Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
Nareszcie vlog!!! :D

Gość gość
Olfa leciala klasa ekonomiczna, nie starczylo na business ?

Gość Wiktoria Green
Czy ktos jeszcze ma wątpliwości,ze to był wyjazd sponsorowany? :D Caly vlog o wspaniałościach hotelu? Olfa nie robi o czymś filmów z głębi serca. I ANI słowa,że dostała za to pieniądze ofc.Vlog mega nudny,musiałam przewijać.

Gość gość
w 2 minuty zobaczylam caly vlog. Ona jest tak nudna jak flaki z olejem, za to uwielbiam ja hejtowac za jej glupote :)

Gość gość
Ale nudy, jara się tym pokojem jak szczerbaty na suchary. Niby doba 3000 ale wystrój średni. Jak nocowałam w lepszym standardzie w Zakopcu to było ładniej:)

Gość gość
- "muszę dać go do mojej TORBY SAMSONAJTA" - niestety, lot klasą ekonomiczną, jak to tak?! - "idę sprawdzić, czy wszystko okej z moimi bagażami", jakoś średnia więź z tym Januszem :D - 'w żadnym innym hotelu nie trafiłam na taką obsługę' - bo przecież bywa regularnie w hotelach - Dorota się bardzo ekscytuje drewnianym pudełkiem w łazience, cała aż się trzęsie :D - na spacer wybrała się sama, i znowu, gdzie ten Janusz? Ale tak podsumowując, to NUDAAAAAAAAAAAAAA

Gość gość
15 min pierdzielenia o szopenie... podróż z warszawy i pokazywanie kosmetyków hotelowych.... facepalm

Gość gość
wow suszarka wow deska do prasownia wow mydełko i nieśmiertelne jeansy! Mamy uwierzyć, że podróżuje często? No chyba nie bardzo skoro nie wiem co jest w wyposażeniu każdego, nawet nie luksusowego hotelu

Gość gość
1928 może bywa w różnych hotelach if you know what l mean;)

Gość gość
19:40 możesz mieć racje, bo przecież wtedy nie miałaby czasu i możliwości dokładnie przyjrzeć się udogodnieniom, dlatego teraz się tak ekscytowała :D

Gość gość
Jak można rajcować się kosmetykami hotelowymi:) pół filmiku o tym gada. Olfa taka obyta;) a nie wiedziała, że plastikowy worek w szafie nie jest na bielizne jak twierdzi, a na pranie;)

Gość gość
dziś Nie wierzę, wrzuciła cenę hotelu w tytuł filmu.. już bardziej perfidnie się nie dało smiech.gif x bardziej wiesniacko sie nie dało ;) kompleksy, kompleksy....

Gość gość
Świeczka TEJ SAMEJ NAZWY co hotel! No i ręczniki tez tej samej nazwy, i szlafrok!! O kurde! Ona na prawdę jest aż tak głupia? I na prawdę tak nieobyta, aby nie wiedzieć, ze satynowe wieszaki wcale nie są tylko dla kobiet, mimo, ze są takie "słitaśne"?

Gość gość
Ten filmo hotelu to jakaś porażka. Słoma z butów wystaje. Zamiast pokazać co ciekawego zobaczyła, pokazać miasto, to ona pokazuje hotel. Jakby celem jej wakacji był pobyt w hotelu! Olfa widać że z d..py wyszła i g... wie, totalne januszowo. Pozuje na nie wiadomo kogo, podczas gdy setki ludzi z kasą w portfelu sobie rezerwuje pobyt w tym hotelu zwyczajnie jak kupno bulek w sklepie i cieszą się na swoje wakacje , nawet nie myśląc w jakich to niby luksusach będą i jakie fajne rzeczy są w tym hotelu. Haha, żenada :D Ona naprawdę ma jakas obsesje, to juz jest mega dziwne :/

Gość gość
wow reczniki i szlafrok ma nazwe hotelu wwwwwwwoooowwww olfa wez sie nie osmieszaj.

Gość gość
Tylko olfa potrafi zrobić tak długi i nudny roomtour i pokazywać wszystkie pierdoły po kolei haha czekałam aż jeszcze zacznie wyciągać te zestawy z pudełeczek w łazience i się podniecać.. Ciekawe ile jeszcze bedzie vlogów związanych z tym dwudniowym wyjazdem..

Gość gość
Barcelona jest piękna, szkoda że olfa jedyne co tam zobaczyla to swoje meble w pokoju i plażę. Pustota :P

Gość gość
Słuchajcie ile ona "nabyła " tych kostiumów od lażą, bo już kolejne zdjęcie :-D. Ona się tylko przebierała i fotografowała, a zdjęcie jeszcze bardziej beznadziejne niz pozostałe. I te włosy rozczochrane jakby wpadła do wirnika. Czy nasuwa się wam, że ona nie jest wogóle sexy. A ten vlog może sobie w d...e wsadzić. 20 minut pierniczenia o niczym, jej sie chyba wydaje, że polacy to nie wynajmują pokoju w hotelach i nie wiedzą jak tam jest. Bardzo ciekawie :-p;-p

Gość gość
dlaczego nasz Doronia przed lotem nie relaksuje sie z szampanem w reku w loungu? tylko siedzi jak szarak na lawce? czyzby Janusz nie mial odpowiedniej karty VIP? coz to za miliner bez takiej karty hahah

Gość gość
A gdyby tak jej zaśmiecić ten hasztag olfaktoriaxbarcelona

Gość gość
Poleciała na wakacje i jara się telewizorem w hotelu :D Ale dizajnerskiej i luksusowej marki, o! Pokazuje wszystko, hahaha. Szczerze, to dla mnie pokój jak pokój, nie po jadę na wakacje, żeby siedzieć przed tv albo podziwiać jakieś rzeczy w hotelu. Chyba że naprawdę jest jakąś perełką architektoniczną, ale podniecac się panelem do rolet, kosmetykami hotelowymi? Wiekszej zenady nie widziałam dawno :P

Gość gość
''ofoliowalam walizke zeby mi nie ukradli' hahahhha Doronia jakimi Ty samolotami latasz ze kradna walizki? Ludzie ona sie osmiesza. Nie sadze ze ktos ma jeszcze watpliwosci o cudownych podrozach Dorini :)

Gość gość
Cały vlog, a nie tylko koniec powinien być w formie timelapse. Nudy, podjarka kosmetykami z hotelu, otwieranie szafy. No i the best: alkohol za specjalną dopłatą w strefie prywatnej - WOW, bez tego ani rusz co nie olfetko?

Gość gość
omatko jaki nudny vlog, w samolocie pokazuje po kolei wszystkie gazetki z reklamami, ktore tam dają, potem sie dziwi, ze w hotelu 5-gwiazdkowym jest miła obsługa. Póżniej ten room tour w łazience sa kosmetyki, ojej naprawde? i nawet igła i nitka są. I suszarka! i szlafrok! świeczka nazywa sie jak hotel, a worek na bieliznę nazywa sie laundry :D no i sejf w szafie i eksperes fo kawy. Kurde, nie była nigdy w żadnym hotelu więc przeżywa jak mrówka okres. o do kostiumów, to przecież dostała ich 5 w ramach reklamy. na zdjeciach w kostiumach na insta nie jest seksy, za to ma koszmarne włosy. A gdzie jest Janusz? wygląda jakby sama tam była, sama poszła zjeść, sama w pokoju. Może Januszek doleciał później, bo był zajęty z żoną i dziecmi? ;)

Gość gość
Te foto na wysokości to porazka. Światło kiepskie, ostre cienie. Wlosy traaaaagiczne. To nie jest artystyczny nielad tylko obrzydliwe kołtuny. Metka z majt wystaje... doroniu! Takie rzeczy sie usuwa w dowolnym programie graficznym aby zwiekszyc estetyke zdjecia. Zauważyliście ze ona sie garbi i chodzi jak robot a nie jak dama?

Gość gość
Janusz aka Przemo pewnie elokwentnie podsumował: ale ku..wa wypasiony hotel.

Gość gość
to jest snobizm, ja tego nie rozumiem, nie mój swiat, ale przynajmniej nakręcają gospodarkę i firmy na nich zarabiają ;d To są takie trybiki konsumpcjonizmu.

Gość gość
wiecie co mnie ciekawi? pobyt dla dwoch osob a jedne kapcie, jeden szlafrok...

Gość gość
dziś wiecie co mnie ciekawi? pobyt dla dwoch osob a jedne kapcie, jeden szlafrok... x widac zrobiła rezerwacje dla 1 osoby. Dlatego pokój odpowiednio przygotowany.

Gość gość
Jeden szlafrok był w szafie, a drugi wisiał za drzwiami w łazience.