Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradził po 5 latach bo nie chciałam analu

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - Twój mąż jest w porządku gość :).

Gość gość
16:52 :) Myślę że wcale nie jest odosobnionym przypadkiem, za dużo uogólnień rządzi na tym kafe, tu przychodzi mało szczęśliwych i zdrowych osób. Ludzie po prostu z nudów lub ciekawości lub spaczenia wymyślają 'nowości' i wmawiają wszystkim, że musi być to normą. Przecież wszyscy wiedzą że seks analny był typowy dla homoseksualistów, czy to oznacza że wszyscy mają to lubić? Jeśli ktoś lubi niech znajdzie swoją połówkę z tym samym myśleniem i niech żyją i używają szczęśliwie. Gdy ten typ seksu się znudzi za chwilę będą wmawiać że seks w ucho lub pępek jest niezbędnym elementem życia seksualnego.

Gość gość
Właśnie przez takie głupie dziunie faceci chcą coraz więcej wbrew temu co chciałaby kobieta. Jak tak dalej pójdzie to niedługo pozwolicie sobie im sr**ć na siebie żeby tylko nie odeszli. Po co to robicie? Nigdy nie zrozumiem bab ktore włażą w d**e facetowi i pozwalają mu na wszystko czego on sobie zażyczy żeby tylko nie polazł. Miałam takiego dupka i dziękuję za takich. Mam teraz takiego ktoremu ani ja w d**e nie musze włazic zeby był tylko zadowolony ani on mnie i wreszcie jest ok. Ludzie troche wlasnego zdania i szacunku do siebie wypadało by mieć.

Gość gość
rzecz chodzi o inteligencję emocjonalną. Pytałaś partnera co chce i rozmowa jak piszesz zeszła na temat analu ale widocznie mówiłaś o tej formie seksu z taką niechęcią, którą dało się wyczuć, że on nie miał odwagi powiedzieć, że czasami na temat takiego seksu fantazjuje i wolał "zracjonalizować" to mówiąc, że to raczej nieeleganckie, zwierzęca i może sprawić ból i doszedł do wniosku, że lepiej jak zrezygnuje. Nie wzięłaś jednak pod uwagę, że seks to rzecz, która rozgrywa się w emocjach i popędach a nie przede wszystkim w racjonalnej rozmowie. No i stało się. Poznał dziewczynę skłonną pójść dalej niż ty. Gdybyś starała się inaczej odczytywać jego potrzeby seksualne to dowiedziałabyś się, że ma ochotę na coś bardziej pikantnego niż wyrozumowany seks podzielony na be i cacy. Podejście do seksu w rozmowie rozgrywa się inaczej. Ustalasz przede wszystkim to, na co nigdy nie zgodziłabyś się - czyli seks z wieloma partnerami na raz, z psem lub koniem itp, bicie, poniżanie. Co do reszty - mówisz, że na razie do tego nie dojrzałaś ale może kiedyś tak. Anal nie jest niczym szczególnym ale jako facet wiem, że czasami fajnie jest wejść w ten mroczny otworek. I masz - ona ci go skusiła na lepszy oral i dupkę ...

Gość gość
gość dziś oraz 17.12- zgadzam się z Wami 100% !!! Pozdrawiam. Mądre z Was kobiety :):):).

Gość gość
16:59 Jezeli dla ciebie zabawa seksem wiaze sie z nuda lub ze spaczeniem to wspolczuje twojemu partnerowi. I zanim bedzie sie wiedzialo czy sie lubi czy nie to trzeba sprobowac.....typowy dla homo? ksiadz tak powiedzial? :))) Seks analny z wyczuciem potrafii zafundowac taki orgazm, ze nawet ci sie nie snilo pewnie...a taki orgazm sie raczej nie znudzi ;)

Gość gość
Zaproponuj żeby facet najpierw sam nadstawil swój zadek, ciekawi mnie skąd faceci lubujący się w analu wiedzą co dokladnie czuje partnerka? I skad ich przekonanie ze to zaden dyskomfort. Powinni najpierw każdy po kolei przechodzić to samo z wibratorem we wlasnej dziurce jeśli wpadną na taką propozycję :)

Gość gość
18:19 A skąd taki wniosek ze brak zabaw w seksie? O niczym takim nie bylo mowy :) Była mowa jedynie o tym ze anal nie musi być żadna norma obowiązującą tylko dlatego ze ktoś to lubi. Czytaj ze zrozumieniem :)

Gość gość
Ona mi go skusiła. Super. Rozmdwiałamz narzeczonym. Powiedziałdm, że o wszystkim wiem i niech się nie wypiera tylko powie prawdę. Na początku mówił że nic nie było. Jak przytoczyłam kilka smsów powiedział, że spał z nią, nie potrafi powiedzieć ile razy. Powiedział że mnie kocha, nie wyobraża sobie że to koniec, że tamto to tylko seks i ciekawość, że nic do niej nie czuje. Znają się od września. Powiedział że żałuje że nie wyobraża sobie beze mnie życia, że będzie o nas walczyl. Wyrzuciłam go za drzwi

Gość gość
18.29- " Wyrzuciłam go za drzwi " x Dobrze zrobiłaś! Niech nie wraca.

Gość gość
On cały czas dzwoni i pisze: że żałuje, przeprasza, nie może beze mnie żyć, tamto to tylko sex. Na prawdę dla faceta to nic? Ja bym go nigdy nie zdradziła

Gość gość
Autorce tylko powiem że bardzo dobrze zrobiła wyrzucajac go za drzwi. Zdrada to zdrada. Jak raz zdradził i wybaczysz to potem też zdradzi (tak są wyjątki od reguły) bo wie że znów wyblaga wybaczenie. Jeśli chodzi o anal. Cóż sama byłam przeciwniczka ale pogadalam z facetem i teraz raz na jakiś czas się zgadzam. Tak przestawilam mu swój punkt widzenia i tak dalej ale kieruje się jedną zasadą w życiu warto wszystkiego spróbować choćby raz. Ja się zgodzilam i cóż nie żałuję. Ale to zależy od faceta. Mój jest mega delikatny i przedewszystkin dba wtedy o mój komfort i samopoczucie.

Gość gość
A to jeszcze ja z post a 21:45. Spytalam mojego faceta (też jesteśmy razem 5 lat) czy gdybym Nie zgodziła się na anal to czy by mnie zdradził. Odpowiedział ze czekalby aż się zgodzę w ostateczności za kilka lat poszedlby do dzi**ki (to tylko usluga bez jakichkolwiek uczuć)

Gość gość
Facet napatrzyl się na filmiki i też chciał. Aleź to dziecinne I niedojrzałe. A stawiać jako warunek, że jak nie, to pójdzie do dzi/wki, to dopiero dno. Kobiety , szanujcie się i gońcie zboczenców.

Gość gość
Do gościa wczoraj to o dziwce to chyba do mnie pijesz. Powiem ci tylko tak jest wielka różnica (przynajmniej dla mnie) jeśli facet okolo 30 w zdrowym i szczesliwym zwiazku idzie do d***** a co innego gdy facet 65+ idzie na d******* Bo sorry ale gdybym ja w wieku 60+ nie była w stanie go zaspokoić to tak sama dałabym mu jeszcze kasę na dziwke. Bo wole aby poszedł do d***** a nie znalazł sobie kochankę.

Gość gość
Niespecjalnie rozumiem te oburzenie. Co chwilę czyta się tu babskie usprawiedliwienie skoków w bok typu "nie dawał mi w związku tego co potrzebowałam więc znalazłam takiego który mi to daje" i takie teksty zbierają wasze pełne zrozumienie i akceptację. Co więcej, utwierdzacie panienki że dobrze robią bo przecież im się nalezy. Więc teraz poproszę... morda w kubeł.

Gość gość
wczoraj tylko zbok preferuje taka dewiacje

Gość gość
Ja nie rozumiem jak mozna brac czlonka do buzi przeciez to jest obrzydliwe

Gość gość
ja nie rozumiem jak mozna brac czlonka to buzi przeciez to jest obrzydliwe i wstretne

Gość gość
Wiecie ile zarazków facet z waszego dupska wyciąga? Przecież tam wszystkie grzyby i escherichia coli. Ja kiedyś to paskudztwo chyciłam i musiałam brać nawet autoszczepionke bo żaden inny lek nie pomagał. Dziękuję,więcej nie skorzystam. A ile wstydu się najadłam bo gdzie nie poszłam z tymi wynikami to jakbym na twarzy miała napisane anal.

Gość gość
po seksie analnym nie bedziecie trzymać kupy

Gość gość
gość dziś -"po seksie analnym nie będziecie trzymać kupy" X Dokładnie tak. Puszczają tzw. "zwieracze" i wszystkie miłośniczki anala oraz kobiety facetów, które to lubią czeka noszenie pampersów . TO JEST FAKT. Poczytajcie na ten temat.

Gość gość
jejku, czytać to wszystko trudno :( serio na tym polega związek, że albo zgodzę się na wymysły seksualne partnera albo on ma prawo mnie zdradzać??? :O Ohyda. Jak mu się nie podoba, to niech zakończy związek i pieprzy się z całym tabunem jakichś tam bab. Proste jak drut. Aleeeee nie, bo jemu dobrze tak jak jest, tylko jeszcze np. w doooopę by mu się chciało :O Chamstwo i tyle. Racja z tym, że ten który chce w tyłek żonie/partnerce zapodawać, sam najpierw powinien sobie w tyłek parę razy zapodać. A Ty laska, której facet oświadczył, że jakbyś się za kilka lat nie zgodziła to poszedłby na d******* szczerze współczuję :O :O :O I jeszcze sobie tak spokojnie o tym piszesz. Zdradziłby Cię świadomie i dobrowolnie by zaspokoić swoją potrzebę. Masakra. Jakby powiedział, że by się z Tobą rozstał i szukał innej chętnej, bo bez tego żyć nie może, to jeszcze. Ale tak??? Zdradziłby Cię i tyle. Ślepa jesteś??? Wpadnie mu coś nowego do głowy w temacie i TEŻ Cię zdradzi, jak tego nie dostanie w jakimś tam czasie. Masz zaspokajać jego widzimisię, a jak nie to nie, że Cię zostawi, tylko Cię zwyczajnie zdradzi. Zero szacunku do Twojej osoby. Żal po prostu. Otwórz oczy. Serio.

Gość gość
Ja tego nie kapuje, ci co uprawiają anal to chyba maja doope z gumy... Sama w dzieciństwie miałam problemy z od\bytem i wiem jaki to koszmarny bol gdy robi się kupe a ma się trochę poraniony od\byt. Po jakimś antybiotyku dostalam grzybicy pochwy, potem przeszło mi na od\byt, miałam tam ranki, bol nie do opisania. Każde pójście do WC to był dla mnie koszmar tak mnie bolal tyłek przy załatwianiu. Dlatego szokuje mnie ze niektóre kobiety uprawiają anal i same sobie świadomie niszczą delikatny od\byt, bo jak cos się zrani to bol przy załatwianiu jest koszmarny. Nie pojmuje jak można mieć tak nas\rane we lbie

Gość Ewka GRAHA
To ze przeprasza to nie znaczy, ze tego znowu nie zrobi jezeli mu wybaczysz. z tego zwiazku nic juz nie bedzie i mowie ci to szczerze. Ty bedziesz podejrzliwa, on bedzie cie porownywal domatej ( moze nie glosno, ale napewno w myslach). To jest ciezka decyzja, ale niestety zycie nie zawsze jest rozowe. Musisz sobie dac z nim spokoj. tego kwiatu...

Gość gość
Ja mojemu facetowi pozwoliłam, bo go kocham i chcę mu oddać całą siebie. na początku trochę piekło, więc przestaliśmy, potem nie bolało. stwierdził, ,że fajnie poeksperymentować raz na długi czas ale woli jednak klasyczny seks. nie zrobiłam tego z obawy że mnie zostawi, bo kochający facet nie zostawi kobiety tylko dlatego że chce mu się anala. ja tam myślę że w długoletnich związkach warto eksperymentować, ale my to już 13 lat razem jesteśmy mimo młodego wieku (31 lat). mam zaufanie do partnera jest czuły delikatny, dba o mnie i zabiega przez cały czas. nie naciskał na mnie, myślę że gdybym się nie zgodziła to nie polazłby do innej :) autorko dobrze zrobiłaś że go wywaliłaś, niech sobie nie myśli ż teraz od tak mu wszystko wybaczysz i zapomnisz o tym co Ci zrobił. życzę Ci żebyś znalazła faceta który będzie dla Ciebie wsparciem.

Gość gość
Mój mąż odwrotnie!! Ja kocham eksperymenty w łóżku, ostro, bez tabu on ciągle jeczy, że tego nie zrobi, tamtego nie zrobi!! Widzę, że Byłby idealnym mężem dla wielu...

Gość gość
Na 1 zdradzie się nie skończy. Możesz zapytać psychologa. Masz trefnego faceta.

Autorka nie wsłuchała się w potrzeby swojego mężczyzny.. Pomijam fakt że zdradził bo zachował się jak śmieć, ale niestety prawda jest taka że jak nie dostanie tego co chce u żony czy dziewczyny swojej poszuka takiej która mu to da. Sex. analny jeśli partner jest delikatny i potrafi uszanować kobietę raz na jakiś czas to jest to.

Gość gość
On od wczoraj wydzwania, ale nie odbieram. Był u mnie, ale nie chcę z nim rozmawiać. Pisze że błaga o wybaczenie, że kocha, tamto to tylko ciekawość i seks. Myślicie że z ciekawości można kilka miesięcy zdradzać? Chore to. On bardzo nalega na spotkanie