Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
myślę, że nikt by się nie czepiał, że laska idzie do samolotu w jeansach i jeansowej koszuli; ale to jest OLFAKTORIA, która do niedawna cały czas mówiła jaka to ona jest kobieca, zawsze sukienki, szpilki itd. a teraz? Przecież ten outfit jest obleśny :P mogła założyć letnią sukienkę i sandałki, ale nie starczyło bo musiała kupić LV

Gość gość
Myślicie, że Olfa kupi w tym roku spodnie??

Gość gość
Ja ogólnie nie uważam się za osobę szxzegolnie elegancką, ale noszę codziennie sukienki i spódnice. Prawie nie mam spodni w szafie: taka indywidualna preferencja. W każdym razie, nieważne czy jestem na spacerze, w pracy, czy na lotnisku zawsze mam sukienke. Tylko sport, góry itp to spodnie. Nie widzę przeszkód żeby na lotnisku nie być ubranym ,,w swoim stylu,", który Olfa określa jako elegancki i luksusowy. Jeśli ona w tych dzinsach i adidasach jest elegancka, to ja w swoich sukienkach (które uważam za codziennie) wyglądam jak na bal :D

Gość gość
Jak dostanie jakies portki w zamian za reklame to bedzie miala nowe :D

Gość gość
Dokładnie jak z cyckami. One jeszcze nie zrobiła operacji bo czeka jak jakaś luksuskowa klinika jej zafunduje.

Gość gość
Ja myślę, że nie wytrzyma presji kafeterii i kupi nowe gacie w przeciagu 3 tygodni :)

Gość gość
Olfa to musi byc frustrujace siedziec w domu i czytac te wszystkie komentarze.

Gość gość
A wg mnie film room tour był dobrym pomysłem :-) Fajnie było zobaczyć jak jest urządzony hotel i co w nim.jest w ramach tej ceny. Zwłaszcza jak ktoś lubi architekturę wnętrz. Ale... Komentarze Olfy do tego co prezentowała obnarzyły jej nieobycie i wg mnie niestety się ośmieszyła. Określenie worka na ciuchy do prania woreczkiem na bieliznę, to zaskoczenie zestawem do szycia który jest w każdym 3*hotelu. I to nieśmiałe wsypanie odrobiny soli do kąpieli :-) Może Dorota nie była nigdy w hotelu? Pytam serio.

Gość gość
Najbardziej razacy jest ten wiesniacki tytul vloga z podana cena za dobe :/ ale wiem ze to zeby zwiekszyc ogladalnosc filmu, niewielu ludzi bywa w hotelach za taka kwote za noc, wiec sporo osob chcialo go zobaczyc, proste

Gość gość
18:07 Ja mam tak samo. Lubie chodzić w sukienkach. Dla mnie jest tylko dziwne, że wcześniej wspominała o tym, że kobiety powinny zakładać spódnice i sukienki (sama te słowa popieram i je wcielam w życie, choć moja miłość do sukienek zaczęła się od wiele, wiele wcześniej niż poznałam kanał Olfaktoria), a teraz sama chodzi bardzo często w spodniach. Akurat uważam, że w spódnicy lub sukience prezentuje się lepiej niż w dżinsach.

Gość gość
Fajna ta dyskusja. Mam nadzieję, że trolle jej nie znajdą. W drugim vlogu będą zakupy, ujęcia z drona i pobyt w spa. Ta jej wycieczka to nie były żadne wakacje, tylko normalnie zwykła praca. Obstawiam, że podpisała kilka umów, m.in. z Apapatem, producentem dronów i Wólczanką (bo to ona chyba produkuje ulubione koszule marki Lambert, które Olfa na 2-dniowy wyjazd zabrała w trzech kolorach) i wynegocjowała od nich opłacenie hotelu i lotu.

Gość gość
Ten vlog miałby sens, gdyby wyjazd był dłuższy. Gdyby zrobila vloga o zwiedzaniu Barcelony, pokazała co można tam zobaczyć, a dodatkowo nagrała vloga o wystroju hotelu, inaczej by to wyglądało. A tak wyszło snobistycznie i wiesniacko naraz.

Gość gość
Olfa zajarana pokojem hotelowym bo jej mieszkanko wyglada skromniej.

Gość gość
To nie jest jej mieszkanko :-)

Gość gość
16:14 wedlug mnie Lydia sztywno na tym zdjeciu nie wyglada, sztywno to wyglada olfa w swoich starych garsonkach

Gość gość
17:09 Dokładnie. Nie widzę żadnego problemu jak ktoś do samolotu zakłada dżinsowy zestaw czy nawet dres. Ale od osoby z luksusem wtłoczonym pod skórę wymagam czegoś więcej :D

Gość gość
Jej te żebra tak wystają bo on wciaga brzuch po prostu aby ukryć ten tłuszczyk co na czoji wychodowała. Jak ona chodzi na siłownię to jestem hans klos. I te włosy rozczochrane jakby leciała do Barcelony z otwartym oknem. Ten zielony kostium to chyba ostatni na szczęście....

Gość gość
2 dni w Barcelonie a już 20 zdjęć na instagramie :), jeszcze przez tydzien pewnie bedzie je wstawiała

Gość gość
Przez tydzien? Obstawiam, ze minimum przez miesiac :D

Gość gość
Co ona sie tak pręży, brzuch wciągnięty na maksa.

Gość gość
A ten "luksus wtłoczony pod skórę" to jakiś cytat Olfy, ona tak o sobie powiedziała?

Gość gość
To cytat jednej z jej fanek :-) Chociaż może Olfa tak sama o sobie myśli.

Gość gość
Nie lubie olfy, jest prozna i totalnie nieluksusowa, ale co sie tak uczepilyscie jej figury?? Nie jest modelka ani trenerka, skonczyla 30stke i ma calkiem fajna sylwetke, czemu musicie sie doczepic doslownie wszystkiego? Wy jestescie idealne? Zaloze sie ze nie, ale do krytykowania pierwsze...

Gość gość
Ale to forum jest właśnie po to aby krytykować i się pośmiać

Gość gość
W jej zachowaniu jest dostatecznie duzo rzeczy z ktorych mozna sie posmiac, ale zlosliwe komenty o jej figurze to juz naciagane jest... nie chodzi o to zeby wysmiewac wszystko nawet na sile, tylko jak juz zeby poplotkowac o glupotach ktore mowi i robi

Gość gość
Swoja droga ciekawe ile z nas/was tutaj pisze i czyta komentarze faktycznie sie smiejac, a ile w tym czasie ma twarz wykrzywiona z nienawisci i pogardy..

Gość gość
22:12 Zgadzam się! Uważam, że akurat figurę Olfa ma całkiem dobrą. Jakby się tak nie prężyła, to by dobrze wyglądała. No, ale ona przecież nawet zapolować luksusowo musi...

Gość gość
Oczywiscie, ze pani luksusowa sama tak o sobie powiedziala. A olfa mialaby lepsze cialo nawet bez silowni, wystarczy odstawic chooye i chodzic na dluzsze spacery z Astonem zamiast rundki wokol bloku. Owszem to nie to samo co dobry trening ale juz cos.

Gość gość
Tak, ale pośmiać z głupoty, przecież na np. cienkie włosy nie ma wpływu... Fakt mogłaby ich nie rozjaśniać i jakoś ściąć ale przecież ich nie rozmnoży cudownie na głowie ;/

Gość gość
Wlasnie, wlosy tez ma niezbyt dobre delikatnie mowiac, ale wysmiewanie tego, sylwetki czy wystajacych żeber to normalnie poziom podstawowki