Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
Ile ona zarabia w końcu?

Gość gość
15:24 Ja nie dziele ludzi tylko na zadbanych i niezadniezbanych, po drodze sa jeszcze tacy czesciowo zadbani/zwyczajni. Dla mnie ktos zadbany dba o dostarczenie witamin i mineralow- czy z jedzenia czy z suplementow(tak, to widac po skorze), dba o wlosy a nie tylko je lakieruje, ma cialo po ktorym widac regularny ruch Jak wyzej pisalam- noszenie rozmiaru 34, makijaz i farba na wlosach jeszcze nie oznacza bycia zadbanym. A czeste picie alkoholu tez dobremu wygladowi nie sprzyja.

Gość gość
Podobno 4 tys brutto.

Gość gość
Skory twarzy nie ocenie, bo zawsze ma sporo podkladu, ale juz cialo wyglada na takie karmione chooya a nie witaminami(zdjecie w rozowo-czerwonym kostiumie). I nie chodzi o to czy opalona czy nie, ja tez mam jasna skore, ale widze roznice pomiedzy czasem gdy odzwywiam sie tak sobie a czasem gdy wsuwam duzo mango, moreli i tym podobnych.

Gość gość
A bede wyszukiwac jej mankamenty poniewaz moge, szczegolnie gdy czepiam sie tego na co ma wplyw. Ona uwaza sie za super zadbana, a ja moge udawadniac dlaczego sie z tym nie zgadzam. A im wiecej sie unosi nad ziemia tym wiecej wszystkiego jej anty-fanki beda wyszukiwac

Gość gość
Warszawa jest droga, pewnie jedzie na próbkach które jej dają koleżanki z Douglasa hahahahaha bo za 4k brutto na pewno jej nie stać na pełnowymiarowe opakowania :D pewnie za wynajem buli ze 2k. I ona uważa że tysiąc na życie jak jej zostaje to jest dobrze sytuowana osoba? Hahahahahahha

Gość gość
Boże jakie z was wieśniary, czepiać się że do samolotu nie ubrała się elegancko to już szczyt idiotyzmu. Zawsze mam ubaw po pachy obserwując te które stroją się na lot jak na randkę. Do samolotu ubiera się wygodnie, najlepiej spodnie dresowe, leginsy, luźna koszulka itp. Żeby wam się lepiej zrobiło to sobie możecie wyobrazić, że taka koszulka od projektanta i leginsy mogą również kosztować kilka tysięcy.

Gość gość
Olfa na pewno nie jest dama do towarzystwa. Przecież z takich uslug korzystają mężczyźni którzy chca sie pokazac z kobieta piekna, madra, kulturalna i oczytana. Olfa w d***e byla i gowno widziała. Nie czyta ksiazek. Jej światopogląd i znajomosc zagadnień politycznych kończy sie na vlogach MMK. To glupia rura z którą jest sie wstyd pokazać tak po prostu a co dopiero jeszcze jej za to płacić

Gość gość
16.01 a gdyby tak tobie ktos zaczal wyliczac wady wygladu albo pewne aspekty zaniedbania to byloby ci milo? Skoro taka jestes krytyczna to pewnie tez uwazasz sie za bardzo zadbana...

Gość gość
gość dziś A jak Ty wyglądasz, skoro mówisz, że Olfa ma za mało jędrne ciało, zaniedbane włosy i ne pasuje Ci nawet jej koloryt skóry? Rozumiem krytykę, ale logiczną. A to co piszesz jest śmieszne. Tym bardziej, że Olfa nie mówi, że ma super ciało i bujną czuprynę. Zadbana to Olfa jest (bycie zadbanym nie równa się byciu pięknym). Skoro ona jest według Ciebie zaniedbana, to jaki jest Twój standard? Bo chyba za zaniedbanych musisz uważać 99% społeczeństwa. x Zgadzam się. Proponuję rozejrzeć się na ulicy, a nie przeglądać tylko wygładzone zdjęcia fit-lasek na insta. Gdyby wszystkie kobiety były tak "zaniedbane" to byłoby super. I nie, kolor jej skóry nie jest wynikiem niezdrowego odżywiania. Tak wygląda skóra przeciętnej Polki, która pierwszy raz w sezonie wyszła na plażę.

Gość gość
Jest niedziela- dlaczego nie bylo lajwa na instagramie?!

Gość gość
Hahhaha skad info ze zarabia 4 tys? Tyle to chyba wynajem jej mieszkania kosztuje a wy juz podlapalyscie i juz radosc ze zarabiacie podobnie :D

Gość gość
gość dziś Skory twarzy nie ocenie, bo zawsze ma sporo podkladu, ale juz cialo wyglada na takie karmione chooya a nie witaminami(zdjecie w rozowo-czerwonym kostiumie). x Proszę cię, nie przesadzaj, że na podstawie zdjęcia zrobionego w półcieniu jesteś w stanie stwierdzić, czym posiadaczka karmi swoje ciało...Twoje wnioski to tylko siła sugestii plus negatywne nastawienie.

Gość gość
Wynajmuje mieszkanie z Kuba które kosztuje 4,5 tys ale to Kuba płaci za rachunki itp. Olfa co zarobi A blogu i yt to wydaje na swoje potrzeby. Kuba tez nie zarabia kokosów bo jak są jakieś okazje to doronia jakoś nie dostaje drogich prezentów itp.

Gość gość
Dobra Karyny, latajcie w swoich legginsach i dresach, ale skończcie temat :D

Gość gość
16:27 Tak, jestem. Do tego olfa sie zachwycala owocami w hotelu tak bardzo jakby je rzadko widywala. A poza tym dla niej dobre odzywianie to tostowa kanapka z sieciowki wiec wszystko w temacie... I to zdjecie bylo przykladem- na innych widze to samo. Moze byc, ze sie czepiam. Koncze juz ten temat ze swojej strony bo bardziej interesuje mnie jej fantazjowanie czy to jaka ma cere

Gość gość
gość dziś To nie radość to beka z chwalenia się gdy nie ma się czym chwalić :D 🖐️ To tak jakbym się uważała za lepszą bo mam tableta albo smartfona za 2500 :D przecież to każdy ma albo i więcej :D ale mi luksus hahahahahahahaha

Gość gość
16:19 No wlasnie-wygodnie, a dzinsy wcale nie dlugie siedzenie wygodne nie sa. I po raz setny- nie chodzi tylko o to, ze spodnie tylko o to jakie brzydkie spodnie. No ale jak luksusowa dama ma jedne to... Mozna ubrac sie wygodnie, a wciaz dobrze wygladac, to sie nie wyklucza. Tak samo sa inne plaskie wygodne buty poza adidasami

Gość gość
Swoją drogą nie rozumiem po co pakować 4500 w cudze mieszkanie miesięcznie. Już naprawdę lepiej wynająć coś dalej, coś gorszego i taniej ale mieć hajs żeby oszczędzić do własnego albo ja podróże, na kształcenie się albo choćby na lepsze jedzenie czy kosmetyki.

Gość gość
dlaczego wy wierzycie, ze to mieszkanie kosztuje 4500? Nie mowie, ze za 4500 juz wszystko zlotem i marmurami oplywa, ale na pewno mieszkania sa troche wieksze a standard wyzszy

Gość gość
Lokalizacja też kosztuje. Może ma wysoki standard i jest nowe na chronionym osiedlu?

Gość gość
A czemu uwazacie, ze tylko idealni moga innym cos wytykac? To jak sie samemu ma sylwetke do poprawy oznacza, ze juz nie mozna o kims powiedziec, ze jest skinny fat?:D

Gość gość
Olfa była mi totalnie obojętna ale jak obejrzałam jej kilka filmików, to stwierdziłam że ona ma mentalność typowej utrzymanki, zero ambicji w życiu poza kasą i chwaleniem się ale niestety możliwości już brak. Biedna umysłowo dziewczyna. Bardzo mi się śmiać chciało jak w jednym filmiku powiedziała że ma alergię na głupich ludzi, szkoda jak człowiek sam na siebie ma alergię.

Gość gość
Niby kazdy moze krytykowac, ale ci nieidealni moga uslyszec niezbyt mila odpowiedz z wyliczeniem ich wlasnych mankamentow :D

Gość gość
16:53 tu sie zgodze, tez bym wolala przeznaczyc ta kase na cos innego, a wynajac mieszkanie taniej.. nie mowie o oszczednosciach, ale ta roznice nawet wlasnie na podroze wydawac :) ale kazdy robi jak mu pasuje

Gość gość
Dla niektórych ważniejsze ciułać te swoje grosze a pokazać się, nie dojadać a kupić tę najtańszą apaszkę od Hermes bo to Hermes :D niż rozsądnie inwestować i nie szczedzic na relaks.

Gość gość
Olfa dziś cicho siedzi,chyba zapija smutki, po tym jak maff zrobiła z niej bekę na snapie, honki fanki też jadą równo.

Gość gość
Olfa jest nieobyta i czasami mam wrażenie ze daje zrobić się w c***a za przeproszeniem. Już tyle razy przepłacała za usługi np. Mieszkanie ? Ja za 3000 zł wybajmowalam z koleżankami (4) mieszkanie w centrum Warszawy z domowa sporymi pokonamy i była 1,5 łazienki choć dla olfy osobna toaleta to już łazienka

Gość gość
Kim jest Kuba o ktorym teraz tyle zaczęliście pisać?

Gość gość
Kuba to jej chłopak z którym mieszka ;) kiedyś wygadała się jej koleżanka w komentarzu.