Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
Tez to kiedyś zauważyłam, nie lubi kobiet preferuje towarzystwo starszych facetów, a tymczasem jej znajomi w zasadzie same młodsze dziewczyny i jeden młodszy od niej Darek DG z którym dzieli zamiłowanie do LV

Gość gość
Brawa dla dziewczyn piszących prawdę pod zdjęciem apapat!

Gość gość
hahah napiszcie jeszcze coś tam o tym, że tworzy wirtualną rzeczywistośc i zakłamana wizję samej siebie. :D może te małolaty przejrzą na oczy :D jakoś we vlogach nie widać tych setek adoratorów w mustangach, wysyłania bukietów czerwonych róż, luksusowych wyjazdów i restauracji, ciągłego chodzenia na szpilkach i pewności siebie :D

Gość gość
Można jeszcze dodać, czy to nie jest zastanawiające, że pod zdjęciami i filmami Olfy nigdy nie ma żadnych niemiłych komentarzy. A przecież ona podobno doskonale radzi sobie z hejterami i krytyką. Ba, twierdzi nawet, że konstruktywna krytyka jest mile widziana.. :D

Gość gość
Ja juz podyskutowalam z jedna z Was pod zdjeciem apapat, teraz Wasza kolej, hehe :D

Gość gość
1139 dzieki, wasza kolej dziewczyny!

Gość gość
1156 to Ty E....? :) Ja jestem W.B :D

Gość gość
Nawet nie mogę polubic waszych komentarzy, bo mnie zaraz zablokuje :(

Gość gość
gość dziś gość wczoraj Ja nie jestem najmądrzejsza , ten tytuł zdecydowanie przypada Tobie , na pewno wiesz wszystko najlepiej i na wszystko co tu wypisujesz masz tak logiczne wytłumaczenie . Powtórzę , że nie wytłumaczysz mi swojego obgadywania w necie obcych Ci osób (no chyba , że to Twoja rodzina i masz osobiste powody ku temu aby tak się zachowywać tzn obsmarowywać ją w necie ... czytaj. zemsta) W każdym innym przypadku nawet jak tak pięknie "wydeklamujesz "mi moją hipokryzję i całego świata nie zmieni to faktu , że zachowujesz się zwyczajnie zawistnie , chamsko (mogłabym przytoczyć tu wiele innych synonimów ale chyba nie takiej potrzeby) Przestań zazdrościć i wylecz się ze swoim kompleksów . Ale spoko dam radę żyć jeśli nie skorzystasz z mojej rady . I kończę polemikę z Tobą. Pozdrawiam x O jakiej zawiści czy kompleksach ty piszesz? Wyraźnie napisałam, że ja właśnie polemizowałam z osobami, które krytykowały jej biust. Kogoś męczy niemiłosiernie sukienka Doroty, a ciebie męczy, że ktoś tę sukienkę krytykuje i w dodatku nazywasz to debilizmem. Jedziesz na tym samym wózku, nie widzisz tego? Ty w dodatku jesteś tak bardzo zafiksowana, że wmawiasz mi rzeczy, których nie pisałam i oraz cechy, których nie posiadam. Czy na pewno jesteś osobą z tzw. "własnym życiem", skoro trzeci raz w ciągu dnia wchodzisz tutaj i usiłujesz przekonać zupełnie obcą ci osobę, której w życiu nie spotkasz, że jest chamska? Czym ty się różnisz od hejterek tutaj? Niczym się nie różnisz.

Gość gość
12:26 dokładnie ... ciężko być hejterem Doroty :p Dobra, jest czwarte poranne zdjęcie z Barcy, więc obstawiam, że za jakąś godzinę ostatnia odsłona stroju :D, potem zdjęcie z lotniska, a potem ufffff...wszystko wróci do normy i znowu będzie dużo Dorci na snapie :D

Gość gość
gość dziś Kolejna jakaś co na początek niby chce się śmiać z olfy, a później ciągle ją kontynentuje.... Pisanie, że Olfa ma idealną figurę jest czystą głupotą, a do Figury claudi shiffer, naomi campbell czy cindy crawford z lat dziewięćdziesiątych to jej brakuje lat świetlnych. Nie wiem czy dla tych dziewczyny co mówią Że ma świetną figurę sukcesem jest nie być grubasem. jak dla mnie ona ma chłopięcą figurę, w ogóle nie kobiecą. Jej sylwetka wyglada prędzej jak u andreja pejic. Jeszcze się nie spotkałam żeby ktoś miał bardziej odstające żebra od piersi, nawet wtedy gdy się wygnie. x A skąd wiesz, że ona "na początek niby chce się śmiać z olfy"?Sztuka polega na tym, żeby pomimo antypatii do kogoś umieć spojrzeć na niego obiektywnie i może nawet znaleźć pozytywne cechy. Owszem, do Cindy bardzo jej daleko. W latach 90 głównymi atutami były wzrost, szczupłość (wręcz chudość) i długie nogi. I Dorota idealnie się w ten kanon wpisuje. Spójrz na figurę g. bundchen czy elle macpherson. Dzisiaj większość kobiet powie "płaskodupie" - wtedy nawet takiego określenia nie było. Kobiety nie pompowały tyłków na siłowni, tylko chodziły na bieżni, żeby dojśc do rozmiaru 36/34, a określenie "duży tyłek" było obrazą. Natomiast powiedzenie "a dupa rośnie" było przestrogą dla tych, którzy jedzą zbyt kalorycznie, a nie obietnicą seksownego ciała.

Gość gość
gość dziś Tak, to ja e... :)

Gość gość
To zaklamane dziewuszysko pracuj***arterowo ale... umawia sie z firmami ze ona zrobi "pseudo zakupy" zeby pokazac rachuneczek i wtedy to wyglada jakby nasza luksusowa dama sama kupowala swoje luksusowe darmoszki

Gość gość
Mylisz dekady, w latach 90 chudość którą reprezentuje Olfa nie byłam wcale podziwiana Nie była żadnym atutem. Kobiety wtedy wyglądały pięknie i zdrowo . Chyba mówisz raczej o początkach 2000 kiedy to kościotrupy chodziły po wybiegach w tym nasza Anja

Gość gość
Ale nie będę polemizować bo każdy ma swój kanon piękna i dla ciebie może i figura Olfy jest piękna. jednak to Forum nie służy zachwycaniu się nad Olfa i na siłę wyszukiwaniu jej atutów. takie rzeczy to u niej na profilu

Gość gość
zaklamane dziewuszysko pracuj***arterowo ale... umawia sie z firmami ze ona zrobi "pseudo zakupy" zeby pokazac rachuneczek i wtedy to wyglada jakby nasza luksusowa dama sama kupowala swoje luksusowe darmoszki Xxxxx Ależ oczywiście! Musiała znaleźć jakiś sposób aby przyjmować Barter ale jednak aby nie był stricte barterem . Myśli, że jak weźmie pieniądze za polecenie jakiegoś badziewia co dostaje je każda lepsza lub gorsza bloggerka to będzie mogła to nazywać współpracą i profesjonalną recenzją. Że na da

Gość gość
Ja juz jeatem.na insta u niej zablokowana ale wcale sie nie dziwie to ja jestem jedna z zasmiecajacych jej hasztag. Wlasnie pod zdjeciem apapaptpoland tez skomentowalam. Yo bruders

Gość gość
gość dziś Tak, to prawda, wychudzone modelki pojawiły się na wybiegach trochę później. Jednak wspomniane przeze mnie elle robiła największą karierę właśnie w latach 90. I miała przydomek "the body" ;) Dzisiaj zostałaby shejtowana za swoje "szerokie bary", "brak tyłka" czy "figurę faceta" - obejrzyj jej zdjęcia w bikini. Zresztą doskonale pamiętam, czego pragnęły dziewczyny/kobiety w latach 90 (zwłaszcza w drugiej połowie) - szczupłość ponad wszystko i dłuuugie nogi. Słowo "krągłości" kojarzyło się negatywnie, a gruszki czy nawet klepsydry uważały, że maja przesrane...

Gość gość
Dorcia na snapie mowi ze na etat jak się pracuje to w pewnym momencie siega sie sufitu i dalej juz koniec. Dorota... ale ty z kolei bardzo szybko nurkujesz na dno. Poza tym caly snap znow zawalony snapkami i filmami o pieniądzach i o tym jak ty wspaniale zarabiasz. Nikt w to nie wierzy juz dawno

Gość gość
Zaklinaczka rzeczywistości nadal w formie... jak już tak afiszuje się z czytaniem Rzepy, to ciekawe czy czyta coś poza nagłówkami?

Gość gość
gość dziś Ale nie będę polemizować bo każdy ma swój kanon piękna i dla ciebie może i figura Olfy jest piękna. jednak to Forum nie służy zachwycaniu się nad Olfa i na siłę wyszukiwaniu jej atutów. takie rzeczy to u niej na profilu x Nie, nie uważam, że jej figura jest piękna. I nie ukrywam, że mój kanon piękna zmienił się przez te 20 lat pod wpływem mediów. I nie tylko ja jestem pod tym wpływem, wszyscy jesteśmy. Kiedyś każda dziewczyna chciała być szczupła, ideałem była właśnie np. gisele bundchen. Dzisiaj wszystkie mówią o "krągłym tyłeczku" a gisele ma "płaskod***e". Przypadek? Cóż, ja myślałam, że to forum jest po to, żeby napisać po prostu prawdę o Dorocie. Jeżeli komuś podoba się jej figura, to dlaczego nie może tego napisać? Bo ciebie to drażni? Bo każdy, kogo nie lubimy musi być brzydki i pokraczny, prawda?

Gość gość
Uwaga, Dorota wrzuciła zdjęcie katedry w Barcelonie, żeby udowodnić, że coś jednak widziała! Ale zdjęcie robione na szybko, bo trochę krzywe, widać, że w biegu wszystko. Czekam na Sagradę! #olfaktoriaxbarcelona, hahahaha

Gość gość
namawianie do założenia własnej firmy to całkiem dobra rada , sama mam i lepiej na tym wychodzę niż youtuberka będąca słupem reklamowo-barterowym :P

Gość gość
Uwaga, Dorota wrzuciła zdjęcie katedry w Barcelonie, żeby udowodnić, że coś jednak widziała! Ale zdjęcie robione na szybko, bo trochę krzywe, widać, że w biegu wszystko. Czekam na Sagradę! #olfaktoriaxbarcelona, hahahaha x Toż to po drodze do butiku Chanel :P Nie zapominaj, że materiał na vlogaska musi być, to przecież nie można pokazać wyłącznie luksusowego hotelu, musi być też jakiś kontent dla zwykłych śmiertelników :)

Gość gość
c.d. dziś I jeszcze jedno - Dorota, jakby przytyła, bo bardziej by poszła w claudię shiffer, niż w a. pejic. Ciało ma proporcjonalne, drobne ramiona, wąską talię i niezły, jak na swoje gabaryty biust.

Gość gość
Myślę, że spokojnie możecie odpuścić sobie teorię, że pojechała tam z bratem fotografem. Zdjęcia są nieciekawe, kiepsko skadrowane. Robione "w biegu".

Gość gość
Toż to po drodze do butiku Chanel jezyk.gif Nie zapominaj, że materiał na vlogaska musi być, to przecież nie można pokazać wyłącznie luksusowego hotelu, musi być też jakiś kontent dla zwykłych śmiertelników usmiech.gif x wiem, wiem, dlatego właśnie wyobraziłam ją sobie, jak biegnie do Chanel po broszkę, ale przypomina jej sie, że coś jeszcze musi pokazać, więc zahacza o katedrę, pięć minut przed i dalej w drogę, whoaaa :D nie mogę się doczekać tego vloga! Olfa pewnie nie będzie spała, żeby pilnować komentarzy i łapać ludzi, którzy ośmielą się zapytać, czy większość czasu spędziła w hotelu.

Gość gość
Swoją drogą ciekawe kiedy wrzuci tego vloga. Podejrzewam, że najwcześniej podczas weekendu. Gdyby Gonciarz i jego montażyści tyle składali vlogi, to by dawno na chleb nie mieli :) Jak można się tak długo grzebać? Czy to brak jakichkolwiek umiejętności obróbki czy lenistwo, a może sztuczne pompowanie zainteresowania swoją osobą? PS. rozwalaja mnie te komentarze fanek na instagramie, gdzie płaszczą się przed Olfą zadając jakieś pytanie np. odnośnie planera, a Olfa nawet nie raczy odpisać mimo, ze jest w tym czasie na istagramie... Tak Olfa szanuje fanów??? Pewnie nie ma współpracy z producentem planerów więc nic nikomu nie odpisze.

Gość gość
A vlog mial byc chyba na poczatku tygodnia. Tak nas Doris szanuje! Skandal? :D

Gość gość
Ja ciagle czekam na tego vloga z torebka Cappucines