Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
strasznie sie smieje z tego vloga - pokazuje zestaw do szycia i tekst ze moze jej sie przydac bo zapomniala - jakby co najmniej tam tydzien byla XD

Gość gość
Macie wrażenie że na ostatnim zdjęciu na Insta ma jakieś otłuszczone plecy?

Gość gość
moze Janusz był w Barcelonie na wakacjach z żoną albo służbowo, wiec Olfy musiała byc w innym hotelu żeby koledzy z pracy się nie dowiedzieli

Gość gość
wyszła Olfa z warszawskiego mieszkanka do świata to i podniecenie jest.

Gość gość
to nie jest snobizm, to jest życie ponad stan i na pokaz. Nie stac jej na podstawowe rzeczy, ale drogi hotel i torebka znanej marki muszą być.

Gość gość
Ostatnie zdjęcie na insta zdumiało mnie na maxa. Perfekcjonistka z rozczłapanym mopem na głowie. Kobieto masz przerzedzone włosy, może zacznij współpracę z kimś, kto zasponsoruje ci kurację. Mokre włosy w twoim wydaniu to nie najlepszy pomysł, a wręcz budzący politowanie.

Gość gość
Boze widzisz i nie grzmisz, wez ta zalosna olficze ********_nij piorunem. Ona jszt taka zalosna. Kazdy hotel ma takie samo wyposazenie. Ona serio w d.... byla i g.... widziala. A paella pewniw smakowala typowo hiszpansko ale biedne puste dziewuszysko nie zna smakow bo oczywiscie jak sie czegos uczepi to je w kolko macieju to samo. W tym wlogu wyszlo jej nieobycie ze swiatem. Zalosna az do szpiku kosci.

Gość gość
pewnie wolałaby hiszpańskie jedzenie w stylu warszawskiego tapas bar, gdzie chodzi na frytki :D

Gość gość
2103 ona chyba nie wiedziała, że w każdym hotelu jest coś takiego na wyposażeniu. Czy dziwią kogoś kosmetyki, nici, szklafrok, kapcie? To chyba standard w troche lepszych hotelach.

Gość gość
skad ona ma wiedziec co jest w hotelach jesli nigdzie nie jezdzi?

Gość gość
Jutro vlog ze sklepow, po jutrze z innej restauracji. W poniadzialek z plazy, we wtorek z pakowania, w środę z pasazu na lotnisku, w czwartek z powrotu do domu, w piątek jeszcze o wszystkim o czym zapomniala nam powiedzieć a w sobote life. I kolejny tydzień zaliczony. Swoją droga jak ona zarabia jak na blogu pustki totalne a na yt jeden film na mniej niż tydzień?

Gość gość
2125 no to by się nie ośmieszała. Chciała biednym szarym ludziom pokazać luksusy, a tu kicha bo kazdy hotel ma to samo:D

Gość gość
dziś ona nie wie ze sie osmiesza :D

Gość gość
To musi być jakis niesmieszny żart, takie ekscytowanie sie wyposażeniem i wystrojem pokoju hotelowego. Przecież ona mówiąc kolokwialnie "odwala jakaś totalna cebule" Szlafroki, ręczniki, i mydełka hotelowe wow, i do tego tytuł tego bloga, żeby przypadkiem nikt nie przeoczył ceny. I jeszcze to owijanie swojej walizki folia, ludzie to zazwyczaj robią gdy maja porządnie wypchana walizę, żeby konkretnie ja ścisnąć w obawie przed tym ze moze otworzyć sie w czasie lotu, ewentualnie żeby ochronić walizkę, przed podłym traktowaniem jej przez obsługę lotniska. Nie słyszałam ze to ma tez sluzuc jako ochrona przed kradzieżą(chociaz mogę sie mylić ) oczywistym jest przecież, ze pasażerowie linii lotniczych sa Szczególnie narażeni na kradzieże, a bagażowi to złodzieje bez skrupułów. Kolejna żenada

Gość gość
Swoją droga jak ona zarabia jak na blogu pustki totalne a na yt jeden film na mniej niż tydzień? x pewnie zarabia inaczej. mozliwe ze w tej Barcelonie zarobila na 3 miesiace zycia

Gość gość
co to ma być? Za taką cenę spodziewałam się ogromnego apartamentu z PRZYNAJMNIEJ dwoma pokojami i NA PEWNO osobną sypialnią! Ktoś na lifie gadał Olfie, że za granicą standardy są zaniżone, nieadekwatne do gwiazdek. U nas w Gdańsku za 3 koła za noc są apartamenty gdzie osobno jest wielki salon z wypoczynkiem i osobno mega przestronna sypialnia. I łazienki ładniejsze. Zapłaciła jak za zboże za standard który u nas kosztowałby może z max. 800-1000 zł za noc.

Gość gość
Oczywiście musi się pokazać przy Dareczku, drinkując. Żeby wszyscy od niej się dowiedzieli, że Karo urodziła... Echhh łobuzy z kim wy sie zadajecie. ..

Gość gość
Jak to urodziła?

Gość gość
co to ma być? Za taką cenę spodziewałam się ogromnego apartamentu z PRZYNAJMNIEJ dwoma pokojami i NA PEWNO osobną sypialnią! Ktoś na lifie gadał Olfie, że za granicą standardy są zaniżone, nieadekwatne do gwiazdek. U nas w Gdańsku za 3 koła za noc są apartamenty gdzie osobno jest wielki salon z wypoczynkiem i osobno mega przestronna sypialnia. I łazienki ładniejsze. Zapłaciła jak za zboże za standard który u nas kosztowałby może z max. 800-1000 zł za noc x no jak za taką cenę, to słabo według mnie. A w ogole co ona w tej barcelonie widziała, pojechala tylko dla hotelu? Parę przeciętnych zdjęć na insta... wstawila zdjęcie Katedry i nawet w hasztagach nie dała nazwy, pewnie nawet nie wiedziała co to jest. Największą atrakcją w jej pobycie były kosmetyki hotelowe i wyposażenie ... smutne. Ona naprawdę wszystko musi wiązać z tym swoim luksusem i drożyzną, nawet jak jedzie na wakacje nic nie obchodzi wokoło tylko jej "standardy". Czy to juz jest jakieś zaburzenie psychiczne? To nie jest normalne, ze ktos jedyne co widzi w swoim życiu to kasa i rzekome ,,luksusy".

Gość gość
2226 No wiesz skoro Darek wyszedł się upić, a drinkują nieźle, to chyba ma ku temu okazję. Łatwo się domyślić jaką...Chociaż nie wiem może on i Karo też snapują, ale nie śledzę ich.

Gość gość
Waluzki się owija aby się nie zniszczyły i można było oddać:(

Gość gość
gość dziś On drinkuje z Karolcia, sadzac po instastories sa gdzies razem

Gość gość
Walizkę owija się by się nie zniszczyła i można było oddać.

Gość gość
gość dziś Walizkę owija się by się nie zniszczyła i można było oddać. xxx My to wiemy, ty to wiesz, ale czego oczekujesz od tej pannicy co w d.... byla i g.... widziala, ktora podnieca sie workiem na brudy, i zelazkiem w pokoju i tak mozna wymieniac bez konca.

Gość gość
gość dziś A no to sorrki, dzięki olficzy pomyślałam, że to już... A ona spoko jak zwykle bez okazji popija, nie woem jak mogłam pomyśleć, że jest inaczej.

Gość gość
Ona foliuje TORBĘ nie walizkę. Prawdziwa dama lata z TORBĄ ha ha ha. Walizki są dla plebsu

Gość gość
Ciekawe czy z Olfa da sie o czyms innym pogadać na żywo niż zakupy, ,,luksus" i pieniądze? Pewnie jest mega nudną osobą

Gość gość
-Jak tam pobyt w Barcelonie? Co ciekawego zobaczyłas? -A tyle się działo.. w hotelu miałam suszarkę ... uwaga! Babyliss, kosmetyki i szlafrok. Luksusowy telewizor z luksusowej marki. -Hm, ale co zwiedziłaś? -Zwiedziłam dokładnie hotel, kawałek plazy przy hotelu i butik Chanel -To w sumie czemu akurat wybrałaś Barcelonę? -Bo tam jest hotel ze świeczką z ich logiem i panel do sterowania roletami

Gość gość
gość dziś Spoko. Dla naszej Doris brak okazji tez jest okazja by nachlac sie ch o ji :D

Gość gość
-Jak tam pobyt w Barcelonie? Co ciekawego zobaczyłas? -A tyle się działo.. w hotelu miałam suszarkę ... uwaga! Babyliss, kosmetyki i szlafrok. Luksusowy telewizor z luksusowej marki. -Hm, ale co zwiedziłaś? -Zwiedziłam dokładnie hotel, kawałek plazy przy hotelu i butik Chanel -To w sumie czemu akurat wybrałaś Barcelonę? -Bo tam jest hotel ze świeczką z ich logiem i panel do sterowania roletami x Hahahaahha, mistrzowski dialog :D Ta kobieta mnie załamuje, jestem od niej młodsza o 12 lat, za granicą nigdy nie byłam ale nawet ja wiem, że w lepszych hotelach takie wyposażenie to standard... najlepszy hotel w jakim byłam miał 3 gwiazki i niewiele się różnił od tego olfowego za 3k/doba. Jej komentarz o wieszakach dla pań mnie zniszczył, przecież na takich wiesza się delikatne ubrania,sukienki itp :o Nie jestem w stanie tego pojąć jak można być w barcelonie i zmarnować tyle czasu na jaranie się hotelem czy pierdołami w stylu "mogę prosić by wyprasowano mi rzeczy" :D Gdybym miała takie 6 tysięcy do dyspozycji to naprawdę wolałabym zatrzymać się w gorszym hotelu na dłużej, przecież nie jedzie się na wakacje w tak piękne miejsce żeby siedzieć w hotelu... Przykro się to ogląda, to już przestaje być śmieszne a zwyczajnie smutne