Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ja ciagle czekam na tego vloga z torebka Cappucines xx a ten film to mial byc ze 2 tygodnie temu. mowila o nim na lajwie w Polsce jeszcze :D

Gość gość
Uwaga jest snap że Montuje vloga!!! Oczywiście w tle widok z hotelu a jakże :D Robi się to coraz bardziej creapy!!! Olfa uwięziona w hotelu, jak z filmu Piła.

Gość gość
Ja myślę że ten film o torebce nigdy nie powstanie. Może i kupiła tętorebkę ale albo ją zwróciła albo wymieniła na coś innego i już jej nie ma.

Gość gość
Ojojij jak słodziutko, Janusz wszedł jej w kadr <3

Gość gość
Ale ten cały wyjazd musiał być komiczny... Zrobić kilka zdjęć na plaży, potem zobaczyć na prędce najważniejsze miejsca, i obskoczyć butiki i w sumie oglądać to wszystko przez obiektyw bo vlogi, snapy muszą być i foty na ig... co to za przyjemność z takiego wyjazdu.. Ale na jednym ze snapów widać było jaka Dorota była zajechana...

Gość gość
Ojojij jak słodziutko, Janusz wszedł jej w kadr <3 x To, jak ona się jara tym januszem też jest zabawne. Ja rozumiem, że długo była sama i cieszy się, że ktoś w końcu zwrócił na nią uwagę, ale zachowuje się jak 12 latka, próbując wszędzie go wcisnąć. Zawsze mówiła, że ma partnera, ale nigdy o nim nic nie powie, natomiast ewidentnie widać, że kłamała, bo teraz dostała małpiego rozumu. I jeszcze to, jak niby stara się go chować, bo myśli, że wzbudzi sensację i ludzie będą go ciekawi, a prawda jest taka, że wszyscy wiedzą, że ona i ten jej partner są siebie warci.

Gość gość
Moim zdaniem jest on tez nieziemsko brzydki i Olfa sie go po prostu wstydzi. Poza tym dres jak nic... kto po Barcelonie chodzi w taką pogode w bluzie z dlugimi rekawami?

Gość Wiktoria Green
Apropos komentarzy pod filmami/zdjęciami Olfy-niejednokrotnie usuwała moj***ardzo kulturalne ale krytyczne komentarze i to w przeciągu 10 minut od pojawienia się ;O Ona chyba rzeczywiście zatrudnia brata do pilnowania komentarzy ;p

Gość gość
Jeżeli ona się kreuje na osobę z klasą, luksusową - to kto, kto, do cholery nosi apaszki do g*******ego t-shirtu, adidasy superstary - i jej wybranek to DRESIARZ? Nisko celuje. Wieśniara.

Gość gość
Nie wiem co to za dziwna maniera, jak ktoś się wypowie (pozytywnie) u niej na profilu, to zawsze olfa wtrynia te swoje: "PRAWDA" ? Co to ma niby być za odpowiedź.

Gość gość
1642 moja droga ten filmik mial byc w lutym chyba:D :)

Gość gość
Na insta apapat kolejne foto Doris

Gość gość
Na instagramie apapat jest zdjecie Doris z poza a'la kocica w rui i wystajacymi zebrami. Skoro je wstawiaja to podoba im sie ta anty-reklama, ktora Olfa im zafundowala. Porazka... :D

Gość gosc 1111
Jak juz zaplacili nie maja wyjscia ;p

Gość gość
Akurat na tym zdjeciu z zebra wyglada dobrze. No i nie ma sie co czepiac wystajacych zeber bo na to raczej nie ma wielkiego wyplywu, jesli chce byc szczypla. Czepiac sie mozna klamstwa i zakamuflowanego wiesniactwa a nie figury. Tak jak z tymi cyckami, sa male ale na to wiele sie nie da poradzic bez operacji wiec bez sensu ja tu za to linczowac.

Gość gość
Jasne, że nie pracuje - nie trzeba być bystrym żeby to zobaczyć. Po prostu jej dzień wygląda tak, że wstaje, jedzie do sklepu, potem wraca i gotuje obiad wiosenny z mrożonek, później przerwa na pokazanie kolejnych ton kosmetyków, a na końcu koty. Czasem jeszcze wstawka wieczorem z zewnątrz, że niby wróciła z popołudniówki i bajabongo. PS. Wolne w okresie Świątecznym i to jeszcze w handlu... :D

Gość Wiktoria Green
Jesus...ale ona jakoś tak pokracznie i sztucznie pozuje.....Czy tylko mi chce się śmiać gdy patrzę na jej pozowane zdjęcia? :p Ja bym grosza nie zapłaciła za taką "promocję" marki ;/

Gość gość
19.29 to temat o olfie a nie o szarlot t :)

Gość gość
O czym będą jej codzienne vlogi?

Gość gość
2028 vlogi beda następujace: ujecie z drona, pogadanka z fotela, spacer po Warszawie, zakupy, obiad pogadanka z fotela, ujecie na zwierzaki, wypad do knajpy ewentualnie pokazanie ciuchów, pożegnanie z fotela, timelaps z okna na Warszawę i tak w kółko.

Gość gość
Ach, wybaczcie :D W sumie i jedna i druga notorycznie ściemnia, ale gdyby YT robiło wersję dam i wieśniaczek, wzięłabym je obydwie - Olfę i Szarlot t. Obydwie prostaczki tylko jedna wciąż uważa się za damę :D

Gość gość
Olfa dała nowy wpis na blogu, o kosmetykach które zabiera w podróż samolotem, jakby latała co tydzień;)

Gość gość
Haha, no faktycznie 3 godzinny lot samolotem sieje takie spustoszenie na twarzy, że trzeba "specjalne" kosmetyki brać... Z ciekawości zajrzałam i jest to, czego się spodziewałam - tekst, jak to w samolocie powietrze jest suche, więc trzeba nawilżac twarz i usta...

Gość gość
A mi się wydaje, że wszystko zaczęło się sypać po filmie o ideale faceta. Przedtem chociaż pozowała na osobę o jakichś zainteresowaniach, filmy itp. W dodatku częściej chodziła na spotkania towarzyskie, wstawiała zdjęcia drinkow, klubów. Wiem, że nie brzmi to jakoś luksusowo i bardzo ambitnie, ale było ciekawiej, bardziej kolorowo. A teraz? Nudne snapy, wlogi, prosze państwa karma dla zwierząt i złote tarasy. Czyżby potraciła współpracę ze względu na ten film? Może firmy się wstydzą współpracy z nią. Albo oszczędza na vuitony i dlatego nie ma już drineczków, tylko czoja ha ha.

Gość gość
O wpis na blogu? Jestem w szoku.

Gość gość
Olfa będzie teraz przez dwa lata wspominać lot do Barcelony. Zaraz będzie wpis co zabrać do walizki, jak zachować się w samolocie Haha I my mamy uwierzyć ze Olfa byka w tych wszystkich miejscach o których mówiła (Włochy itp)? Ona tak przeżywa wypad na dwa dni do Barcelony a o innych miejscach by nie wspomniała ? Nie wierze

Gość gość
Ej jak myślicie dlaczego Olfa już nie snapuje tak dużo? Myślicie, że wzięła sobie do serca to co tu piszemy, że się kompromituje tymi snapami I ogranicza je do minimum aby poprawić swój wizerunek ?

Gość gość
Może jakaś dobra koleżanka jej powiedziała ze ma beznadziejny PR i czas coś zmienić. Choć po ilości zablokowanych znakmitych to ona raczej mie przyjmuje krytyki :)

Gość gość
Mi się wydaje, że chce stworzyć pozory, że ma jakieś życie albo że spędza czas z januszem.