Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
Czekamy żeby mieć bekę. Ona nikomu i niczym tu nie imponuje.

Gość gość
1812 po co wiec tu zagladasz i z wywieszonym jezorem czekasz na wpisy??

Gość gość
Język mi wisi jak Astonowi- tak czekam. Tyle tylko, że od&byt mam czysty :D

Gość gość
Spiepszaj idiotko

Gość gość
gość dziś na tym właśnie polega śmieszność niektórych z was. niby szydzicie z olfy, ale z wywieszonymi jęzorami czekacie na jej kolejne snapy... x zeby miec sie z czego posmiac. Mnie Olfa dodakowo interesuje jako przypadek zaburzen emocjonalnych, ciekawy przypadek dla analizy psychologicznej :)

Gość gość
Olfa sobie chyba wzięła do serca Wasze 'skinny fat', bo rozważa catering dietetyczny :D

Gość gość
czy jakas vlogerka spasowala juz kafeteriankom w takim stopniu, ze pisaly o niej tylko w samych superlatywach lub co najmniej ja pochwalily?

Gość gość
Ja tam lubię Nudziarę i Czary Marii, obydwie bardzo piękne kobiety i jakoś przepadam za ich słuchaniem ;) Do każdej youtuberki można się przyczepić jeśli się uprze. Przynajmniej nie udają pseudo wegan, nacierając jednocześnie twarze kosmetykami testowanymi na zwierzętach. Nie znoszę takiej hipokryzji w wydaniu Ewy RLM i Katosu.

Gość gość
Ja lubię sporo dziewczyn z yt :) np. Globstory jest fantastyczna, a z urodowych dużo jest dziewczyn, które odfrunęły w swój świat fantazji. Niestety, ilość wzrastających subskrypcji jest wprost proporcjonalna do ilości p**********h przez nie głupot :) A lubię kingę the pink rook, czarszkę czy magdalenę lach. W ogóle jak znacie to poleccie jakieś kanały urodowe, gdzie laska ma opadającą powiekę - z polskich oglądałam agasave ale ona ma tak minimalnie opadającą, a moja to większe wyzwanie :(

Gość gość
Tutaj dziewczyna opowiada o plusach i minusach oracy w Biedrze. To w nawiazaniu do filmiku Olfy o Daglasie. Bez spisy i ciekawie... https://youtu.be/omU3lSysC30

Gość gość
gość wczoraj Katosu I rlm to niby weganki???

Gość gość
Olfa w newsleterze pisze ze musi zatrudnić kogis do pomocy bo tak jej kanał się rozwija ze już sama sobie nie radzi :) po jej snapach symtwiwrdzam ze ma aż za dużo wolnego czasu :)

Gość gość
Och Olfa to uwielbia rozglaszać wszem.i wobec że się nad czymś ZASTANAWIA. Teraz catering dietetyczny? ,pewnie liczy że się jakaś firma do niej zgłosił. Może się splukała w tej Barcelonie to przyda się darmowe jedzenie :-) :-)

Gość gość
0808 ja sie zastanawiam nad torba Hermes Birkin:D Ewidentnie chce wyludzic wspolprace i wcale sie nie zdziwie jak ja dostanie.

Gość gość
Oczywiście, a później powie, że ona za to ZAPŁACIŁA

Gość gość
z komentarzy pod ostatnim vlogiem- olfa o sobie: Wiesz, co w sobie bardzo lubię? Że w sytuacjach, które napawają mnie lękiem, zamiast dać im sobą zawładnąć, zawsze się z nimi mierzę. Później chodzę dumna (z siebie) jak paw  muhahahahhahaha :D

Gość gość
Prawda jest taka, że Dorota tylko po części utrzymuje się z bloga. Do jej utrzymania dopłaca jej partner (którego ma od paru miesięcy, wcześniej kłamała). Olfa korzysta w wielu przypadkach z tzw. programów afiliacyjnych, współpracuje z Zalando, stąd te linki pod jej filmami na YT. Cały ten marketing polega na tym, że ona udostępnia link i jeżeli ktoś kliknie i potem kupi dany produkt, Dorota dostaje 6% ze sprzedaży, dlatego im więcej linków i drogich produktów tym lepiej. Do tego dochodzi współpraca z markami, o ktorych nie mówi głośno. Z tego jest w stanie wyciągnąć ok. 6 tys. miesięcznie (tak jak mówiła na jednym q&a "więcej niż przeciętnie, ale nie dużo"). Nie dziwcie się, że jest taka znerwicowana, skoro całe jej życie, posiłki, wakacje, ubrania oparte są na marketingu i promocji. Dziewczyna fiksuje, bo praca 24/7 nie służy nikomu. Tym bardziej, gdy nie ma się do niej odpowiedniego podejścia.

Gość gość
to kto ja finansowal zanim poznala Janusza?

Gość gość
Wcześniej nie nagrywała ;) Może robiła jakieś zlecenia ? Kampanie PR itp

Gość gość
jesteście żałośni c***j was obcjhodzi co ona robi czego żyje w co się ubiera co was to kurfa interesuje tak na c****j to robicie ? zazdrościcie ? kompleksy? brak bilonu w portfelu bo ja kurfa nie rozumiem jak można pisać pierdoły hejterskie o kimś jurfa kogo nie znam i nie lubie jedno kurfa wylucza drugie co sie podzialo na ty świecie gdzie normalne kobiety bo ani ona a wy nie jesteście ok ona zaklamana w c***j a wy jakie jesteście szczere czy hejterki z patologii ?

Gość gość
Nie bulwersuj się tak, bo Ci żyłka pęknie ;)

Gość gość
obchodzi bo się pcha na afisz:)

Gość gość
to chyba Janusz olfy się zbulwersowal bo on lubi uzywac wyrazow na ch i k . He he he

Gość gość
gość wczoraj Spiepszaj idiotko x "Spiepszaj"? Pisząc z takim błędem sama siebie przedstawiasz jako idiotkę...

Gość gość
Wcześniej nie nagrywała oczko.gif Może robiła jakieś zlecenia ? Kampanie PR itp x ostatnia praca do ktorej sie przyznaje to Douglas. zdaje sie ze nie pracuje tam juz od bardzo dawna. a nagrywa od 3 lat, ale raczej nie byla sie w stanie z tego utrzymac.

Gość gość
Tak obejrzałam te vlogi z Barcelony i jakaś masakra! Przeciez jedyne co ona tam robiła to siedziala w hotelu (nawet nie korzystając z tych atrakcji w nim tylko je filmując) i ewentualnie poszła na plażę + do sklepu kupić jakieś drobiazgi.. Tzn moi znajomi też jadą sobie na weekend np do Paryża i spędzają czas podobnie, ale nie robią z tego takiej szopki jak Olfa, wielkie wakacje, planowanie, kupowanie strojów a tak na prawdę robiła to, co mogłaby robić w Warszawie... Z resztą restauracja też nie jakaś luksusowa tylko zwykła przeciętna knajpa. I też mogłaby nad slowami popracowac... "Bardzo droga ulica"? Co to ma znaczyc? "Łóżko na którym możemy się położyć"? No dzięki że mówisz bo bym nigdy sie nie domyslala ze na łóżku się leży! I niech przestanie nazywac wszystko co jest drozsze luksusowym, chyba nie wie co to luksus...

Gość gość
1305 jestes glupia. Wiesz ze na kafe jest cenzura i nie puscilo by z RZ

Gość gość
dla mnie ona jest jak biedna dziewczyna, co nigdy przymierzalni w sklepie nie widziala wiec sie podnieca i filmuje, to samo z prysznicem itp

Gość gość
Olfa ma diete za 149 zł? Ja się pytam CO TAK TANIO?! Przecież mówiła, że wydaje 300 zł dziennie na jedzenie...

Gość gość
Chyba ze drugie 149 wydaje na choye, a to przepraszam :D