Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie podoba mi się ona to co sobą reprezentuje ale co wy nie macie swojego życia ? hobby ? faceta , dzieci itp. , że zajmujecie się pisaniem i traceniem swojego czasu o kims kogo nie lubicie czy nie znosicie? hipokryzja czy debilizm? x A ty zajmujesz się pisaniem i traceniem swojego czasu krytykując innych krytykujących. Hipokryzja, czy debilizm? Hipokryzja na pewno. Ale i debilizm, bo ty nawet nie widzisz swojej hipokryzji. Oraz debilizm dlatego, że nie rozumiesz słowa hipokryzja. Bowiem tracenie swojego czasu na kogoś, kogo się nie znosi wcale nie musi być hipokryzją. To był mój pierwszy post w tym topicku także z tym stracenie mojego czasu jakoś przeboleje. Zaciekawił mnie ten luksus ale jak tylko rzuciłam okiem o czym jest no sorry ale nie da się tego inaczej skomentować czysty debilizm ! A i ja nie krytykuje tylko stwierdzam fakt a to dość istotna różnica. Nikt i nic nie przekona mnie , że wypisywanie zawistnych komentarzy a przede wszystkim komentowanie wszystkiego co jakaś tam osoba robi ,jak wygląda ,co mów i robienie tego tylko w negatywny sposób świadczy dobrze o Tobie czy o innych osobach , które to praktykują. Nie i jeszcze raz NIE To jest zawistne

Gość gość
Noo pod zdjęciem Olfy na ig apapat :D

Gość gość
2014 chyba usuneli te zdjecie

Gość gość
Co wy z tym brakiem biustu? Też jej nie lubię, ale bez przesady :) I mnie samej daleko do deski. Po pierwsze, bikini typu opaska bardzo spłaszcza biust. Po drugie - podniesienie rąk do góry też go rozpłaszcza. I po trzecie - ona nosi rozmiar 34... Czy to są waszym zdaniem "wklęsłe" cycki?: https://youtu.be/tmlxCLfuv3Y?t=734 Ja rozumiem, jak kobiety decydują się na operację, jak faktycznie nic nie mają. Ale to są zupełnie normalne piersi.

Gość gość
Jest to zdjęcie, insta: apapat Poland, trzecie zdjecie od lewej

Gość gość
na insta apapat już prawdziwa dyskusja, brawo!

Gość gość
Znalazlam, walnełam komenta, dawajcie dziewczyny

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś Nie podoba mi się ona to co sobą reprezentuje ale co wy nie macie swojego życia ? hobby ? faceta , dzieci itp. , że zajmujecie się pisaniem i traceniem swojego czasu o kims kogo nie lubicie czy nie znosicie? hipokryzja czy debilizm? x A ty zajmujesz się pisaniem i traceniem swojego czasu krytykując innych krytykujących. Hipokryzja, czy debilizm? Hipokryzja na pewno. Ale i debilizm, bo ty nawet nie widzisz swojej hipokryzji. Oraz debilizm dlatego, że nie rozumiesz słowa hipokryzja. Bowiem tracenie swojego czasu na kogoś, kogo się nie znosi wcale nie musi być hipokryzją. To był mój pierwszy post w tym topicku także z tym stracenie mojego czasu jakoś przeboleje. Zaciekawił mnie ten luksus ale jak tylko rzuciłam okiem o czym jest no sorry ale nie da się tego inaczej skomentować czysty debilizm ! A i ja nie krytykuje tylko stwierdzam fakt a to dość istotna różnica. Nikt i nic nie przekona mnie , że wypisywanie zawistnych komentarzy a przede wszystkim komentowanie wszystkiego co jakaś tam osoba robi ,jak wygląda ,co mów i robienie tego tylko w negatywny sposób świadczy dobrze o Tobie czy o innych osobach , które to praktykują. Nie i jeszcze raz NIE To jest zawistne x No to teraz masz na koncie już dwa posty. W ciągu jednego dnia. Nie masz hobby, faceta, dzieci? Określenie czyjegoś zachowania "debilizmem" to nie jest stwierdzenie faktu, ale właśnie krytyka. I to bardzo chamska. A ty niestety znowu piszesz na zasadzie "przyganiał kocioł garnkowi". Ktoś komentuje negatywnie, do Dorota robi, a ty komentujesz negatywnie tę praktykę. Ja za Dorotą nie przepadam, ale np. polemizuję z tym, że nie ma biustu. Ale wolę już komentarze o tym, że jest płaską deską, niż wpisy takich hipokrytek, jak Ty. Które są tu niby tylko przypadkiem, bo właśnie na chwilę oderwały się od swojego cudownego hobby, aby wejść tu i uświadomić forumowiczki, że są debilkami...oraz parę godzin później uwalniają się na chwilę z objęć faceta, aby wejść tu ponownie i sprawdzić, jaki jak został przyjęty ich komentarz ;) Piękne :)

Gość gość
Przesadzacie z tym biustem, ona jest drobna, szczupła i filigranowa, taki biust jaki ma współgra z takim wyglądem. Poza tym na zdjęciach na insta podnosi ręce do góry i wygina się do tyłu a w takiej pozie każdy biust robi się mniejszy o połowę. Jak zrobi sobie silikony będzie wyglądać pokracznie i sztucznie. Zdjęcia jak zdjęcia, szału nie ma, ale też na insta apapat inne dziewczyny wyszły gorzej. Na miejscu doroty bardziej bym się opaliła przed taką reklamową sesją, bo te żebra i blada skóra wygląda średnio. Myślę że dorota sztucznie przedłużała pobyt w barcelonie na insta, żeby wyszły chociaż 4 dni, czyli tyle ile ma kostiumów. Dłużej nie mogła zostać bo firmy nie była stać na opłacenie dłuższego pobytu, za drogi hotel sobie dorotka wybrała. Swoją drogą to nieprawdopodobne, żeby kosztem krótszego pobytu, krótszego czasu na odpoczynek i pośpiechu, rezygnować choćby z tygodniowego wypoczynku, tylko po to aby pochwalić się wysokim rachunkiem za noclegi.

Gość gość
Doronia to typowy sloik, zastaw sie a postaw :)

Gość gość
Miał być vlog i co? Ni ma!

Gość gość
gość dziś Prawie ze wszystkim się zgadzam. Ale kto wam powiedział, że agent zasponsorował jej pobyt w hotelu? Bajdurzycie tutaj gorzej, niż Dorota. Sorry, ale biorąc pod uwagę jej wydatki, to ona chyba może wyskrobać 6 tysięcy na wyjazd. Zwłaszcza, że na wakacjach nie była od wieków, więc należy jej się "kumulacja". I nie piszcie mi, że ona kupuje rzeczy i zwraca. Może i tak. Ale są też takie, które faktycznie nosi. Chociaż zgadzam się, za 6 tysięcy lepiej zostać w skromniejszym hotelu i dłużej nacieszyć się miejscem. Jak ktoś wyżej napisał - typowe zastaw się a postaw.

Gość gość
Dziewczyny kojarzycie taki brytyjski serial komediowy "Co ludzie powiedzą?" Bohaterka Hiacynta Bukietowa ( tak naprawdę nazywała się Kubeł) też była bardzo ambitna ale nie chodziło o luksus tylko aby należeć do wyższych sfer. I ciągle jej nie wychodziło. Czy kogoś wam to nie przypomina? ;-):-)

Gość gość
22:31 uwierz mi że zasponsorował :)

Gość gość
22:34 o to to :D

Gość gość
Olfa zyskala kolejny pseudonim- pani Bukietowa

Gość gość
Nie kubeł tylko żakiet a udawała że bukiet :D

Gość gość
Żakiet nawet lepiej do niej pasuje

Gość gość
W wersji brytyjskiej była Bucket co znaczy wiadro. W polskiej wersji sie nie rymowało i pewnie zrobili żakiet. W sumie nieistotne. Hiacynta chciała należeć do wyższych sfer a pochodziła raczej z nizin społecznych. No wypisz wymaluj Olfa

Gość gość
Dla mnie to ona obecnie ma styl tej Róży , chudej wieśniaczki, a niedługo już się tak stoczy, że stanie się Stokrotą :D :D :D

Gość gość
gość wczoraj 22:31 uwierz mi że zasponsorował usmiech.gif x nie mam zamiaru wierzyć w jakieś głupoty.

Gość Wiktoria Green
Szczerze mówiąc smuci mnie jakoś,że Olfa tak bardzo nie lubi swoich piersi,że chce operacji.Serio.Ona jest chuda-skąd ma mieć tluszcz do tych piersi-jedna na milion ma pelne piersi przy drobnej budowie.....Nie każda musi mieć wielki tyłek jak kardashian albo fitnesska i cycki nie wspolgrajace ze szczuplym cialem.Gdyby Olfa lansowała się w latach 90. jej figura uchodziłaby za ideał.Dążę do tego,że my kobiety same sobie wzajemnie robimy pod górkę-piszecie,że ma ZA male piersi-wedle czego? Współczesnych kanonów? Nikt nie przeskoczy własnej budowy,przeciez Dorota ma niesamowite atuty fizyczne o których wiele cycatych może pomarzyć (smukłość,proporcjonalna sylwetka,długie nogi)a operacja biustu bardzo bardzo jej zaszkodzi-pójście w sztuczną,plastikową drogę to najgorsze co może zrobić.

Gość gość
00:17 operacja biustu byłaby czysta głupotą. Może ona jest w facetem który podświadomie potęguje w niej ten kompleks i dlatego chęc poddania się operacji. Ja przy pierwszy swoim facecie wyleczyłam się ze wszystkich kompleksów, co prawda drugi mnie wpędził w jeszcze większe, ale to dowód na to żeby w nikim nie szukać poklasku, tylko zbudować własną pewnośc siebie., niezależną od niczego i nikogo.

Gość gość
gość wczoraj Ja nie jestem najmądrzejsza , ten tytuł zdecydowanie przypada Tobie , na pewno wiesz wszystko najlepiej i na wszystko co tu wypisujesz masz tak logiczne wytłumaczenie . Powtórzę , że nie wytłumaczysz mi swojego obgadywania w necie obcych Ci osób (no chyba , że to Twoja rodzina i masz osobiste powody ku temu aby tak się zachowywać tzn obsmarowywać ją w necie ... czytaj. zemsta) W każdym innym przypadku nawet jak tak pięknie "wydeklamujesz "mi moją hipokryzję i całego świata nie zmieni to faktu , że zachowujesz się zwyczajnie zawistnie , chamsko (mogłabym przytoczyć tu wiele innych synonimów ale chyba nie takiej potrzeby) Przestań zazdrościć i wylecz się ze swoim kompleksów . Ale spoko dam radę żyć jeśli nie skorzystasz z mojej rady . I kończę polemikę z Tobą. Pozdrawiam

Gość gość
Kolejna jakaś co na początek niby chce się śmiać z olfy, a później ciągle ją kontynentuje.... Pisanie, że Olfa ma idealną figurę jest czystą głupotą, a do Figury claudi shiffer, naomi campbell czy cindy crawford z lat dziewięćdziesiątych to jej brakuje lat świetlnych. Nie wiem czy dla tych dziewczyny co mówią Że ma świetną figurę sukcesem jest nie być grubasem. jak dla mnie ona ma chłopięcą figurę, w ogóle nie kobiecą. Jej sylwetka wyglada prędzej jak u andreja pejic. Jeszcze się nie spotkałam żeby ktoś miał bardziej odstające żebra od piersi, nawet wtedy gdy się wygnie.

Gość gość
W ubraniach to ona jeszcze jakoś wyglada. Jak ona musi wyglądać bez wierzchniej warstwy, bez makijażu, taka wychudzona, zabiedzona, trzęsąca się, telepiąca głową i piszcząca tym swoim głosem.

Gość gość
Ja sie na tym nie znam ale chyba na zdjeciach kostiumow czy bielizny chodzi o to by pokazac swoje "atuty" to nie high fashion. Olfa mogla przybrac inna poze.

Gość gość
gość dziś Bo nie widziałaś mnie :D:D sumteczek :( A co do zdjęć Olfy to mnie najbardziej nie podoba sie to pierwsze. Ładna szczupła, ona wygięta, brzuch niby wciągniety, a tak śmiesznie odstaje :(

Gość gość
Olfa jest po prostu karykaturalnie chuda. Nie ma piersi bo nie ma na sobie ani grama tłuszczu. Do filigranowego ciala doczepiona jest nienaturalnej wielkosci głowa. Zle sie odzywia, ma ziemista i blada skórę, bardzo niezdrowo wygladajace wlosy. Twarz napompowana botoxem i wyżarta kwasami powoli zaczyna wygladac nienaturalnie, jak te balonowe zwirzątka. Dziewczyna po prostu upada, a ze ma paskudny charakter, to nikomu jej nie jest zal i nikt nie powie, żeby się opamietala

Gość gość
Okficza czesto potarza ze nie lubi kobiet bo sa fałszywe, glupie i zazdrosne o wszystko. 99% jej znajomych to kobiety. Gdyby moja kumpela miala takie zdanie o kobietach , to bym jej podziękowala za znajomosc. Dodatkowo Olficzka tym samym znów zaprzecza sama sobie