Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
I oprócz okularów wszystko z sieciówki w tym looku

Gość gość
Ostatnie ujęcie, w bluzkę dramat. Masakra jakaś

Gość gość
Ej, ale gdyby tak się do tego zabrać poważnie, to taki cykl "Olfaktoria w hotelach" byłby całkiem spoko. Skoro zabytki nie są jakieś specjalnie istotne dla niej, a z hotelu nagrała aż dwa vlogi, to może to jej nisza? Tylko do tego trzeba by było naprawdę latać i dużo podróżować, nie raz na dekadę. To byłby całkiem ciekawy pomysł, Lisica też ma swój program w TVN Style, gdzie odwiedza hotele, Olfa mogłaby iść jej śladem, na polskim YT chyba czegoś takiego nie ma?

Gość gość
A olfa korzystała ze strefy spa czy tylko tam wpadła pobuszować jak dzik w malinach i sru na butiki?

Gość gość
Nie mogę z tego ujęcia w gaciach w przymierzalni :D :D :D

Gość gość
"perfekcjonizm, elegancja i luksus" - określiła siebie kobieta nie umiejąca zadbać o własne włosy hahahahaha, reklamodawcy - cisnąć ze współpracami! Czekamy na maile z propozycjami współpracy!

Gość gość
2037 ktora minuta?

Gość gość
Mi się wydaje, że ona wymyśliła sobie, że jedzie tam w sprawach biznesowych. Chod******oszuli, ,,napięty" grafik, nie wygląda to jak luzackie wakacje :D Moze rzeczywiscie ma z tego hajs, ale nazwaniem tego "wakacjami" bym nie powiedziała. No chyba że dla kogoś wakacje to łazenie po sklepach i siedzenie w hotelu... jak jak gdzies jadę, chce przede wszystkim poznać daną kulturę, rozerwać się, zapomnieć o przyziemnych sprawach.

Gość gość
no jasne, normalni ludzie by spontanicznie zwiedzali miasto, szukali ciekawych miejsc, chłonęli kulturę, a nie łazili w koszuli po sklepach. Z***b... wakacje.

Gość gość
mało tego materiału nagrała jak starczyło jej tylko na 2 vlogi. słabiutko! :D

Gość gość
Super miejsce na wakacje, a ona łazi po sklepach i hotelu:D

Gość gość
,, Miałam tak napięty grafik, że nie byłam w stanie nagrać nic więcej ;-)". Ona chyba sama wierzy w to co piszę. Wymyśliła sobie wizerunek luksusowej kobiety biznesu i w to wsiąknęła tak bardzo, że sama za taką się uwaza. Zyje w swojej imaginacji, wyobraźni. Pewnie nic tam nie robiła oprócz siedzenia w hotelu, zakupów i udzielania się w mediach społ, ale napisała taki komentarz i pewnie wierzy, ,że rzeczywiscie "załatwiała" tam wazne sprawy. Z boku to wygląda groteskowo, a ludzie którzy w to wierzą mają chyba IQ równe temeperaturze ciała. Przecież od razu widać, że to fikcja... wygląda nawet trochę jak jakaś karykatura. TO jaranie się hotelem, ta cała otoczka. Ona wyjdzie do restauracji pogadać z kimś o pogodzie, a wbija sobie w głowę, że to spotkanie biznesowe. I pewnie w to wierzy. To chyba juz podchodzi pod jakieś zaburzenie psychiczne?

Gość gość
Jak się dodaje zdjęcia bo mam coś?

Gość gość
fakt ma zniszczone włosy, choc ja też mam cienkie i po całym dniu, jak są nieprzeczesane wyglądają ,,licho", plątają się itp. Ale przynajmniej są gładkie i lśniące. Czy to kogoś wina, ze nie ma grubych włosów? też nie lubię Olfy i wyśmiewam jej zachowanie, ale jechanie po czyimś wyglądzie nie jest zbyt fajne, chyba że coś mozna zmienic. Ale struktury włosów, nosa, długosci nog itp nie.

Gość gość
Właśnie! Ciekawe czemu usunęła ten komentarz

Gość gość
Można mieć cienkie włosy, nikt nie oczekuje od niej robienia przeszczepu/zagęszczania, ale nawet z takimi włosami nie trzeba wyglądać jak biedna łajza!

Gość gość
Ja uwazam ze honorata powinna usuwac te zenujace komenty o prostytucji olfy, nie maja one nic wspolnego z jej vlogiem... olfa by takie komentarze o kims innym pod swoim filmem usunela

Gość gość
Źle o niej świadczy jak usuwa tylko te które chce a pozwala kłamać na temat innych

Gość gość
Jakby Olfe zablokowała jak mówi to usuwalaby te momenty o Olfie i nie kradła czyjejś pracy

Gość gość
Ten moment to prawda skoro honka obserwuje Olfe i ściąga muzę z jej vlogów. Gdyby ją publikowała to nie oglądałaby jej filmików

Gość gość
gość dziś https://zapodaj.net/16d184c70fb5d.png.html Honka jednak usuwa komentarze, wiec trzeba się chyba zastanowić o co chodzi x po pierwsze, ta muzyka, która pojawiła się w filmiku obu dziewczyn jest dosyć popularna na youtube. też bym zablokowała osobę, która pozwala sobie na głupie insynuacje, że podkradłam czyjś pomysł. zresztą nie wydaje mi się, żeby honorata inspirowała się podkładem muzycznym kogoś, z kim jest pokłócona. po drugie - to oczywiste, że olfa nie zablokowała jej tak po prostu, z dnia na dzień, bez słowa. o coś poszło i tylko głupi uwierzy w wersję honoraty. moja rada dla was - nie wierzcie we wszystko, co piszą/mówia youtuberki...

Gość gość
21:29 Racja, ale honka zaczęła dodawać taka sama muzykę w momencie jak Olfaktoria zakumpowaka się z nią, taki zbieg okoliczności ze Olfaktoria wrzuciła film a później Honka z ta sama muza?

Gość gość
Dajcie spokoj z jakaś muzyka, kogo to obchodzi.

Gość gość
gość dziś Super miejsce na wakacje, a ona łazi po sklepach i hotelusmiech.gif Weź puknij się w główkę :D Są na tym świecie osoby co latają na weekend do Paryża po to tylko aby zrobić zakupy! W czym ty widzisz problem ? W zakupach a może to ty masz problem ze sobą

Gość gość
Przecież stwierdzenie napiętego grafiku tyczyło sir tego ze musiała robić zdj w 4 strojach, nagrać film room tour, zrobić liva na insta, nakręcić vloga i zrobić ubogie zakupy a była tam jeden pełen dzień Wiec bidulka się narobiła ;)

Gość gość
Moze Olfa sie obrazila o to ze niby Honka ja "parodiowala" na snapie (cos sie wylalo i honka powiedziala, ze poczeka na sprzataczke) ;) ? czy jakos tak... Moze wtedy Olfa sie skapnela ze Honka sie z niej smieje? ;)

Gość gość
ZDJECIE JANUSZA NA SNAPIE!!!

Gość gość
Dajcie screena!

Gość gość
Nie wchodzcie w link wyzej.