Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
A co maff i honka mówiły? Ostatnio oglądałam jakiś starszy filmik olfy i ona z honka się chyba kumplowaly

Gość gość
Co maffashion powiedziala wczoraj na snapie?

Gość gość
Ale jak Kuba jak Janusz jest jej facetem? Jeszcze jakis Przemek byl i kilka tekstow ze mieszka z bratem Darkiem

Gość gość
Gość raczej ma na imię kuba, natalia się wygadała kiedyś w komentarzu, który zresztą ( i pewnie nie bez powodu) za chwilę szybciutko zniknął;) wtedy kafeterianki zaczęły węszyć i wygrzebywać facetów z otoczenia olfy o tym imieniu, więc potem olfa dla zmyły rzuciła imię przemek hahaha. A janusz to taki psełdonim na potrzeby filmów, zresztą słuszny bo olfa to taka grażynka:D

Gość gość
O swoim facecie mówi Janusz, jak Janusz i Grażyna czy tam Krystyna. Tak na bekę go nazwała, żeby nie zdradzać jego prawdziwego imienia. Tak btw trochę mi jest szkoda Olfy, przyjaźń z Kasią się skończyła, Candy Girl to samo, teraz Honka (która pewnie przejrzała na oczy i zobaczyła jaka Olfa jest naprawdę, więc tutaj duży plus dla niej). Zaraz Karo urodzi, więc będzie koniec przyjaźni również z Łobuzami, została jej teraz chyba tylko Majka. Wydaje mi się, że Olfa jest bardzo nieszczęśliwą osobą, zakłamaną, kreującą na siłę siebie na yt, będąc produktem i banerem reklamowym. Strasznie smutne jest takie życie, ale oczywiście nie przyzna się do tego na głos, że jej źle, bo przecież gardzi słabościami. Jest sama, wredna i zgorzkniała i na starość będzie podejrzewam coraz gorzej.

Gość gość
A właśnie, powiedzcie co mówiła Maff o Olfie!

Gość gość
To udawanie olfy, że jest kimś kim nie jest, czyli luksusową, przedsiębiorczą kobietą z zamożnym facetem przypomina mi te głupie amerykańskie komedie, w ktorych często wystepował podobny scenariusz. Ktoś udawał bogatego żeby się przypodobać innym i dostać do ich towarzystwa, albo udawał że zajmuje się czymś innym niż naprawdę,itp. Straszne:o a był też taki polski serial kiedyś, kiedyś, bulionerzy czy coś takiego, biedacy wygrali luksusowy apartament i udawali przed sąsiadami że są tak bogaci jak oni:D to mi się kojarzy z zachowaniem olfy jak nic, komedia i tyle;)

Gość gość
17:44 No jeszcze ma Oliwię, ktora sądząc po snapie też lubi sobie wypić. Olfa przyczepiła sie do niej, bo widać że ma kasę i lekką ręką wydaje na zachcianki, pamietam jak olfa kiedys u niej byla i sie podniecała biżuterią, której tamta ma tonę. Nie wiem czym się ta Oliwia zajmuje ale myślę, że doroni daleko do niej. Ciekawe jak się czuje udając bogaczkę przy tych prawdziwie bogatych;) Chciałabym ją zobaczyć obok Natalii z Miami:D

Gość gość
gość dziś Ortografia ortografią, ale prawda jest po naszej stronie :P

Gość gość
Przeciez olfa jest skinny fat. Dlaczego nie wolno tego napisac? Sama wystawia sie na ocene skoro wrzuca polnagie zdjecia w pozach modelki z magazynu modowego.

Gość gość
Tak samo wystawia sie na ocene upijajac sie regularnie tanim winem na wizji i pokazujac swoje jedzenie - wiecznie jakies tosty, pizza, frytki, makaron. Warzyw tyle co nic. No wiec jakim cudem ma miec jedrne cialo? Cery nie oceniam bo ma zawsze gruba warstwe podkladu, ale domyslam sie ze skoro tyle go naklada na twarz to ma cos do zamaskowania wiec pewnie idealnie nie jest. Ale skoro kupuje kremy i w ogole kosmetyki wg ceny a nie potrzeb swojej skory to nic dziwnego. To samo dotyczy wlosow. Kiedys miala duzo ladniejsze, teraz zniszczone i cienkie. Nie dziwie sie krytyce ktora na nia spada, bo zasluguje na nia.

Gość gość
No właśnie, czasem (nie mówię, że zawsze) jest tak, że im mniej się przy sobie robi, tym się może lepiej wyglądać ;) Mówię tu np o zbyt dużej ilości kosmetyków czy zabiegów na włosach. W przypadku Olfy chyba tak było, bo oglądając jej zdjęcia z "młodości" naprawdę mogę śmiało powiedzieć, że była śliczną i taką świeżą dziewczyną, a teraz pomału jak ciotka klotka... czasem mniej znaczy więcej :)

Gość gość
19.09 to i tak dobrze ze wyglada jak wyglada przy takim zywieniu... znam osoby ktore jedza podobnie i wygladaja jak szafa 3drzwiowa, wiec w tej kwestii olfa musi miec dobre geny, bo przy jej trybie zycia i sporej ilosci alko ma spoko figure

Gość gość
NOWY ODCINEK :d

Gość gość
No cere to ma akurat ladna, to widac nawet w makeupie, a i bez makijazu sie raz pokazala przy okazji jakiegos zabiegu w "zaprzyjaznionej klinice"... To jedyna rzecz ktorej jej zazdroszcze :/

Gość gość
haha, rozbawiło mnie w nowym vlogu z barcelony (minuta 7:40) w w piosence w tle pojawia się "look at those palm trees, damn!" a Olfa.. pokazuje wnętrze przymierzalni :P podsumowanie jej całego wyjazdu <3

Gość gość
1936 skąd wies że ma ładna cerę? Po opisach widać, że używa dużej ilośći baz i pudrów. Zreszta nawet na jednych targach wyglądała koszmarnie.

Gość gość
Ja mam beznadziejna cere i nawet jak uzywam kilku produktow i tak widac ze mam ch....a cere :/ wiec widac ze ona ma akurat dobra

Gość gość
Olfa na wakacjach: "mam bardzo napięty grafik" hahahah. No tak, skoro musiała latać i przebierać się 5 razy w kostiumy jednego dnia, nagrywać vlogi i robić live..

Gość gość
Pod koniec vloga doronia w koszuli i bluzie z potarganymi włosami wygląda mega luksusowo, elegancko, z klasą. No klasa sama w sobie, a luksus wtłoczony pod skórę:)

Gość gość
Zauważcie jakie ona ma włosy w tym filmiku... Na początku mówi, że sorry za fryzurę, ale ma mokrą głowę, ale coś jej chyba nie wyschła przez cały dzień bo jak się żegna na końcu to ma taką tragedię z tymi włosami, że oszalałam... Dawno nie widziałam tak lichych i zaniedbanych włosów.

Gość gość
Niestety nie pomogły jej kosmetyki do włosów luksusowej brytyjskiej marki ASPRAY ....

Gość gość
Powinna przestac rozjasniac bo to robi masakre z wlosow, wiem po sobie

Gość gość
Olfaktoria: To mój ostatni vlog z Barcelony. Miałam tak napięty grafik, że nie byłam w stanie nagrać nic więcej ;-) Jej komentarz na you tube. Ja bym napisała tak: to mój ostatni vlog z Barcelony bo chce być luksusowa więc polecialam do hotelu drogiego ale tylko na dwie nocy bo na więcej mnie nie stać a lans musi być

Gość gość
Jakie malusie te zakupy hahahaha, Natalia z Miami musi mieć ubaw po pachy ;D

Gość gość
Jakie malusie te zakupy hahahaha, Natalia z Miami musi mieć ubaw po pachy ;D

Gość gość
A widzialyscie długość jej spodenek w LV? Ona na Livie pokazywała dokładnie wczuł idzie. Te spodenki ledwo zakrywały pośladki. O ile na plaże jest to akceptowalne to na wyjście na miasto mało eleganckie.. W ogole na tych wakacjach wyglada jak studentka na wakacjach a nie wielka luksusowa businesswoman.