który zaspokaja smutne żony

Gość gość
Synek jak nie wiesz co to jest mentalny stulejorz to jo cie nie byda uświadomioł Jak ci sie sypnie fusisko to mogymy pogodać a tero migiym do matki!

Gość gość
Niech będą co to wybrzydzona ma być bo miała kilku a mężczyzna może?Nie wydaje mi się kobieta ma prawo zachowywać się jak mężczyzna i być przy tym dziewczęca i kobieca znam takie

Gość gość
hahahaha ślązak rozje/bal system :D leżę i kwiczę ze "stulejarza"

Gość gość
ja właśnie miałam wyciągnąć wnioski i zaapelować ,żeby rozmnażać się TYLKO jak strasznie chcecie ,bo panowie zrobią was w balona,będzie kasa na rodzine ale będą inne laski w tajemnicy,on mówi za siebie i za kolegów,zresztą ja swoje też wiem,mleczarki czeka zdrada w większości ,jak nie chcecie dzieci cieszcie się bo będziecie niekobiece nieuległe trzeba was pilnować i automatycznie uwaga kieruje się na was ,bo jesteście nie zdominowane

Gość gość
muszę jeszcze raz obejrzeć seksmisje

Gość gość
gość dziś a mnie nie zależy żeby być akurat w twoich oczach dziewczęca i kobieca. To nie jest mój życiowy priorytet zeby jakieś szambonury uważały mnie za kobiecą albo i nie :o Żyję dla siebie i jeżeli wam się wydaje, ze w tych czasach kobiety nie myślą o niczym innym jak tylko o tym jak być kobiecymi, seksownymi dla facetów i jak im dogodzić to jesteście w dużym błędzie i zyczę dużo szczęścia w szukaniu drugiej połówki - przyda wam się to szczęście bo na nic innego nie liczcie skoro nie macie nic do zaoferowania jak tylko postrzeganie kobiecości :o

Gość gość
Zadaj sobie pytanie czy męskim będzie facet która zachowuje się jak kobieta. Bo ja uważam że kobieta zachowując się jak facet w życiu kobieca nie będzie.

Gość CZYTAJ
zgadzam się nie żeńcie się :D jesteście zawsze kobiece,nie słuchajcie wypocin jakiś polaczków bo oni tylko o dzieciach myślą a większa połowa żeni się z wami tylko dla dzieci i tak z pokolenia na pokolenie nie wiem co to za błędne koło ale współczuję im bo nie po to się urodzili żeby pół życia poświęcić na kolejne rodzimy się po to żeby coś przeżyć a potem dzieci mieć a oni i tak oszukują kobiety mam kumpli i wiem co robią chodź to jest często nie zawsze ale jest dobre kobiety uspokujcie się nawróćcie się i bawcie

Gość gość
11:24 dokładnie tak! panie wyciągnijcie wnioski! nie dajcie się zdominować

Gość gość
gość dziś a ty dalej swoje narcyzie? Już ci powiedziałam, że wisi mi to jak mnie postrzegasz mogę być dla ciebie nawet i Mariuszem Pudzianem, bo ty nic dla mnie nie znaczysz. Mialam kilku kochanków w życiu, nie zgodziłam sie na ślub, zarabiam tyle co mój facet, nie siedziałam z dzieckiem bóg wie ile tylko po paru miesiącach wrociłam do pracy bo kariera jest dla mnie ważna, myślę o sobie, dbam o siebie, nie jestem kurą domową, obowiązki dzielimy, a jak mój facet stwiedził, że sie nie wyrabiamy to zatrudniliśmy milą emerytkę doprowadzenia domu i wiesz co? mój facet cały czas za mną biega i mnie zdobywa więc dla ciebie mogę być nawet i terminatorem pajacu :D

Gość gość
Kobiety nie żeńcie się bo mężczyźni to królowie życia będą pomiatać i dogryzać.Oni chcą dzieci i dzieci i po to z wami są zazwyczaj a wasze rospuszczone dzieci mają tatusia a wy jesteście w tle to nie jest straszenie ani groźba tylko szczera prawda a po co jest ta muzyka w rapie że dobre kobiety że to sramto nie sugerujcie się patriotycznym krajem bo to wam spierze mózg!!!''jedne wolą róże inne na róże wolą tańczyć'' taki durny tekst z rapu a może ona woli róże a czasami lubi potańczyć nie sugerujcie się tym i p********e komerche i polskie wypociny waszych przodków spiorą was mózg i nie bądźcie za nowoczesne najlepiej bądźcie sobą i uważajcie na mężczyzn imprezujcie dużo i zwiedzajcie i uczcie się dokształcajcie się a po 30 myślcie o dziecku i nie trzymajcie cnót do ślubu bo wasz mężczyzna ma was kochać za to jakie jesteście a nie za to że jesteście czyste i tak jest ryzyko że was zdradzi więc drogie kobiety nie słuchajcie obłąkanych katolikow tylko róbcie swoje i miejscie chodziasz kilka zasad a reszte p********e

Gość gość
ciekawe mnie zdominować się nie da a mój też za mną biega

Gość gość
apel do polek!nie dawajcie polakom! co te brudasy mogą wam zaoferować oprócz śmierdzącego ciała i śmierdzącej spermy :(

Gość gość
Ale my wiemy że wy w dzisiejszych czasach nie myślicie o tym żeby być kobiecymi...........ok, wasz wybór. Tylko nie wyzywajcie tych które nadal chcą być kobietami i nazwijcie się jakoś inaczej .

Gość gość
ja jestem bardzo kobieca i opiekuńcza ,dla Niego :-) czy to wystarczy?

Gość gość
no i będzie biegał, bo się nie dalaś zdominować tak jak ja.

Gość gość
Słuchajcie dziewczyny, nie dawajcie Polakom, nie dawajcie dupy Polakom. No bo co te brudasy mogą wam zaoferować prócz tych ich obwisłych brzuchów, obślizgłych ciał i śmierdzącej spermy i śmierdzącej japy. A taki Murzyn albo Arab? A, to jest co innego dziewczyny słuchajcie. Zazwyczaj jak przyjeżdżają do Polski Murzyni albo Arabowie to są ludzie z zamożnych rodzin z Afryki czy tam z Arabii właśnie, wykształceni, tak więc wiecie, oni mogą Wam coś zaoferować, jakiś awans cywilizacyjny, a Polacy co Wam mogą zaoferować? Podarte gacie i te ich śmierdzące mordy? A Murzyn czy Arab słuchajcie, ciała mają napięte, oni wyglądają jak dzieła Fidiasza, jak Apollini, rozumiecie? Same mięso na nich, skóra napięta, pory niezatkane, pachną świetnie. Jak się Arab albo Murzyn nawet nie umyje przez miesiąc to, Polak to śmierdzi zaraz po umyciu, a Arab czy Murzyn zawsze pachnie takim piżmem jak jest brudny. Tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, bo białasy to śmiecie, dawajcie czarnym, dawajcie Arabom. Tak więc wiecie, i dzieci będą ładniejsze, i te ich zęby, i w ogóle, i siła fizyczna... przecież taki Arab czy taki Murzyn to Polaczka napierdoli i Polaczek nawet nie będzie wiedział gdzie on ma spierdalać, zniszczy białego śmiecia błyskawicznie. Ja wiem, bo sam jestem czarny, tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, dawajcie tylko czarnym i Arabom, to jest po prostu przyszłość dla Was, rozumiecie? A najlepiej jakby te skurwysyny białasy się na to patrzyły, to dla nich będzie taka męka, że jak ten czarny czy Arab śmie Was brać od tyłu, ale ja wiem że Wy to lubicie, dlatego dziewczyny jeszcze raz: nie dawajcie białym śmieciom, dawajcie czarnym i Arabom.